Zagłębie Sosnowiec - Ruch Chorzów - środa godzina 17.00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Dziobol

#271 Post autor: Dziobol » 30 sie 2006, o 21:00

Tym ktorzy mogli a nie pojechali do sosnowca chce powiedziec jedno : ch** WAM W DUPE !!! a teraz mi dajcie ku*** 2 ostrzezenie i pi***ole to , ale panowie nie ma wam wstyd ?

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#272 Post autor: west72 » 30 sie 2006, o 21:03

Panowie niy ma co panikować,kożdo seria mo kiedyś swój koniec,szkoda że trefioło na Sosnowiec,ale cza zacząć nastympno a niy paczeć wstecz.Prowda jest tako że niykiere manszafty Niybieskim niy leżom (niystety w tym aldrajch)i tyla .Wspomnijcie se Piasta z zeszłyj rundy , loli wszystkich u siebie i na wyjazdach a jak przijechali na Cicho dostali taki wpierd.l!!!!!! Taki jest fusbal :wink: W sobota odbijemy sie z KSZOkami i zacznymy nowo passa!!!!!!!

DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE WIERNI PO PORAŻCE !!!!!!!!!! ŚWIONY Z RUCHEM!!!!!!!!!!
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

slavo
Kontakt:

#273 Post autor: slavo » 30 sie 2006, o 21:06

Było źle. Szczególnie było źle w środku. Przynajmniej to co udało mi się jeszcze zobaczyć czyli ostatnie 60 minut meczu.
Chciałbym być oryginalny - niestety nie będę - Bonk do Koszarawy !.
Ich Bonk (Berek) zaczął mecz tak jak powinien bo tak wskazywała to jego forma czyli z ławy (i jest efekt). Może w końcu wrócimy do ustawienia Pulo - Baran i skrzydła w końcu będa skrzydłami zamiast schodzić do środka !
Panie Wleciałowski - proponuję powrót do ustawienia pomocy z drugiej połowy wiosny tego roku, środkowych obrońców mamy dość, środkowych pomocników raczej deficyt.

... i jeszcze ta usrana pogoda.

ps. ktoś tu niedawno pisał, że na wyjeździe remisowaliśmy z cieniarzami: Polkowice, Polonia ?? Może te Polkowice czy Polonia wcale w tym sezonie aż takie cienkie nie są.

Willa

#274 Post autor: Willa » 30 sie 2006, o 21:11

EDIT [atomic]: dowidzenia

Lookash

#275 Post autor: Lookash » 30 sie 2006, o 21:13

slavo
Kontakt:

#276 Post autor: slavo » 30 sie 2006, o 21:16

Look (like) ash, hmm tylko chyba arsch sie inaczej pisze (jesli sie mylę niech mnie ktoś poprawi) - ale tak w sumie bardzo trafny nick !
Mam pytanko jesli można, który zawodnik w zastepstwie Lachy dziś wręczał "prezenty" dla arbitra ?

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#277 Post autor: Patton » 30 sie 2006, o 21:16

Slavo - co Ty piszesz? Przeciez trener wie najlepiej, nieprawdaz?? Pekla banka mydlana napedzana tutaj przez niektorych, jaka to mamy druzyne, jaka serie meczy bez porazki. Ja widzialem 2 mecze na wyjezdzie i nie mamy pomocy, nie mamy obrony, nie mamy jak bramek strzelac. Uprzedzajac - niektorzy niech juz mnie nie cytuja. Jutro pewnie grypa - ale warto bylo, zreszta jak zawsze ;)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Pavlique
Kontakt:

#278 Post autor: Pavlique » 30 sie 2006, o 21:18

Bana dla ścierwa z Sosnowca... szpilu szkoda, punktów szkoda ale nic to gromy dalij.....
Tylko Niebiescy!!!!! Tylko Gůrny Ślůnsk!!!!!
Lysy olej to ścierwo ni ma co zniżać sie do poziomu azjatów .....
I'm a man who walks alone

szwajcu

#279 Post autor: szwajcu » 30 sie 2006, o 21:18

Przegrali, trudno, a że akurat z tymi gorolami to nic na to nie poradzimy :x
Ale głowy do góry i wszyscy w sobote na kszo, pokażmy piłkarzą że jesteśmy zawsze z Ruchem, nie tylko wtedy gdy nie przegrywa 14 meczy pod rząd...
Zresztą przed sezonem mało kto by stawiał na Ruch w potyczce z Gołebiami.... a że z czasem piłkarze rozbudzili nasze apetyty, cóż ich wina :wink:
Ci co patrzą z realizmem na to wszystko, przyznają, że nie mamy jeszcze drużyny na podbój II ligi, więc cieszmy sie z tego co mamy, z tych 11 punktów w tabeli, z tego że nie rozpoczynamy sezonu na dole tabeli i pamiętajmy jaka była w zeszłym sezonie runda wiosenna w wykonaniu Niebieskich..... oby w tym sezonie znów tak było. :!:

slavo
Kontakt:

#280 Post autor: slavo » 30 sie 2006, o 21:25

Patton, gdybyś był łaskaw zajrzeć do mego postu po meczu ze Śląskiem.
Mimo wszystko pozwolę sobie zacytować

"pekła bańka mydlana", bla bla bla "nie mamy obrony "Ja widzialem 2 mecze na wyjezdzie i nie mamy pomocy, nie mamy obrony, nie mamy jak bramek strzelac.", meczy wyjazdowych było 4, z tego 1 zw 2 remisy i porażka. Tragedia !!!!! Wleciałowski won !!, Tarasiewicz to samo !!, Zieliński ?? - wtopa na KSZO - won !!!

"co do trener wie najlepiej" - żal mi cię, że musiałeś czekać aż do 6 kolejki, żeby z satysfakcją oznajmić "że nie ma kto bramek strzelać", (4 wyjazdy 5 bramek (bez PP)) (sezon temu 4 wyjazdy 3bramki z tego 3 wtopy 1 zw)

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#281 Post autor: Simone » 30 sie 2006, o 21:28

Mnie najbardziej boli to ze Zaglebie poprostu bardziej chcialo wygrac ...

Walczylo o kazdy centymetr boiska A nasi ... jakby Barcelona przyjechala do Santander zalozmy ...

To jest druga liga nie zawsze da sie grac pieknie , ladnie , klepka bez przemeczania

Tym bardziej na takim boisku przy takiej pogodzie

Ale tez rozdzial jest juz zamkniety , licze ze na Cichej sie odegramy i to konkretnie

Zagłębiak 1906

slaskie glupoty

#282 Post autor: Zagłębiak 1906 » 30 sie 2006, o 21:28

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#283 Post autor: Patton » 30 sie 2006, o 21:35

Ja wiem, ze Tobie kazdego jest zal, co ma inny poglad na sprawe niz Ty. Niebiescy chyba dzisiaj wystraszyli sie tego deszczu, bo naprawde nie mam pojecia jak wytlumaczyc tak slaba postawe - zero strzalow z dystansu, niewykorzystane sytuacje, bledy w kryciu. Oby w sobote bylo lepiej :)
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Pepek
Kontakt:

#284 Post autor: Pepek » 30 sie 2006, o 21:38

i kaj ci optymisci ?? przeciez mieli my wygrac 3:0!?

arcio
Kontakt:

#285 Post autor: arcio » 30 sie 2006, o 21:38

Patton pisze: Oby w sobote bylo lepiej :)
no i to jest bardzo trafna uwaga ;)
tego sie trzymajmy
nigdy nie jest za późno

ODPOWIEDZ