Zagłębie Sosnowiec - Ruch Chorzów - środa godzina 17.00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#376 Post autor: radzion » 31 sie 2006, o 10:43

Patton pisze:Dobra panowie - powoli konczymy temat czym jest Zaglebie i temat Legii. Od teraz tylko analiza gry ;)
no wiec zaczna:

po 1.

Zle ustawiona druzyna, jakos miolch wczorej wrazenie ze gralimy 3 obroncow, mimo ze na boisku lotalo ich 4, zawsze mi brakowalo tego 1 srodkowego!nie wazne kierego, jak nie jednego to 2 brakowalo, przez co caly czas byla luka ,min po tym padla 2 brama do zaglebia,gdzie byl srodkowy obronca

po. 2
Grzesiu Bonk - mom kilka zastrzezen do tego pana, moze i walcol ale walka to nie wszystko, rozumia ciezkie warunki gry,ale zawodnik z takim doswiadczeniem nie moze w ciagu 3 dni zapomniec jak gro sie w bala! bardzo bardzo duzo zlych podan,a najgorsze jest to ze te podania byly na 3-4 metrach, nie wspominajac juz o rzutach wolnych kiedy czasami wrecz podowol bala zawodnikowi zaglebia ktory stol kilka metrow obok niego

po 3.
Wczorej zagrali slabiutko zawodnicy sciagnieci w przerwie letniej, za duzo strat, zreszta to samo sie tyczy reszty zawodnikow!

po4.
Nawet trampkarz wie ze przy takiej pogodzie nalezy jak najwiecej stzrelac z dystansu!a ze nasi zawodnicy to potrafia to mozna bylo zobaczyc w kilku innych spotkaniach!
a wczorej co'?ani jednego celnego strzalu z dystansu!
Przeciez tacy ludzie jak Bonk, Pulkowski, Grzybek, Sokolowski potrafia lutnac i powinni wiedziec ze maja strelac z dystansu!
A Ruch ciagle swoje, gral koronke od lewej do prawej i odwrotnie!panowie tak sie gro ale w pilka reczno keidy sie robi przewaga na skrzydle, w fusbalu trocha inaczej to wyglado!
Nie wiem czy Wlecialowski pilkarzom o tym poedziol czy nie,ale to w szczegolnosci wczoraj zawiodlo a moglo sie to okazac kluczem do sukcesu!

po 5.
Nie moze byc tak ze zespol po stracie bramki spuszcza glowe w dol!wlasnie w tym momencie powinien szarpnac do przodu,kiedy przeciwnik jest rozluzniony po zdobyciu gola! wiem ze sie latwo godo ale ogladajac wczorajszy duzo ludzi widzialo ze brakuje nom chopa z jajami kiery by ryknal, poprowadzil zespol!od tego jest kapitan!a wczoraj jakos po Grzybie tego nie bylo widac!mzoe mo i Niebieskie serce ale nie ejst to zawodnik ktory moglby pelnic role kapitana!
mielismy kapitana pol roku temu ale z niego zrezygnowano!nie chca tu zas rozwijac tematu Srutwy, ale wlasnei kogos jego pokroju nam brakuje!

po 6.
Padl mit. Fakt seria jak na nasze obecne warunki bardzo dobra, tylko ze teraz trzeba sie wziasc do roboty, moze ta porazka zadziala mobilizujaco, moze zadziala negatywnie, to sie okaze! Napewno jednak wielu osobom bedzie lzej, nie bedzie sie czulo takiej presji jak do tej pory!

po 7.
Oprocz zwyciestwa hydrotworu reszta wynikow mimo naszej porazki nie byla zla!Jaga przegrala, Piast przegrol,wygraly Polkowice ale to nie zespol na 1 ligo, grozno bydzie Lechia i to bardzo!
W tym roku liga bydzie jeszcze bardziej wyrownano niz w zeszlym!wiec kluczowe beda zwyciestwa u siebie!tzreba wygrywac wszystko!do tego wygrac jakies mecze na wyjezdzie , pare remisow i nie powinno byc zle!powtarzom, najwazniejsze beda mecze u siebie!
WIec musimy wygrac wszystko, pooczawszy od meczu z KSZO!
wiec nam jako kibicom nie pozostaje nic innego jak w sobota o 18 stawic sie na Cichej i dopingowac nasz zespol i wierzyc w to ze wygramy!Jesli wszyscy w to beda wierzyc, poczawszy od pilkarzy, dzialaczy , na kibicach konczac to juz bedzie polowa sukcesu!reszte musza wybiegac pilkarze!

Dave82

#377 Post autor: Dave82 » 31 sie 2006, o 10:50

Niestety porażka ale jak sie gro ino 20 minut to meczu nie mozna wygrac . sędzia typowe dno te wślizgi sosnowieków od tyłu w naszych mogły sie źle skończyć a on wogóle nie karoł kartkami. Dwa ambicja zagłębie walczyło o każdy metr boiska a nasi myśleli że na stojaco wygrają no i zero skrzydeł wszystko pchane środkiem. acha do sosnowca - WASZE matki to są k.........!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#378 Post autor: 19r20 » 31 sie 2006, o 11:21

kopacze przeszli obok meczu
to boli najbardziej że na 2 prestiżowe mecze z Sosnowcem i Bytomiem kopacze mają nas w du***!
nie wiem czy był spalony jak strzelilismy 2 bramke ale napewno zasłuzylismy na porazke!

mecz o ktorym juz dzis nei pamietam bo i nie ma o czym
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#379 Post autor: wolfik » 31 sie 2006, o 11:25

Wygranie wszystkich meczy u siebie najprawdobodonbniej daloby awans, ale najpierw trzeba je wszystkie wygrac:)

Czy mamy druzyne na awans? Tak. Wszyscy z Sosnowca zrobili glownego kandydata do awansu przez zakupy gwiazdek. jak spojrzymy na naszych pilkarzy Sokolowski, Grzyb, Mikulenas to ich osiagniecia wcale bladziej nie wygladaja, a wiemy ze nie sa to grajki sibikopodobne. My przy tym mamy kolektyw, komncowka ubieglego seozonu to pokazala Brak nam pewnych atutuow m.in pewnego rozgrywajacego, ale to jest 2 liga nie liga mistrzów wszyscy wiemy jak to wygladalo w ostatnich latach i Widzew i ŁKS mialy spore kryzysy w trakcie sezonu, potracili mnostwo punktow. My tez pewnie przegramy nieraz, ale to nie wyklucza szans na awans. Wiadomo bylo, ze miki przestanie kiedys wszystko strzelac i sie zaczna schody, moze odzyska swoja forme i znow bedziemy jechali z wszystkimi.Ale nawet jak nie, to trzeba walczyc w kazdym meczu o zwyciestwo i tu jest rzecz ktora mnie bardzo boli, nasze najslabsze mecze too te najwazniejsze z Polonia i Zaglebiem... Boje sie troche ze sami nasi pilkarze nie wierza do konca w ten awans, wiec tak jak napisal radzion wszyscy na KSZO i dopingujmy Ruch jak potrafimy najlepiej

Haslo wasze matki to k... to zenada totalna :?
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#380 Post autor: jajo » 31 sie 2006, o 11:29

Wg mnie druzyna byla zle ustawiona na ten mecz, czy ew nie spelnila tych zalozen. NIe mozna w kazdym meczu grac tak samo - spokojnie w tylach, rozgrywac, oczekiwac na blad, dlugo rozprowadzac, dac sie wyszumiec itd. Fatalne warunki atmosferyczne, do tego napiea sytuacja w Zaglebiu, trzeba bylo to wykorzystac i siasc na nich odpoczynku lcizac na bledy wynikajace z nerwow. A my pozwolilismy im sie rozkrecic, przy takich warunkach bramka byla kwestia czasu. Czasem lepiej jest pilke wywalic do przodu niz rozgrywac (chodzi o takie warunki), bo potem wyprowadza sie przeciwnikowi kontre za kontra. Balem sie w tym mecz o Pasniku, ktory nie zawiodl, za to tak doswiadczony zawodnik jak Klakier juz tak. Wg mnie w tym mecz kosztem jednego srodkowego powinien zagrac Baran,a na srodku obrony np Balul, zeby za wszelka cene wygrac srodek, a niestety pierwsze 30 minut to ewidentna przewaga Zagłebia. Poza tym, jesli sie chce grac z kontry to trzeba miec zawodnikow do tego przygotowanych, czyli kogos szybkiego ( w naszym przypadku Łudzinski) a nie wolnego Misiure, ktory dal sie dogonic w sam na sam. Dla mnei na + w tym meczuy jedynie Osiński i Paśnik.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

