ten gol co nie zostoł uznany, to na pewno ci co brali udział w akcji na spalonym nie byli, owszem był jeden na spalonym, ale znów nie broł udziału w akcji, jo nie wiem, ale jakoś na zachodzie uznawają takie bramy, a nom już drugiej takiej bramy nie uznali, Polonia i teraz. W pierwszej połowie jedna fantastyczno obrona Paśnika, chodzi mi o ta drugo sytuacja, bo w tyj pierwszej to raczej Paśnik dostoł podanie.
Za to obrona wiele jakiegoś takiego nei zdecydowania nawet przy straconej bramie jakoś wszyscy wracali nie mrawo. Ćwielong moim zdaniem jest obecnie najlepszym w ataku graczem i powinien grac w perzodzie a nie na skrzydle, Na pewno było jeszcze kilka sytuacji co powinno być tor (choćby co Pulowski wchodził, czy te dwa spalone z kapelusza) czy bardzo dobry strzał Pepe i nikt nei zdążył do dobitki, ale jednak ogólnie nie był to wielki mecz w naszym wykonaniu, ale ważne ze są trzy punkty. Mikulenas według mnie zatracił szybkosć, bo dwa razy wychodził do dobrej piłki i roz wyprzedził go obrońca, aza drugim razem zdążył zablokować.
Mom też nadzieja, ze nie będzie żadnych kar, choć raczej jakoś niestety bedzie.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke