Zagłębie Sosnowiec - Ruch Chorzów - środa godzina 17.00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
GOROL z CENTRALNEJ

#331 Post autor: GOROL z CENTRALNEJ » 30 sie 2006, o 23:40

domin11hks pisze:GOROL z CENTRALNEJ a powiedz mi czy musimy wszystkich Goroli nienawidzic ??
A pozatym kazdy mieszkaniec z poza Ślaska to Gorol, tylko ze nazwa Gorol nie jest obrazliwa sama w sobie :)
JA NIE CZUJE SIĘ OBRAZONY TA NAZWA TAK JAK WY "HANYSAMI", ALE JAK KRZYCZYCIE DO NAS "GOROLE WYPIERDA...." TO CHYBA DO SWOJEJ ZGODY TEŻ TYLKO O TO MI CHODZI, ALE DZIEKUJE ZA KONKRETNA ODPOWIEDŹ
POZDRAWIAM CIĘ HANYSIE

domin11hks
Kontakt:

#332 Post autor: domin11hks » 30 sie 2006, o 23:45

Nio to jak Gramy z Widzewem np u siebi to tak nie spiewamy :) bo to sa Gorole mile widziani :P
A pozatym przekaz tej piosenki jest taki ze nie ma miejsca dla Gorola na Gornym Ślasku
Ostatnio zmieniony 30 sie 2006, o 23:46 przez domin11hks, łącznie zmieniany 1 raz.

;]

#333 Post autor: ;] » 30 sie 2006, o 23:46

Elmer pisze:a "śmichu" to po jakiemu jaśku jest, bo na pewno nie po polsku?

Co do Pahca (...)
Literówka głupcze. Ale spójrz na swojego posta, poprawiasz durnego azjate a sam piszesz jakiegoś babola (Pahca). Widzisz błaźnie, na drugi raz jak kogoś poprawiasz to patrz na siebie ;]]]

Awatar użytkownika
viktor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#334 Post autor: viktor » 30 sie 2006, o 23:48

GOROL z CENTRALNEJ pisze:
domin11hks pisze:GOROL z CENTRALNEJ a powiedz mi czy musimy wszystkich Goroli nienawidzic ??
A pozatym kazdy mieszkaniec z poza Ślaska to Gorol, tylko ze nazwa Gorol nie jest obrazliwa sama w sobie :)
JA NIE CZUJE SIĘ OBRAZONY TA NAZWA TAK JAK WY "HANYSAMI", ALE JAK KRZYCZYCIE DO NAS "GOROLE WYPIERDA...." TO CHYBA DO SWOJEJ ZGODY TEŻ TYLKO O TO MI CHODZI, ALE DZIEKUJE ZA KONKRETNA ODPOWIEDŹ
POZDRAWIAM CIĘ HANYSIE
:shock2: :rzygi:
...drina goni kolejny drin remix browar,wóda,gin...

;]

#335 Post autor: ;] » 30 sie 2006, o 23:48

RoSoN pisze:";]" pozdrów synka od wos który przed meczem stracił szal a potem godoł żebyśmy mu go oddali a jak nie to dzwoni po psy
:lol:
wszystko dobre ino wynik zły :? no i gra :wink:
Jak "godoł" to był od was ;]]] Nieładnie dzieci okradać, taka charakterna ekipa...

GOROL z CENTRALNEJ

#336 Post autor: GOROL z CENTRALNEJ » 30 sie 2006, o 23:50

domin11hks pisze:Nio to jak Gramy z Widzewem np u siebi to tak nie spiewamy :) bo to sa Gorole mile widziani :P
A pozatym przekaz tej piosenki jest taki ze nie ma miejsca dla Gorola na Gornym Ślasku
dzięki za wyjaśnienie
trzym sie

Roson_Ruda_1
Kontakt:

#337 Post autor: Roson_Ruda_1 » 30 sie 2006, o 23:51

;] pisze:
RoSoN pisze:";]" pozdrów synka od wos który przed meczem stracił szal a potem godoł żebyśmy mu go oddali a jak nie to dzwoni po psy
:lol:
wszystko dobre ino wynik zły :? no i gra :wink:
Jak "godoł" to był od was ;]]] Nieładnie dzieci okradać, taka charakterna ekipa...
niepowiedziałbym żeby to było dziecko :lol: a zresztom wyglądoł na 17-18 lat, czyli tak jak jo :wink:
PS. niech Ci bydzie "mówił" :wink:
PozdRo
Chce by Ma drużyna zawsze miała mistrza, ta co od dziecka memu seRcu najbliższa!

Elmer
Kontakt:

#338 Post autor: Elmer » 30 sie 2006, o 23:51

;] pisze:
Elmer pisze:a "śmichu" to po jakiemu jaśku jest, bo na pewno nie po polsku?