boa

#381 Post autor: boa » 31 sie 2006, o 11:32

AdasLaziska pisze:ten gorol mo dalej kompleks bo tym transparencie co my wywiesli? :lol:
transparent? to byla jakas niezrozumiala i zalosna kpina wymyslona napredce przez nietegi umysl. co to mialo znaczyc? obrazanie matek jest na poziomie neandertalczyka! jesli to mialo byc kasliwe albo dowcipne to nie wyszlo

WOJTEKK

#382 Post autor: WOJTEKK » 31 sie 2006, o 11:46

do Wleciała -"strona wolicjonalna"," w mojej subiektywnej ocenie" -powiedz poprostu ze przegrali my za pewnosc siebie w I połowie,za to ze bez zaangazowania w I połowie,niestety 20 minut drugiej połowy to zamało aby wygrac,pewnosc siebie zazwyczaj obraca sie przeciw i tak tez sie stało.Mam nadzieje,ze ten prysznic podzaiła na naszych mobilizujaco juz w sobote

JEDI_V
Kontakt:

#383 Post autor: JEDI_V » 31 sie 2006, o 11:51

Mecz i po meczu,w tyj chwili niy ma co gdybac,casu niy cofnymy.A co niy wtorzy to niych sie przyzwyczajom do porazek,bo to jest wliczone we fusbal.Jak zrobiymy awans do OE to myslicie ze bydymy wygrywac 15 szpilow z rzyndu?
A co do kibicowanio to lepij by bylo jakby my sie skupiyli na naszyj druzynie a niy legi cy cudzych matkach(a z tego co mie moi ucyli to matki sie szanuje).
We sobota na cicho i donosny doping,cza tyn szpil wygrac,a postawa grajkow to bydymy rozliczac we czerwcu 2007
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#384 Post autor: wolfik » 31 sie 2006, o 11:52

19r20 pisze:kopacze przeszli obok meczu
to boli najbardziej że na 2 prestiżowe mecze z Sosnowcem i Bytomiem kopacze mają nas w du***!
to moze zrobmy jakis protest, nie wywiesmy flag, brak dopingu :roll:

Zagrali bardzo slabo, czasem tak jest ze jak sie bardzo chce to nic nie wychodzi, ale mimo wszystko zabrakl walki, zaangazowania, to boli i o to mozemy(przynajmniej ja mam) duze pretensje, jednak zanim zaczniemy ich za to je***, pamietajmy ze ci sami pilkarze zapewnili nam chyba najpiekniejsze chwile w ostatnich latach jak pojechali z Polonia 5:1
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

