Zagłębie Sosnowiec - Ruch Chorzów - środa godzina 17.00
-
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
czemu jak wygrywali czymols japa ? bols sie wtedy odzywac ? wtedy byls pewniedumny zes jest kibicem Ruchu a teraz ....82R pisze:Srecial spierdolil druzyne tak ajest prawda i ci co dalej mysla o 1 lidze niech przestana sie ludzic.
NIe mamy szans !!!!
Siemce FANS
szkoda slow, zal mi takich kibicow jak ty
-
- Kontakt:
Nie, żal mi tylko tych, którzy pomimo niezłej orientacji w temacie potocznie nazywanym piłka nożna, próbują na forum z sobie tylko znanych powodów odgrywać trybunów pewnej grupy ludzi, którzy to ludzie zdolni są uwierzyć nawet w to, że błędy w kryciu Molka podczas meczu w Mikołowie wynikają z absencji pewnego pana w składzie pierwszej drużyny.
-
- Kontakt:
Dzisiaj mecz Zaglebie - Ruch
bardzo dobra liczba gosci - 900 - 1000 - to pulap zarowna sosnowiczan jak i chorzowian - niestesty liczb z derbow lodzi (3000) obie ekipy nie pwotorza.
Rcuh - bardzo glosny choc tylko sporadyczny doping, bardzo odbre 5 minut po bramce,
- zdziwilo mnie skandowanie : To my to my chorzowskie psy
na co fajnie zripostowali Sosnowiczanie(deszcze niespokojne..... nakarmimy psa psa psa )
- bardoz fajne skandowanie w momencie nadejscia ciemnosci - zap\alcie swiatlo
Zagleie w tym momencie odpala strobo.
- szok kolejny - niemiecka flaga
- czy spiewaliscie Auschwitz Birkenau ????
- niestety chyba maja jakies problem ze swoimi matkami - co chwila slyszalme cos o matkach no i ten zalosny transparent - prawie jak dzieci w piaskownicy. Wasze matki to ku***. Swietna przyspiewka.
- i pytranie do widzewiakow: tez krzyczeliscie smierc gorolom i gorole gorloe?????
Zaglebie -
slaba liczba jak na ten mecz- 6000 na Ruchu to porazka
- doping moglby byc glosniejszy
- w momecie prezentowania oprawy czemu ici nie spiewacie -wyglada to troche komicznie
- fajna oprawa - pomyslowa sektorowka duzo piro
bluzgow wiecej po stronie ruchu zwlaszcza przy wyniku 0-2
"Lista fryzjera - zaglbie lista fryzjera" - czy Zaglebie jest na liscie fryzjera czy male ieporozumienie po stronei niebeiskich ??
-" 2 liga za pieniadze" to musialo podkuriwc zaglebiakow
pilkarsko - znowu Zaglebie pol roku na fali
15 meczy bez porazki Ruchu i koniec dobrej passy.
5 mecz Swietej wojny kikedy Ruch nie jest w staneie zwyciezyc!
bardzo dobra liczba gosci - 900 - 1000 - to pulap zarowna sosnowiczan jak i chorzowian - niestesty liczb z derbow lodzi (3000) obie ekipy nie pwotorza.
Rcuh - bardzo glosny choc tylko sporadyczny doping, bardzo odbre 5 minut po bramce,
- zdziwilo mnie skandowanie : To my to my chorzowskie psy
na co fajnie zripostowali Sosnowiczanie(deszcze niespokojne..... nakarmimy psa psa psa )
- bardoz fajne skandowanie w momencie nadejscia ciemnosci - zap\alcie swiatlo
Zagleie w tym momencie odpala strobo.
- szok kolejny - niemiecka flaga
- czy spiewaliscie Auschwitz Birkenau ????
- niestety chyba maja jakies problem ze swoimi matkami - co chwila slyszalme cos o matkach no i ten zalosny transparent - prawie jak dzieci w piaskownicy. Wasze matki to ku***. Swietna przyspiewka.
- i pytranie do widzewiakow: tez krzyczeliscie smierc gorolom i gorole gorloe?????
Zaglebie -
slaba liczba jak na ten mecz- 6000 na Ruchu to porazka
- doping moglby byc glosniejszy
- w momecie prezentowania oprawy czemu ici nie spiewacie -wyglada to troche komicznie
- fajna oprawa - pomyslowa sektorowka duzo piro
bluzgow wiecej po stronie ruchu zwlaszcza przy wyniku 0-2
"Lista fryzjera - zaglbie lista fryzjera" - czy Zaglebie jest na liscie fryzjera czy male ieporozumienie po stronei niebeiskich ??
-" 2 liga za pieniadze" to musialo podkuriwc zaglebiakow
pilkarsko - znowu Zaglebie pol roku na fali
15 meczy bez porazki Ruchu i koniec dobrej passy.
5 mecz Swietej wojny kikedy Ruch nie jest w staneie zwyciezyc!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- fRyta
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mnie najbardziej wk***ia ze te gorolskie przestrzepy genetyczne zas sie wywyzszaja nad nami. Dzisiaj sobie zdalem sprawe jak nienawidze te gorolskie scierwa. !00 razy wola Zaboli i Gieksiarzy...WRRRRR
Co do meczu:
Slabo, slabo i jeszcze raz slabo. Gdyby Misiura wdupil w 4minucie to mecz by zakonczyl sie innym wynikiem. Mnie najbardziej wkurwio ze te cale Zaglebie zagralo gorzej od Slaska kerego my pykneli bez klopotu
A Bensz to je***y sprzedawczyk
Co do meczu:
Slabo, slabo i jeszcze raz slabo. Gdyby Misiura wdupil w 4minucie to mecz by zakonczyl sie innym wynikiem. Mnie najbardziej wkurwio ze te cale Zaglebie zagralo gorzej od Slaska kerego my pykneli bez klopotu
A Bensz to je***y sprzedawczyk