Zagłębie Sosnowiec - Ruch Chorzów - środa godzina 17.00
- 19r20
- Kontakt:
niestety goroli boli najbardziej prawda
jak to się mówi w Polsce "prawda w oczy kole"
i dlatego "wasze matki to są k..." było w tym wypadku w 100% uzasadnione
a odnośnie Wolfika
ja tylko twierdze ze przeszli koło tych meczy!![/code]
jak to się mówi w Polsce "prawda w oczy kole"
i dlatego "wasze matki to są k..." było w tym wypadku w 100% uzasadnione
a odnośnie Wolfika
ja tak nie mówieto moze zrobmy jakis protest, nie wywiesmy flag, brak dopingu
ja tylko twierdze ze przeszli koło tych meczy!![/code]
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Szkoda sytuacji z początku meczu. Szkoda, że pierwsza od jakiegoś czasu porażka akurat w Sosnowcu. Szkoda, że pogoda do dupy. Szkoda, że, zamiast dopingować Ruch, pojawiają się przyśpiewki na Legię i inne głupie i prymitywne hasła (którym daleko do piosenek).
Dobrze, że w sobotę znowu mecz.
Zagłębiu gratulujemy... spikera :lol:
Dobrze, że w sobotę znowu mecz.
Zagłębiu gratulujemy... spikera :lol:
maszeRuj albo Giń
COYD!
COYD!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
nie umia czytac tych waszych wypowiedzi... protest?? Po jednym przegranym meczu?? jak przyjebiom Kszo ze 3-0 to zas sie wszyscy bydziecie spuszczac ze idymy na I liga!!! a za 2 tydnie je***e nom piast i zas załoba?? III liga co niy?? :?
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Sam nie wiesz co to derby :lol:82R pisze: Nie mogli wygrac z sosnowcem jak w REuchu tez graja prawie same gorole i nawet nie wiedza co to derby.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- JaSio_HKS
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
Może ty zes zle zrozumioł moj post albo jo twoj, ale jo własnie szydza z tego pomysłu protestuPanewniki pisze:O ku*** protest :lol: :lol: :hahaha: :hahaha: :hahaha: Nojelpij przyjdzcie na szpil w sobota w czornych ubraniach na znak zaloby :roll: No qwa czy wyscie sa niepowazni :shock: Ehhhh....... :roll:

pozdRo
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
- L.G
- Kontakt:
Niystety, Spyru przipuszczom, że twoja uwaga jest do tego ..... (brak słow na określynie) jest jak medal na klota i jeszcze jednym powodym do wontpliwy dumy.spyru pisze: :shock: Twój prymitywizm nie zna granic
Ciekawe kedy wtoś w końcu zareaguje i pospuszczo te gówna do kerych porażka Ruchu jest synsym zycia, tam kaj gówna mają swoj plac.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- Patton
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
Patton pisze:Lowca - moze wreszcie przyhamujesz ze swoim "gownianym hobby"??
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ja, ja pamiętom - tolerancja (jednokierunkowa). :lol:
Podziwiom szczerze szybkość reakcji na niepokojące tendencję pojawiające się na forum (czytaj: moja niepoprawnie polityczna wypowiedź sugerujonco usunięcie hilwy z forum).
ok, już sie w tym tymacie niy odzywom - mom to w rzici, niych wos dali oaki, 82r i inksze "ludzie na poziomie" za ciouli mają i niych dali robią "ogólnopolsko reklama" wszyskim kibicom Ruchu poslugujonc sie tym forum.
:brawa: :brawa: :brawa:
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(