Skład w II lidze

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Skład w II lidze

#1 Post autor: Mikoruch » 3 cze 2003, o 22:44

kilku naszych graczy zapewne odejdzie do lepszych klubów i nie wiadomo kto nam zostanie. Myślę, że odejdą:
- Matuszek
- Cecot
- Jamróz
- Lines
- Malinowski
- Bizacki
- Gorawski

Nasz skład

Nowak
Balul, Jarczyk, Masternak, Wleciałowski
Wiechowski, Molek, Szyndrowski, Krzęciesa
Śrutwa (Narwojsz), Kałasz

Czy taki skład jest w stanie wrócić do I ligi ?
Z Gorom i Bizakiem dostawaliśmy z Crakowią ?
Co będzie.

Radzio

I'M BLUE

#2 Post autor: Radzio » 3 cze 2003, o 22:56

Niech odejdą ci zawodnicy którym nie zależy na RUCHU. Teraz zobaczymy kto oddał serce RUCHOWI a kto leci za kasą!!!

WEA_boy

no dora ale za darmo nie odejda

#3 Post autor: WEA_boy » 3 cze 2003, o 23:00

trzeba bedzie poszukac mlodych utalentowanych zawodnikow ... zeby RUCH ZNOW STAL SIE WIELKI.. i moze ci mlodzi to sprawia i bede odbudowywac potege RUCHU
Ostatnio zmieniony 13 cze 2003, o 23:45 przez WEA_boy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#4 Post autor: wolfik » 3 cze 2003, o 23:55

ja bym chciał żeby Ruch grał tak jak Irlandia na MŚ. Irlandczycy nie mieli może najlepszych zawodników, ale ich piłkarze walczyli do upadłego, aż przyjemnie na taką grę się patrzyło. Chciałbym oglądać tak walczących piłkarzy Ruchu. I to niezależnie czy w I, II czy może w V lidze.

krempy1

#5 Post autor: krempy1 » 4 cze 2003, o 08:54

A ja chciałbym zobaczyć w II lidze walczących i zbierających doświadczenie wychowanków tak jak w 95/96 Baszczu.
Nasze "gwiazdy " odejdą i zapomną o Ruchu im wystarczy tylko podpisac nowy kontrakt i juz a nam kibicom zostaje II liga i nadzieja na szybki powrot?

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6 Post autor: jalboss » 4 cze 2003, o 10:41

Kolega Mikoruch napisał:
"Myślę, że odejdą:
- Matuszek
- Cecot
- Jamróz
- Lines
- Malinowski
- Bizacki
- Gorawski

Nasz skład

Nowak
Balul, Jarczyk, Masternak, Wleciałowski
Wiechowski, Molek, Szyndrowski, Krzęciesa
Śrutwa (Narwojsz), Kałasz "

Ja myśle, że odejdą na pewno: Matuszek, Lines, Gorawski
Być może Cecot
Ale Jamróz, Malinowski, Bizacki - wątpię czy ktoś by ich chciał zatrudnić, tym bardziej że obecnie na rynku będzie nadmiar średnich zawodników.
Nowy skład:
Nowak
Balul, Jarczyk, Szyndrowski, Wleciałowski
Molek,Wiechowski,Krzęciesa,Rekhviashvili
Śrutwa (Narwojsz), Suker

I tym składem wchodzimy do I ligi
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

marcyk
Kontakt:

#7 Post autor: marcyk » 4 cze 2003, o 10:56

Beda grali ci ktorym na RUCHU zalezy.
JESZCZE BEDZIE NIEBIESKO.

Ruda Śląska

#8 Post autor: Ruda Śląska » 4 cze 2003, o 11:28

Najwazniejsze żeby grali amitnie tego nam własnie zabrakło bysy byli dalej pierwszoligowcami

Kobold
Kontakt:

#9 Post autor: Kobold » 4 cze 2003, o 22:20

A mi sie wydaje że nadeszła pora na Krzęciese, Sukera, Krajanowskiego, Locha i im podobnych wiekiem wybranych ze slaskich zespołów 3 i 4 ligi wzmocnionych dwoma, trzema doswiadczonymi graczami - gorszej gry niż w srodku rundy wiosennej już chyba obserwować nie bedziemy :?:

niebieski78

#10 Post autor: niebieski78 » 4 cze 2003, o 23:19

Kobold pisze:A mi sie wydaje że nadeszła pora na Krzęciese, Sukera, Krajanowskiego, Locha i im podobnych wiekiem wybranych ze slaskich zespołów 3 i 4 ligi wzmocnionych dwoma, trzema doswiadczonymi graczami - gorszej gry niż w srodku rundy wiosennej już chyba obserwować nie bedziemy :?:
jak chcesz zobaczyc Locha to juz tylko na Polonii Bytom :evil: nasz super duper trener doszedl do wniosku ze chlopak nie ma wydolnosci na pierwsza lige ,a nasz super prezes spylil go za "fortune"ale nieslugo moze go zobaczymy na Cichej i to bynajmniej nie Polonia awansuje :cry: ...oby nie

Kobold
Kontakt:

#11 Post autor: Kobold » 5 cze 2003, o 00:01

Loch był sprzedany do Poloni Bytom - myslałem że tylko wypożyczony :?: Dawniej to wypożyczali młodych graczy żeby się ograli a teraz - szkoda gadać :(

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#12 Post autor: Schlesien » 5 cze 2003, o 00:05

Mi tez sie wydawalo, ze go wypozyczyli. Pamietam, ze chcieli go upchnac GieKSie na pol sezonu razem z kims jeszcze (Balul?), ale Katowice nie chcialy byc przechowalnia Niebieskich.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#13 Post autor: gerhat » 5 cze 2003, o 01:03

Dzisiaj dowiedziałem się że Damian Gorawski juz przed spadkiem złożył pismo o zwolnienie go z kontraktu w zamian za zrzeczenie się długów klubu wobec niego. To jest informacja zasłyszana, ale byc może ktoś ją potwierdzi.
Jeżlei tak postępować by mieli wychowankowie, na którzy mieli byc podporą tej druzyny, to zacznam wierzyć w to, że niektórym chodziło tylko o kasę, a tak naprawdę na na utrzymanu ligi zależało tylko Śrutwie.

Jr

#14 Post autor: Jr » 5 cze 2003, o 08:04

No to sie zaczyna Gorawski a co ON takiego dla Ruchu zrobił a juz chce byc wielka gwiazd. Skończy jak wielu grajków z np. Woś końcówki meczów i tak zostanie Gruzin juz nic a reszta sami wiemy gdzie są.
Mysle że Bizak zostanie do końca roku (ma ważny kontrakt) bo go nikt nie bedzie chciał kupić mam nadzieja ze Cecot tez
a reszta co chce Jamróz niech wypier.
Matuszek = NOWAK stawiac na młodszych
Malinowski + Matyja Odra sie ich pozbyła już wiemy dlaczego
Lines i Gorawski niema ludzi niezastąpionych

niebieski78

#15 Post autor: niebieski78 » 5 cze 2003, o 10:15

Kobold pisze:Loch był sprzedany do Poloni Bytom - myslałem że tylko wypożyczony :?: Dawniej to wypożyczali młodych graczy żeby się ograli a teraz - szkoda gadać :(
moj blad bylem dzisiaj w klubie Kamil byl tylko wypozyczony :!:

ODPOWIEDZ