No to spadliśmy

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Radzio

No to spadliśmy

#1 Post autor: Radzio » 3 cze 2003, o 19:56

Nie pomogło nic!!! Nawet walczący górnik (wg relacji radiowej). Ale mam nadzieje ze za rok wracamy!!! Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!!!

Gość

#2 Post autor: Gość » 3 cze 2003, o 20:05

Witajcie jestem wiernym kibicem Górnika.
Chciałem powiedzieć że bardzo mi przykro że spadacie... zawsze czułem że z Ruchem coś mnie łączy to ta Śląska krew... To jest niesamowite ale smutno mi z tego powodu bo wśród Was Niebieskich, mam wiernych przyjaciół którzy dzisiejszy dzień nie będą mogli wspominać najmilej... Górnicy walczyli, brawo dla Probierza, dla wszystkich chłopaków... za wyjątkiem Radlera, który widać że na boisku nic nie grał, dlatego ogłaszam go antybohaterem tego meczu.
Jestem z Wami kibicami, bo wiem że trudno przeboleć taką porażkę...

Pozdrawiam,
Jimi

Mik20
Kontakt:

#3 Post autor: Mik20 » 3 cze 2003, o 20:10

hmm no to stalo sie i nic juz nie zrobimy :!:
powiem krotko Rogala Mandrysz i Caly zarzad wy***rdalac wasz czas sie skonczyl i niech Rogala mnie teraz nie wk***ia i nie mowi ze bedzie dalej prezesem Ruchu i wprowadzi go spowrotem do 1-ligi :!: :!:
miej czlowieku chociaz troszke Honoru i ic stad juz :!: :!: :!:

Gość

#4 Post autor: Gość » 3 cze 2003, o 20:29

Już dawno nie widziałem tak walczącego Górnika. Jak się za bardzo chce to często nie idzie. Oj szkoda. Niedobrze jak taki klub jak Ruch spada. Traci cała liga. Szlak mnie mało nie trafił jak sędzia podyktował karnego dla szczakowej kiedy Górnik prowadził. Mam nadzieję, że się pozbieracie i za jakieś półtora roku będzie znowu prawdziwe derby. Mam oczywiście nadzieję, że się nie miniemy. Do zobaczenia znowu w pierwszej lidze.
Pozdrowienia dla prawdziwych kibiców Ruchu.
Kibic Górnika.

DjMaciar
Kontakt:

#5 Post autor: DjMaciar » 3 cze 2003, o 20:30

ROGALA nic ci sie jeszcze dwa razy nie udalo
Mistrza Polski -0
Puchar Polski -1
final intertoto -1
awans do ekstraklasy -1 i to napewno bo na drugi juz nie masz szans
ale co ci sie udalo 2 razy to spasc z Ruchem do II-ligi ty pedale
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

DjMaciar
Kontakt:

#6 Post autor: DjMaciar » 3 cze 2003, o 20:31

ROGALA nic ci sie jeszcze dwa razy nie udalo
Mistrza Polski -0
Puchar Polski -1
final intertoto -1
europejskie puchary -1
awans do ekstraklasy -1 i to napewno bo na drugi juz nie masz szans
ale co ci sie udalo 2 razy to spasc z Ruchem do II-ligi ty pedale
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Viro

#7 Post autor: Viro » 3 cze 2003, o 20:38

gornik zagral bardzo dobry mecz walczyli jak ch** wina lezy tylko po naszej stronie trzeba zmian

Marek Nowak
Kontakt:

#8 Post autor: Marek Nowak » 3 cze 2003, o 20:49

To na co sie zanosilo prawie od poczatku sezonu - dzisiaj stalo sie faktem.Nie pomogla ambitna postawa zabrskich, zreszta najpierw trzeba bylo samemu punkty gromadzic.
pseudoprezesie rogala miej honor i podaj sie juz dzis do dymisji- 2 spadki za twojej kadencji to o 2 za duzo...