marcell

#385 Post autor: marcell » 31 sie 2006, o 11:53

;] pisze: Zbanowany wywołany do tablicy znowu muszę zabrać głos. Zakompleksiony mały usmarkany brat? Zaraz, zaraz ale względem kogo zakompleksiony? Chyba nie względem was. Wiem, wiem 14 mistrzostw Polski, ale to przecież dla Ślązaków nic nie znaczy bo przecież wy nie macie nic wspólnego z Polską, więc czym się tu szczycić. Czy tulimy się do Legii? Wiesz można też tak powiedzieć o was. Liżecie jajka żydkom, bo strach do Łodzi na ŁKS jechać, a tak to Żydki obronią. Głupio gadam nie? Widzisz tak właśnie z mojej perspektywy wygląda twój post. Bez urazy, ale to zgoda między kibicami a nie między klubami i mam w du*** to czy Legia ma sukcesy czy nie. Jakby im odebrali wszystkie tytułu MP i PP to dalej to jest zgoda. Tak jak z B-B i Olimpią. Głupoty gadasz, bo jeśli ktoś tu ma jakiś kompleks to na pewno nie my. A słychać było dzisiaj kto względem kogo. Nie odpisuj już, ok? Chyba, że pw, bo syf się robi na waszym forum, a mimo że zbanowany to ciągle jestem w gościach.
że napiszę tylko k woli sprostowania...
żydki to są niestety Łksiacy, (poczytaj trochę o historii klubu to sam dojdziesz do takiego wniosku)
co do jeżdzenia do Łodzi to wierzcie że kogo jak kogo ale żydów z lksy nie ma się co bać bo to chyba nawet większe ci*** niż wy- prowincja legii, mała siostrzyczka chcąca być jak swój silniejszy bracik, piesek legii, cieszący się jak przyjedzie choć jeden zafajdany warszawiak(warszawiak haha, którego rodzice przyjechali do warszafki gdzieś z zadupiałego mazowsza i taki on warszawiak pełną gębą :lol: ), także piesek który cieszy się że pan go pogłaska, ba, że pan tylko spojrzy na niego to już macha ogonkiem :) tyle w tym temacie. :)
co do meczu...
piłkarsko no coment.
kibiocowsko, wszyscy przemoknięci i patrząc na grę odechciewało się dopingować :roll:, ale miejscami ok :)
żałuje że nie udało mi się na 14 dojechać na batory i później musiałem z buta ciąć z sosnowca głównego na stadion ale ok :) i pozdro dla niebieskiego który w szaliku szedł sobie po parku wokół stadionu :)
także przemokłem do suchej nitki,ale nie żaluje
i dzieki dla niebieskich z katowic którzy mnie podwieźli na dworzec :)
Ostatnio zmieniony 31 sie 2006, o 12:00 przez marcell, łącznie zmieniany 1 raz.

Panewniki
Kontakt:

#386 Post autor: Panewniki » 31 sie 2006, o 11:54

Mom nadzieja ze loni z tego szpilu wyciagna jakies wnioski i pokozom na co ich stac w sobota....Tak wiec :niebiescy: :niebiescy: "Co nie zabije,to podwojnie wzmocni mnie..." :wink:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

boa

#387 Post autor: boa » 31 sie 2006, o 11:57

slavo pisze:
Pach pisze: "...Może wtedy nie byłem na tyle dobry, aby walczyć o tą pierwszą ligę. Poszedłem w odstawkę, a teraz spłacam im dług za wyszkolenie...."
Powiem ci jedno Pach - dług spłacony ! Na Cichą nie wracaj !!! Nigdy już nie wracaj !!! Odradzam szczerze !!!
PACH PACH PACH !!!

Awatar użytkownika
Amela
Kontakt:

#388 Post autor: Amela » 31 sie 2006, o 12:02

spyru pisze:Jeszcze odnośnie meczu. To ryczenie: "Wasze matki to ........" to jest dla mnie dramat. Żenada i chamstwo. Ja rozumiem pobluzgać, ale tym tekstem wioche robicie :oops: :(

może to i żenada jak to określasz ale też jest w tym sporo prawdy :wink: :lol:
K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.

boa

#389 Post autor: boa » 31 sie 2006, o 12:06

RoSoN pisze:";]" pozdrów synka od wos który przed meczem stracił szal a potem godoł żebyśmy mu go oddali a jak nie to dzwoni po psy
:lol:
wszystko dobre ino wynik zły :? no i gra :wink:
oczywiscie byl sam a ty z kolegami... a byl juz pelnoletni?

82R

#390 Post autor: 82R » 31 sie 2006, o 12:06

Wasze matki to najlepsza piosenka n aRuchu sl\kierowana do kibicow gosci.
Nie mogli wygrac z sosnowcem jak w REuchu tez graja prawie same gorole i nawet nie wiedza co to derby.
Mysiura to najtrafniejszy transer pana W.

ODPOWIEDZ