Bajtle i kobiety ino na sektor rodzinny???

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
PaulazZurawia

#91 Post autor: PaulazZurawia » 1 wrz 2006, o 15:41

mnie wpuszczali w tym sezonie na każdy mecz na jakim byłam za darmo...bez żadnego problemu, oczywiście, jeżeli to się skonczy, bezproblemowo se moga bilet kupić, 10 zł to nie majątek, no sory... :roll:
tak więc mi to tam obojętne... :D

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#92 Post autor: MkF » 1 wrz 2006, o 16:12

PaulazZurawia pisze:mnie wpuszczali w tym sezonie na każdy mecz na jakim byłam za darmo...bez żadnego problemu, oczywiście, jeżeli to się skonczy, bezproblemowo se moga bilet kupić, 10 zł to nie majątek, no sory... :roll:
tak więc mi to tam obojętne... :D
na pewno godosz przy wejsciu ze ty nie siedzisz tylko lazisz po koronie stadionu to nie zajmujesz nikomu miejsca to sie wpuszczaja za friko :lol: :lol: :lol: 8)

PaulazZurawia

#93 Post autor: PaulazZurawia » 1 wrz 2006, o 16:36

nic nie godom :D
a masz racje, łaże zawsze po 9 i 10 sektorze, a potem wygodnie rozsiaduje się kaś na 9 z resztą znajomych :D:D:D

niebieskifanatyk
Kontakt:

#94 Post autor: niebieskifanatyk » 1 wrz 2006, o 16:39

tu nie chodzi o to zeby jak nojmni zaplacic za bilet abo wogole wlyzc za darmo ale zeby pomoc swojemu klubowi !!!!!!!!!!

PaulazZurawia

#95 Post autor: PaulazZurawia » 1 wrz 2006, o 16:59

właśnie, no więc mówię, że mi to różnicy nie robi, jasne, że jak mogłam do tej pory to wchodziam za darmo, ale jak będę musiała to bilet kupię i nie będę jakoś specjalnie załamana, że musiałam zapłacić za bilet, a jestem kobietą :D
pozdRo

ODPOWIEDZ