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#9 Post autor: hanys1920 » 3 cze 2003, o 21:28

witam.jestem totalnie zalamany zreszta tak jak wszyscy .mozemy byc rozgoryczeni tylko niech nikt nie mowi ze Górnik nie chcial.chcial tylko ze nie wyszlo. a to ze spadamy to tylko i wylacznie nasza wina.teraz kazdy z nas powinienn sie zastanowic czy zrobil wszytsko by Ruch nie spadl.????ja uwazam ze kazdy jest po troszku winny my na forum takze jedynie pko tu mowil madre rzeczy moze do wiekszosci to nie trafialo ale widac teraz tego efekt za rok zamiast z legia bedziemy grac z polrem wroclaw
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

Gość

#10 Post autor: Gość » 3 cze 2003, o 21:30

Nadszedl czas zmian ktore juz powinny byc dawno. Szkoda bo liczylem na to ze pozegnamy na boisko 1 lige przynajmniej w barazach. Gornik walczyl i za to mu chwala. Szczakowa okazala sie jednak mocnym rywalem (wiadomo walczylo o to o co my walczylismy). Nie mozna teraz zwalac winy na sedziego. Wcale nie musialo dojsc do tego spadku.

Cholera jak sobie pomysle ze w conajmniej 5 meczach wystarczylo "skrzywic" inaczej noge a mielibysmy ekstraklase. To byla ciekawa koncowka sezonu trzy druzyny na dole po 32 punkty. My jestesmy ta ostatnio.

psychofan

#11 Post autor: psychofan » 3 cze 2003, o 21:51

ku*** koniec tego zalenia nic juz niezrobimy bedziemy jezdzic,dymic na drugiej lidze tez i hu* z rozzalaniem!!!!!!!!!!!CZY WYGRYWASZ CZY NIE TAK JAK JA KOCHAM CIE W MOIM SERCU JEST RUCH I NA DOBRE I NA ZŁE!!!!!!!!!
PSYCHOFANS

ehhhhhh

#12 Post autor: ehhhhhh » 3 cze 2003, o 21:57

na pierwszym miejscu u mnie jest Wisełka,drugie miejce zajmuje Ruch,przykro mi to pisać,szkoda,szkoda szkoda.....................Wyjazdy do Chorzowa miały zawsze swój"klimat",macie fajnych piłkarzy,tylko ten zarząd!!!!!!!!!!!!,pogońcie rogale i innych jemu podobnych ,za rok wracajcie.trzymam kciuki za WAS :D :D :D

Krzysztof M.
Kontakt:

#13 Post autor: Krzysztof M. » 3 cze 2003, o 22:04

Dla nas kibiców Ruchu ten spadek jest smutny,mam nadzieje ze za rok powrócimy do Ekstraklasy !!!!! Na to juz nic nie poradzimy szkoda że nasi piłkarze zaczeli grać dopiero na koniec,ale przynajmniej wiemy że nie zapomnieli jeszcze gry w piłke !!! A co do Górnika to dziękuję im za to że walczyli do końca w Jaworznie,bo było widać że chcieli ten mecz wygrać!!!

Acid
Kontakt:

#14 Post autor: Acid » 3 cze 2003, o 22:05

Stało sie i już !!!! Może to i dobrze !!! Nadszedł czas poważnych (przemyślanych i konkretnych) zmian !!! Myśle że gdybyśmy sie utrzymali to w przyszłym sezonie znów bylibyśmy dostarczycielem punktów, a Ja wierze w to że RUCH sie pozbiera i za rok wróci do ekstraklasy i...... Historia lubi się powtarzać !!! :twisted:
........:::::::: 19 R 20 ::::::::.........

ksgpiekary

#15 Post autor: ksgpiekary » 3 cze 2003, o 22:06

zastanawia mnie w tym momencie radość niektórych kibiców Radzionkowa z powodu spadku Ruchu Chorzów. Szczerze powiedziawszy taka postawa jest typowo ... ciderska, w całym tego słowa znaczeniu. Mała, wiejska,bezinteresowna i prostacka radośc, przy tym wspierana argumentami ''śląskimi" - jaki to niby Śląski ten Radzionków, przy czym autorzy w najlepsze zapominają jak głęboko w ... mieli śląskie drużyny podczas swojej przygody z ekstraklasą. Cóż, mimo wszystko nie wszystko złoto co się Ruch nazywa. Brzydko CIdry, oj brzydko ...

ODPOWIEDZ