Działania marketingowe
- fRyta
- Kontakt:
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jo mom pytanie bo ten co sprzedawoł powiedzioł, że na szpilu następnym też będa ino czy będo ino te co im zostały czyli nie mal same L (kere chyba sie ino na jedyna nadawają, abo do lasek) czy będzie nowo dostawa abo otworzą nowy karton kaj bedą też XL, bo z tego coch dzisiej widzioł, albo one najlepiej schodziły, albo było ich najmniej. Bo niby mieli mieć w przerwie zaś dac XL, a jak żech równo z końcowym gwizdkjiem pierwszej połowy tam poszoł to mi zaś pedzieli że kolejne zas sprzedali i są ino L.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- fRyta
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Brawo dla naszych dzialaczy, mysle ze ten ogromny nienasycony jeszcze popyt uswiadomi im jak potrzebne sa takie tanie niebieskie koszulki, a mozliwosci do produkcji takich mamy jak nikt inny
Na 10 sporo ludzi w barwach

Na 10 sporo ludzi w barwach

Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Właśnie na TVN24 pokazano materiał o Ruchu wypowiadała się min. pani Prezes jakie zaszły zmiane, ze klub ma tradycje ale jest nowoczesny. Grzyb sie wypowiadał o chęciach na pierwsza liga, cały materiał pokazywał Ruch Chorzów jako Śląski klub który awansuje a nie jak inne Śląskie spada i ze warto inwestować w Śląskie kluby. TVN 24 oglądają inwesorzy biznesmeny z całej Polski co zdają sobie sprawe ze łączenie ich marki z Ruchcem to niesamowita reklama np: colo lub reportr wg mnie to najlepsza forma promocji jaka kulb moze robic, radio , gazety i TV jak tam bedą to i bedą bogate a jak bedą bogate to bedzie klub w OE
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: