Zagłębie Sosnowiec - Ruch Chorzów - środa godzina 17.00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Panek
Kontakt:

#256 Post autor: Panek » 30 sie 2006, o 20:18

Jakiś Misiura gra od pierszej minuty i słabiutko! Cza było Przemka puscic zamiast Misiury... Pozatym Bonk troche słabiej zagrał... Pierwsza połowa senna gra druga troche ozywiona po naszej bramce... A ta fana zagleba na Ruch ze swiat idze do przodu i ta ewolucja małp a hanysy swoje nawet smieszna nie była... dziwne pomysły mają te je***e gorole... PS to dopiero pierwsza porażka (czemu z sosnofcem) ale szanse na OE momy RUCH RUCH HKS!!!

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#257 Post autor: Lutz » 30 sie 2006, o 20:19

Panewniki pisze:Kuzwa roz przegrali a wy juz pi***olicie ze nie momy szans itd.....Wkurwiocie mje tym :evil: A wy gorole z Sosnowca sie nie napinejcie dzieci neostrady qwa :!:
Panewniki , sam niy chodzi czy momy szansa czy niy, jo je zdanio że my ty szansy nigdy niy mieli - pisołch już kajś że niestey som od nos lepsi - Zawisza , Jaga , Terozki nawet Polkowice - jo niy oceniom gra jo zaglondom na tabela a tak jak wiymy niy kłamie . A jak sie myla to zeżra lacie .

Panewniki
Kontakt:

#258 Post autor: Panewniki » 30 sie 2006, o 20:22

Ja ino mi lazi o to ze jak wygromy szpil to wszyscy godaja...Ja Ekstraklasa bydzie naszo itd. a jak roz im sie zdarzylo przegrac to juz sa skresleni na Amen :evil:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

FAROW
Kontakt:

#259 Post autor: FAROW » 30 sie 2006, o 20:23

Ja pierdziele, przerwali taką serie, i jeszcze z takim Sosnowcem :( Żałoba panowie i panie! :(

Awatar użytkownika
ruchowiec71
Kontakt:

#260 Post autor: ruchowiec71 » 30 sie 2006, o 20:26

PO piewrsze strasznie szkoda serii 15 meczy. zaczeło się po śląsku i skończyło sie na slasku - takie małe koło. No i jeszcze z Sosnowcem. Ale po drugie co mi sie nasunęło to to że 2 liga bedzie znowu bardzo bardzo wyrównano. Mecze jeszcze trwaja ale Jaga przegrywo w Polkowiach, zobaczymy jak Bydgoszcz zagra z Piastem. Dalej w tabeli jestesmy na 3 miejscu (choc przy wygranych i Piasta i Polkowic spadamy na 5 ale woel to i spłaszczenie tabeli niż odzjazd jagi i Bydgoszczy). Jak było w tamtym sezonie?? Jeden Widzew i reszta wyrównane a nawet my moglismy awansowac mimo fatalnego poczatku wiosny.
Nie mamy drużyny która by kazdy meczz ławtościa wygrała, ale licze ze bedzie dobrze.
A nasze wyjazdy hmm wygranaw warszawie remis w polkowicach remis w Bytomiu i przegrana w Sosnowcu - z tym ze Bytom i Sosnowiec to można si ebyło spoedziwąc starty punktów bo wiadomo jakie były tam wyniki w historii. POczekajmy n ainne wyjazdy takie jak Łomza Janikowo czy Kmita.Wszyscy beda tracic pkt
Pozdro
WIELKA WIELKA WIELKA

NIEBIESKA ERKA

gregor
Kontakt:

