Wpisz się jeśli chcesz odejścia Rogali

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
alieu
Kontakt:

#31 Post autor: alieu » 4 cze 2003, o 09:37

Panie Rogala, Pan tu jest szefem i Pan odpowiada za to co sie stało. Panu już dziękujemy.

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#32 Post autor: jalboss » 4 cze 2003, o 10:17

Prezes do dupy
zarząd do dupy
kasy nie ma
niektóre grajki jeszcze bardziej do dupy

no to jak my sie możemy utrzymać w I lidze :evil: :evil: :evil:
K..wa niech wreszciew się cos zmieni
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

niebieski78

#33 Post autor: niebieski78 » 4 cze 2003, o 10:29

odejdz prezesiku!
idz robic swoje zasmierdle wsiowe stowarzyszenie na peryferiach polskiej pilki tam gdzie ciagniesz nasz klub !
CHCEMY RUCH S.S.A.!!!!!!!!!!!!!!!!

Ruda Śląska

#34 Post autor: Ruda Śląska » 4 cze 2003, o 10:46

rogala spierdalaj!!!! niezapomij o "najlepszym" trenerze w historii Ruchu .

SLawa

#35 Post autor: SLawa » 4 cze 2003, o 10:51

czas na wielkie zmiany ,Rogala jesteś i byłeś prezesem do dupy ,nie z tej epoki ,także żagnam bez żalu!

marcyk
Kontakt:

#36 Post autor: marcyk » 4 cze 2003, o 10:53

Pewnie ze chce i podpisuje sie pod tym dwoma rekami. Mysle ze facet ma jeszcze jaja i zrobi to co zapowiedzial po ponownym zatrudnieniu Mariusza czyli poda sie do dymisji.
Napewno bedzie ciezko zanim wszystko sie pouklada ale ON juz nie bedzie mieszal.
Kolego z ".de" na koncu piszesz z Niemiec i niewiem ile razy w sezonie bywasz na Cichej,to skad wiesz co on tu wyprawia? Bron go dalej ja mowie mu ZEGNAM.
ku*** mac przyszlo mi przezyc trzeci spadek. Wiecej nie chce.

marcyk
Kontakt:

#37 Post autor: marcyk » 4 cze 2003, o 11:01

Pewnie ze chce i podpisuje sie pod tym dwoma rekami. Mysle ze facet ma jeszcze jaja i zrobi to co zapowiedzial po ponownym zatrudnieniu Mariusza czyli poda sie do dymisji.
Napewno bedzie ciezko zanim wszystko sie pouklada ale ON juz nie bedzie mieszal.
Kolego z ".de" na koncu piszesz z Niemiec i niewiem ile razy w sezonie bywasz na Cichej,to skad wiesz co on tu wyprawia? Bron go dalej ja mowie mu ZEGNAM.
ku*** mac przyszlo mi przezyc trzeci spadek. Wiecej nie chce.

TOMEK-K

#38 Post autor: TOMEK-K » 4 cze 2003, o 11:34

Skończył sie czas Prezesa.
Miał szanse i to nie jedną aby coś w Ruchu zmienił, i dostosował nasz Klub do obecnych warunków panujących w lidze i w kraju, ale nie on chyba dalej myśli ze żyje wśród swoich towarzyszy.
Oczywiście nikt Pana Panie Prezesie nie trzymie, zawsze może pan wyjechać do Chin, albo Wietnamu,i tam pana Przyjmą z otwartymi rękami bo mają podobne podejście do sprawy jak Pan Prezes.
Nie mówie ze Prezes chciał żle dla Ruchu bo tak na pewno nie było, ale zabierał sie do swojej roboty od od dupy strony.
Jak już kiedyś pisałem nie wpuścił do klubu żadnego poważnego sponsora, bo pewnie ten wy***ał by go ze stołka. Ale nie chce mi sie powtarzać.
Chiny sie teraz bardzo szybko rozwijają, i pewnie zarobek Pana prezesa będzie tam kilkakrotynie wyższy niż te marne 5000 zł jakie pan ``brał`` w Ruchu.
Proponuje wiec zagrać jeszcze kilka partyjek w pokera na maszynce w kawiarence Ruchu, a następnie zabrać sobie tą maszynke i razem z nią udać sie w daleką podróż.

Mariusz Prezesem? - on sam wie czy byłby w stanie podołać tak poważnej
funkcji, ale kto wie.
Jestem za tym żeby wszystko w Ruchu zacząć budować od podstaw a nie tylko Drużyne, i choćby kosztem dłuższego pobytu w drugiej lidze niż jeden sezon. To musi być zbudowana Firma, a na to czeba czasu.

Awatar użytkownika
Gucio
Kontakt:

#39 Post autor: Gucio » 4 cze 2003, o 12:34

:cry: podpisuja sie dwoma rekami i nogami :cry:

plakac mi sie chce ....... :cry: :cry: :cry: :cry:

19PABLO20

#40 Post autor: 19PABLO20 » 4 cze 2003, o 12:55

a ja nie moge czytac tych waszych pierdolonych głupot jak ruch był 3 w tabeli i jak był w finale intertoto to nikt nie chciał odejscia rogali teraz sie nie udało i juz mozecie kozaczyc i pisac zeby wy***rdalał sami wypierdalajcie pajace ino mi nie mówicie że jak byliśmy w finale w intertoto to nie mielismy długów ciagle mamy długo ale to nie wina rogali ino tych je***ych darmozjadów co siedza w zażadzie i ino kase czerpią a ch*** robia niech rogala zostanie i wy***rdoli tych darmozjadów i tzreba wdupic hetmana do zazadu i bedzie dobrze to jest moje zdanie aha jedynym błedem rogasli to było to ze zwolnili pietzraka i zatrudnili mandrysza bo ja go nie uważam za trenera!!!!!!!tyle w temacie

marcyk
Kontakt:

#41 Post autor: marcyk » 4 cze 2003, o 13:28

19PABLO20 wg. mnie pi***olisz glupoty. Mial facet 12 lat na zrobienie z RUCHU przynajmniej stabilnego sredniej klasy klubu. Nie udalo sie.
12 lat na skupienie wokol siebie ludzi z jajami i jakimikolwiek wplywami, a otoczyl sie w wiekszosci grupa pajacow ktorzy zamiast cos siebie dac (oprocz podobno wysokich skladek czlonkowskich) mysleli jak zarobic na naszym KLUBIE.
12 lat jajil nas kibicow obiecankami min. remont stadionu,europejskie puchary.
12 lat zniechecania do RUCHU ludzi zwiazanych z RUCHEM na dobre i zle:np. Wira,Lorens,Beniger,Dabrowski,Wawrzyczek i jeszcze wielu innych a nawet mojego ojca-zwyklego kibica
W ciagu tych 12 lat byly tez wzloty, lecz przewarznie byla walka o byt.
12 lat i przynajmniej dla mnie WYSTARCZY
I nie wkurwiaj sie ale liczy sie caloksztalt a nie tylko male epizody wzlotow.
20 lat jezdze na RUCH,przezylem MAJSTRA, przezywam trzeci spadek( drugi za kadencji rogali),przezylem Puchar Polski(za rogali) wiec wiem co mowie.
Dzieki prezesie na doprowadzenie RUCHU na "SZCZYT"

19PABLO20

#42 Post autor: 19PABLO20 » 4 cze 2003, o 13:36

to powiedz mi dlaczego teraz tak wszyscy chcą żeby on odszedł a nie rok czy 2 lata temu tak nie gadali zeby wy***rdalał bo teraz jest spadek i najlepeij kogos wy***ac jak nie idzie poprostu bylismy słabi za słabi na 1 lige i tyle a tak wogóle to po ch** lepszy stadion nie ma kasy na jego rozbudowe a potem nie bedzie kasy na jego utzrymanie i wogóle żeby go wypełnic by było ciężko to jest moje zdanie sorki jak kogos uraziłem ale denerwóje mnie jak tyle ludzi najeżdza na jednego człowieka na forum idzcie i powiedzcie mu to wprost a nie zalic sie na necie!!!!!!!!

marcyk
Kontakt:

#43 Post autor: marcyk » 4 cze 2003, o 13:49

no bo dopiero teraz wyplynely nawierzch te brudy dobrze wiesz dzieki komu.
Mariusza tez prawie ciagle bluzgalem, ale za te pare slow prawdy jest dla mnie WIELKI, Lines -pare miesiecy w Chorzowie i juz ma zdanie na ten temat wyrobione.
Stadion -dalej chcesz siedziec na betonie, ze co? ze krzeselka zamontowane- kampania wyborcza Kopla i urodziny Pana Cieslika.
Zgoda niech zostanie , ale niech ro***bie ten zarzad- ale na to go niestac, jest za cienki.
Za wyniki jakiegokolwiek zakladu, firmy odpowiada zawsze dyrektor. A w przypadku RUCHU jest to Pan rogala. Dziekuje koncze dyskusje

Bolcek

#44 Post autor: Bolcek » 4 cze 2003, o 13:49

Czas Rogali się już skończył. Miał szanse się wykazać, ale chyba słabo się starał.

Moje rozwiązanie: Ruch SSA, wybór prezesa przez Radę Nadzorczą. Kryterium wyboru: umiejętność zarządzania (osoba z wykształceniem) oraz osoba bogata, która nie będzie się chciała "dorobić" kosztem Ruchu.

Mam nadzieję, że za rok będziemy z powrotem w I lidze, a nasz klub będzie stał na "mocnych nogach"

grzes

#45 Post autor: grzes » 4 cze 2003, o 23:55

25 nierobów z Chorzowa , dawnych aparatczyków PZPR - oto Zarząd Ruchu.
I ich szeryf- towarzysz Rogala supernieudacznik.
Panom już dziękujemy.
Miejcie honor i oddajcie pola młodym sprawnym managerom sportu.

Ale wy honoru nie macie i nie odejdziecie.

Prawda Panie Rogala?

Ani jednego udanego transferu za Pana kadencji.
Ani jednego sponsora z prawdziwego zdarzenia.
Ani jednego wychowanka gotowego do gry w 1 lidze.
Oto Pański dorobek.

Brawo, brawo.

My, prawdziwi kibice Ruchu, bardzo Panu dziękujemy.
Obyśmy się więcej nie spotkali !!!

Zablokowany