Bercik, a w zasadzie Hanke jest kibicem ksgPanewniki pisze:No dyc w tym serialu nawet nascianie u niego w doma wisi "szalik" Gieksy :lol: A co do szpilu to muszymy to wygrac :twisted:Amela pisze:buger23 pisze:On jest nadal popularny, ino co ich pogrzmilo zeby godac ze Bercik jest za Gks to juz nie mom pojecia:Part82 pisze:bynajmniej nie chodzi mi tu o popularny swego czasu serial na TVP.
Na te pytanie jest bardzo prosto odpowiedź:w serialu z Bercika zrobili prawdziwego gupola,a taki nie może być kibicem Ruchu tylko gieksy
Zagłębie Sosnowiec - Ruch Chorzów - środa godzina 17.00
-
- Kontakt:
14
- mumin1920
- Kontakt:
Chopcy skonczcie dzielic skore na niedziwedziu. Takze wierza w noszych pilkarzy i mysla ze wygraja ale nie zapomnijcie o ostatnich 4 mszpilach. Wiec bedzie cholernie trudno, my ten mecz musimy wybiegac wywalczyc i wtedy beda 3 pkt. DO BOJU NIEBIESCY...
WIELKA WIELKA WIELKA NIEBIESKA ERKA!!!!!!!!!!!!!!
WIELKA WIELKA WIELKA NIEBIESKA ERKA!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
- Rolik
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
te Marek pociag staje na szopienicach i wszyscy ida z buta info pewneAmela pisze:buger23 pisze:On jest nadal popularny, ino co ich pogrzmilo zeby godac ze Bercik jest za Gks to juz nie mom pojecia:Part82 pisze:bynajmniej nie chodzi mi tu o popularny swego czasu serial na TVP.
Na te pytanie jest bardzo prosto odpowiedź:w serialu z Bercika zrobili prawdziwego gupola,a taki nie może być kibicem Ruchu tylko gieksy
EDIT ADMIN: TEMAT JEST O MECZU NIE O SERIALACH...

-
- Kontakt:
Sądząc po ankiecie na stronce większość nie ma wątpliwości kto bedzie zwycięzcą dzisiejszej potyczki...buger23 pisze:Jo by tam spuloł ze smichu jakby nos było wiecej niż tych goroli na meczu:P Czujecie potym re artykuly: widzów 1500 (w tym 1000 z chorzowa)<lol>

..i niech tak sie stanie! :flaga:
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]
- radzion
- Kontakt:
-
To po co sam takie gupie sny opisujesz...
No i sie ludzie nauczcie jednego, jak mocie wynik przypuszczalnie z dzisiaejszego meczu:
Zagłebie Sosnowiec (gospodorz) - 0:1 - Ruch Chorzów (góscie) to pamietejcie ze goście maja zawsze po rawyj wynik, wiec nie piszcie nie nie fandzolcie gupot, bo mnie to juz wnerwie jak widza przegromy 3:5

No i sie ludzie nauczcie jednego, jak mocie wynik przypuszczalnie z dzisiaejszego meczu:
Zagłebie Sosnowiec (gospodorz) - 0:1 - Ruch Chorzów (góscie) to pamietejcie ze goście maja zawsze po rawyj wynik, wiec nie piszcie nie nie fandzolcie gupot, bo mnie to juz wnerwie jak widza przegromy 3:5

- art82
- Kontakt:
hehe Qrna ale rozpętałem dyskusje, wspominając o tym serialu <lol> Przepraszam za te (pozorne) odbiegnięcie od tematu, bo to przecież nie o serialu tu jest mowa, ale nawet w tej śmiesznej piosence na początku jest : " Na Górnym Śląsku całymi dniami - pierą HANYSY sie z GOROLAMI, z pyska szło poznać kiery jest kiery... :lol: " itd.Johnny Walker pisze:Bercik, a w zasadzie Hanke jest kibicem ksgPanewniki pisze:No dyc w tym serialu nawet nascianie u niego w doma wisi "szalik" Gieksy :lol: A co do szpilu to muszymy to wygrac :twisted:Amela pisze:buger23 pisze:On jest nadal popularny, ino co ich pogrzmilo zeby godac ze Bercik jest za Gks to juz nie mom pojecia:Part82 pisze:bynajmniej nie chodzi mi tu o popularny swego czasu serial na TVP.
Ten mecz to przecież swojego rodzaju Święta wojna Hanysów z Gorolami.
Pokażmy Sosnowcowi gdzie jego miejsce!
RUCH RUCH HKS!!!
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.