#261 Post autor: gregor » 30 sie 2006, o 20:27

pawel80 pisze:I co brudaski chorzowskie gdzie jest ten walec [ale ze mnie gangster netowy ;( ] gdzie jest ten walec ale wam glupio co brudne paznokcie od pieciu meczy nie mozecie nas ograc ciency jestescie ha ha ha ha
Koleś jak was można ograć jak kupujecie sędziów na prawo i lewo. :cry:
Co do dzisiejszego szpilu to mając tako sytuacja jak my mieli to brama cza strzelić bo potym sie to mści. Ogólnie zagrali my słabo choś sosnowioki nie wiele lepi z tym że byli skuteczniejsi.
Sędzia dzisiej to był jakiś jebnięty niech zoboczy na wideo jak syndziowoł to sie je***e włeb.
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

salas
Kontakt:

#262 Post autor: salas » 30 sie 2006, o 20:29

na koniec rundy bedzie mozna cos wiecej powiedziec o sznsach na awans a nie po 6 kolejkach jeszcze 11 zostalo a na wiosna kolejne 17 wiec wszystko mozliwe !!!WIARA CZYNI CUDA
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

kadett

#263 Post autor: kadett » 30 sie 2006, o 20:30

ku*** co Wy panikujecie, kaj tam koniec sezonu?? jeszcze sa rewanze, echh czy bedzie mozna walczyc o awans bedzie mozna dopiero wnioskowac po 1 rundzie, a nie teraz, 1 mecz przegrali i juz tragedia. mowi sie trudno i gra sie dalej.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#264 Post autor: Lutz » 30 sie 2006, o 20:33

FAROW pisze:Ja pierdziele, przerwali taką serie, i jeszcze z takim Sosnowcem :( Żałoba panowie i panie! :(
Ale terozki to jush fulosz , jako żałoba ?? Dej tym brudasom jeszcze ta satysfakcja że sie wosy z gowy wyrywomy bo my z nimi przegrali . Narazie som w tabeli niży jak my , a mieli aspiracje prawdopodobnie wiynksze jak my . Majom jednak jedyn genetyczny feler , to som einfach normalne gorolskie podludzie i choby wygrali 5:0 nic tego do końca życio niy zmieni.
Ostatnio zmieniony 30 sie 2006, o 20:35 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.

VIGORE

#265 Post autor: VIGORE » 30 sie 2006, o 20:34

Czytam sobie niektóre wypowiedzi naszych niebieskich kibiców i cosik mi sie wydaje ze nastroje mają jak hustawka. Ruch wygrywa to mówią ze idziemy pewnie na OE, wystarczy przegra mecz to już mamy przejeb... z OE! O co chodzi! Macie wiare że niech was kule biją! Ruch wygra nastepne mecze i bedziecie na***rdalac i wychwalac jakich mamy piłkarzy dobrych na OE.

To dopiero początek ligi i nie ma co napinac tak wczas muskuł- troche pokory Panowie przed przeciwnikami i ochłodzone głowy a bedzie lepiej.

Gogiel
Kontakt:

#266 Post autor: Gogiel » 30 sie 2006, o 20:39

musiura to je***e nieporouzmienie ku*** mac na poczatku seta miał a on przed bramkarzem był i spanikował i hu* wie czy podawał cz hu* wie co........................co za ciulllllllllllllllll

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#267 Post autor: vinc84 » 30 sie 2006, o 20:45

ej Gogiel z tego co wiem to byl 2 jego szpil na szczeblu II ligi dlatego po pierwsze primo:D nie przekreslaj go a po drugie primo nie nazywaj pilkarza Ruchu ciulem
jesli sie myla to prosza mnie poprawic.
GŮRNY ŚLŮNSK

RuchChorzówHKS

#268 Post autor: RuchChorzówHKS » 30 sie 2006, o 20:54

EDIT [atomic]: dowidzenia

tm

#269 Post autor: tm » 30 sie 2006, o 20:55

EDIT [atomic]: dowidzenia

Guma_1973
Kontakt:

#270 Post autor: Guma_1973 » 30 sie 2006, o 20:57

Nie jest źle, wszystko co dobre kiedyś sie kończy,

W sobota KSZO pogrom bydzie ! jaaazda Niebiescy !

ODPOWIEDZ