Co do Pahca (...)
Literówka głupcze. Ale spójrz na swojego posta, poprawiasz durnego azjate a sam piszesz jakiegoś babola (Pahca). Widzisz błaźnie, na drugi raz jak kogoś poprawiasz to patrz na siebie ;]]]
Rzeczywiście żeś jest z Sosnowca synek. To nie twoja wina, to twoja tragedia.
A głupcem to nazywaj swoje cioty z Sosnowca
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

domin11hks
Kontakt:

#339 Post autor: domin11hks » 30 sie 2006, o 23:53

Elmer dupc to z takim sie nie dogodosz :D

;]

#340 Post autor: ;] » 30 sie 2006, o 23:54

Nie znam okoliczności, w sumie jak było was więcej to proste, że mógł stracić barwy, ale jak chciał dzwonić na psy to FRAJER. W każdej ekipie się tacy znajdą. Kończę bajer bo za dużo osobom podnoszę ciśnienie.

EDIT: No to tak na pożegnanie, Elmer czy jak Ci tam, widzisz ja nie narzekam na swoje miasto, nie jest to dla mnie tragedia, nie mieszkam w obdrapanej brudnej kamienicy gdzie śmierdzi stęchlizną. Ogólnie nie mam powodów żeby być smutnym ;] No i zauważ, że zacząłeś gadkę, przyczepiłeś się do literówki i teraz zmieniasz temat. Pamiętaj, jak widzisz, że robisz z siebie idiotę to kończ temat. Tym razem azjata z Sosnowca ci pomoże i już nie będzie się z tobą droczył. Miło było.
Ostatnio zmieniony 30 sie 2006, o 23:59 przez ;], łącznie zmieniany 1 raz.

domin11hks
Kontakt:

#341 Post autor: domin11hks » 30 sie 2006, o 23:57

;] mnie ino interesuje czemu mu pod nickiem pisze zbanowany a ciagle moze posty pisac :|

;]

#342 Post autor: ;] » 31 sie 2006, o 00:00

domin11hks pisze:;] mnie ino interesuje czemu mu pod nickiem pisze zbanowany a ciagle moze posty pisac :|
Bo jest hakerem takim małym ;] Dobra zmykam, banany niepotrzebne, mimo wszystko pozdro Niebiescy, do zobaczenia wkrótce.

Awatar użytkownika
19karol20
Kontakt:

#343 Post autor: 19karol20 » 31 sie 2006, o 00:01

widza ze gorole sie nom sam udzielajom :P:P zbanowany a dali pisze DZIWNE zleksza :D :D :D :D

TYN wyjazd zaliczom do najgorszych :cry: stadion na jakims zadupiu ta pogoda CALYCH mokry bol nawet batki :? i jescze Przegrano z sopsnowieckimi gorolami :? :? :? :? :?

mom nadziejo ze z Kszo wygrajom moze to mi humora poprawi :)

Pzdr do tych kerzy byli na sosnowcu :!: :!: MILEGO SUSZYNIO
[img]http://mioll.fretki.org.pl/upload/pliki/f-44ef8bd3d14de.JPG[/img]

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#344 Post autor: uRodzony na sektoRze » 31 sie 2006, o 00:04

;] pisze:Oj chyba ty musisz pomyśleć. Kolego a czy jak gracie z PB to bluzgacie na Odre O., jak z Cracovią to na Lecha, jak z ŁKS to na Tychy? Pomyśl ty troszkę, bo to nie jest normalne, słyszałeś żebyśmy bluzgali na RTS? Ja jeszcze nie byłem na stadionie a już słyszałem bluzgi na Legię. No i ogólnie podczas wizyty u was najgłośniej wam wychodziło właśnie jebanie Legii, ch**, że Legia nie grała wtedy na cichej a w sektorze gości była garstka osób z Wawy. Wiesz, śmieszne to.
No własnie.... Jestes jakiś strasznie niedomyslny.. Niektórzy uwazają was za taka filie Legii...
A to że najgłośniej wychodzi nam jebanie Legii, to już wyciagnij swoje wnioski dlaczego,
powinny zabolec... Jesli wciąż nie boli przeczytaj mój post jeszcze raz...
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

;]

#345 Post autor: ;] » 31 sie 2006, o 00:11

Ej noo kończe już a wy mi odpisujecie, później będziecie gadać, że się gorole napinają. Spoko, możemy być dla was filią Legii, ale w opinii większości kibiców w Polsce takie objawy jakie macie względem Legii nazywa się kompleksami, wiem wiem za często używane słowo, dlatego nie pisałem tak od razu tylko czekałem na jakieś sensowne odpowiedzi. Nie było takich więc jak coś to piszcie na pw, z chęcią odpowiem. No i tu mi nie odpisywać, bo zbanowany czy nie będę się czuł zobligowany do odpowiedzi, a już mi się nie chce. Ponapinałem cycory troszkę, ale to wiecie tak z radości. Pozdro i spadam (mam nadzieję) BEZ ODBIORU.

ODPOWIEDZ