Ruch Chorzów - Kszo Ostr. Św.
potwierdzom... jo tyz nie przyjoł ; o
normalnie żal.pl żeby takie szopki odpiepszali co mecz!
człowiek nic nie robi i mandat dostaje...
oni nie patrza ktos spiewol na policja ino bierom kogo popadnie ( przyklad mecz ze szczaxa na wyjezdzie jak kumpla zwineli niby za to ze ciepoł flaszkom na autostradzie a on spokojnie ze mna stoł i my ciagle sie smioli....)
FRAJERSTWO W POLSCE SIE SZERZY!
normalnie żal.pl żeby takie szopki odpiepszali co mecz!
człowiek nic nie robi i mandat dostaje...
oni nie patrza ktos spiewol na policja ino bierom kogo popadnie ( przyklad mecz ze szczaxa na wyjezdzie jak kumpla zwineli niby za to ze ciepoł flaszkom na autostradzie a on spokojnie ze mna stoł i my ciagle sie smioli....)
FRAJERSTWO W POLSCE SIE SZERZY!
-
- Kontakt:
u nos na Rudzie 1 "rozdowoł" te mandaty jak wracaliśmy z Sosnowca :? jak sie spytaliśmy za co to coś fandzolił o obrażaniu policjanta na służbie ipt :lol: a jak spytaliśmy sie o dowód, to pedzioł że mo wszystko na kamerze nagrane :lol:starvin pisze: rozdol nom mandaty po 300zl![]()
dzisiej ten jego kumpel z kamerą był na trybunie w górnym rogu i jak młyn ryczoł o Depcie to filmowoł :x
Chce by Ma drużyna zawsze miała mistrza, ta co od dziecka memu seRcu najbliższa!
-
- Kontakt:
Te Mietki z dziesiony zas nos załatwiyły... ludziska jak mocie we łbie nasrane no idźcie sie do szynku abo na wopyniok a niy prziłaścei na szpil... kara finansowo na bank a jak jeszcze stadion zamknom to tyz sie niy ździwia... normalnie cyrk... już zaczyno być w mediach robiony dobry obraz klubu a tukej zaś bydło sie popisuje....
szkoda słów... rynsztok i tela... :twisted:
a teroski dejcie mi bana abo co boch sie tak znerwowoł jakby szpil przegrali....
jo rozumia tyż mie to nerwowało, jak syndzia gwizdoł spalone z kapelusza ale to niy tak sie załatwio...
szkoda słów... rynsztok i tela... :twisted:
a teroski dejcie mi bana abo co boch sie tak znerwowoł jakby szpil przegrali....
jo rozumia tyż mie to nerwowało, jak syndzia gwizdoł spalone z kapelusza ale to niy tak sie załatwio...
I'm a man who walks alone
- SzaRlin
- Kontakt:
Dobrze ze jo woloł poczekac na 7starvin pisze:no to 3 pkt momjest git
no i oczywiscie pan D zrobil zajs akcja na kochlowicach
zatrzymol 144 i rozdol nom mandaty po 300zl
a ten kto sie nie zgodzil (jo) sad grocki
k...ani ze szpilu nie idzie jechac bo zawsze jakies problemy mo ...

[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Słaby mecz. Balul na chwile obecną sie nie nadaje do gry w pierwszej 11. Słabiej też Makuch i Bonk. Mam nadziej że sie w końcu przebudzi Mikulenas bo do póki co też zawodzi, a że grać potrafi nie trzeba nikogo przekonywać.
Sytuacja z 82 minuty to po prostu zwykły kretynizm, nic wiecej
Sytuacja z 82 minuty to po prostu zwykły kretynizm, nic wiecej
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- SzaRlin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Panek
- Kontakt:
Zapraszam do przeczytania http://www.kszo.ostrowiec.pl/index.php? ... newsid=257 eh brak słów normalnie...sedzia pod presją kibiców uznał bramke... :shock:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A wg mnie dobra decyzja z Balulem, bo Klakier slabiutko ostatno wiec trzeba probowac zmian. Bardziej mnie martwi postawa Makucha, na konto ktorego mozemy zapisac stracona bramke. Kiwa sie jako ostatni, to samo na Sosnowcu. Na plus dla mnie znow Osiński i Paśnik. No i oczywiscie Pepe - jak jeszcze zdobedzie szybkosc to stanie sie naprawde klasowym zawodnikiem
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt: