Zagłębie Sosnowiec - Ruch Chorzów - środa godzina 17.00
- art82
- Kontakt:
haha ale za to Kalus Bogdan jest tam za Ruchem (tak jak noRmalnie)buger23 pisze:On jest nadal popularny, ino co ich pogrzmilo zeby godac ze Bercik jest za Gks to juz nie mom pojecia:Part82 pisze:bynajmniej nie chodzi mi tu o popularny swego czasu serial na TVP.

komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- m-p
- Kontakt:
Janusz Białek zwolniony z Sosnowca
W dniu dzisiejszym od prowadzenia pierwszego zespołu Zagłębia Sosnowiec został odsunięty trener Janusz Białek oraz jego asystent Andrzej Orzeszek. Tymczasową rolę pierwszego trenera drużyny pełnić będzie Jerzy Dworczyk, dotychczasowy trener rezerw Zagłębia.
źródło: 90minut.pl
W dniu dzisiejszym od prowadzenia pierwszego zespołu Zagłębia Sosnowiec został odsunięty trener Janusz Białek oraz jego asystent Andrzej Orzeszek. Tymczasową rolę pierwszego trenera drużyny pełnić będzie Jerzy Dworczyk, dotychczasowy trener rezerw Zagłębia.
źródło: 90minut.pl
-
- Kontakt:
- Amela
- Kontakt:
buger23 pisze:On jest nadal popularny, ino co ich pogrzmilo zeby godac ze Bercik jest za Gks to juz nie mom pojecia:Part82 pisze:bynajmniej nie chodzi mi tu o popularny swego czasu serial na TVP.
Na te pytanie jest bardzo prosto odpowiedź:

EDIT ADMIN: TEMAT JEST O MECZU NIE O SERIALACH...
K.S Ruch Chorzów - dzięki niemu warto żyć!
I to jest sens mojego życia.
I to jest sens mojego życia.
-
- Kontakt:
No dyc w tym serialu nawet nascianie u niego w doma wisi "szalik" Gieksy :lol: A co do szpilu to muszymy to wygrac :twisted:Amela pisze:buger23 pisze:On jest nadal popularny, ino co ich pogrzmilo zeby godac ze Bercik jest za Gks to juz nie mom pojecia:Part82 pisze:bynajmniej nie chodzi mi tu o popularny swego czasu serial na TVP.
Na te pytanie jest bardzo prosto odpowiedź:w serialu z Bercika zrobili prawdziwego gupola,a taki nie może być kibicem Ruchu tylko gieksy
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
- Amela
- Kontakt: