Zagłębie Sosnowiec - Ruch Chorzów - środa godzina 17.00
- wolfik
- Kontakt:
Widac ze Pach nie jest niebieski, ot zwykly pilkarz ktory tu zaczynal kariere
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
bogas1985 pisze:Bensz jest 100% Niebieskim i na przedpolu gro gorzej od Pasnikadomin11hks pisze:nie tylko Pach jest z naszych rejonow Torman Adam Bęsz albo Bensz nieche mi sie teraz sprawdzac jak sie to pisze xD jest ze Świon i moze bedzie bronic w Środa:D:D
Bensz groł na Skałce, zły nie był ino co 3 szpil skuli niego był elwer

- cisiu
- Kontakt:
buger23 pisze:Sosnowiec dostanie szmary na boisku i poza nim... momy dobro ekipa, chopcy walczą w kazdym meczu, co inego mozna powiedziec o gorolach zza granicy... W końcu Dzihad momy z nimi i roz a porzadnie trzeba dac im do pokozania kto rzadzi na górnym slasku!!!
a łod kedy Sosnowiec jes na gornym ślonsku

--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
- SzaRlin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- art82
- Kontakt:
Panowie to jest Święta Wojna! i bynajmniej nie chodzi mi tu o popularny swego czasu serial na TVP. 
Nasi Piłkarze muszą dać z siebie wszystko, 200% zaangażowania niczym "Sokół"
. Kibice mogą Wam wybaczyć wszystko: ale tego meczu przegrać nie możecie!
Nie patrzmy na Sosnowiec, oni mają swoje problemy, ale mogą one wręcz podziałać odwrotnie niż myślimy (czyt. bardziej mobilizująco), dlatego lekceważyć ich nie można. Pozdrawiam wszystkich fanatyków Niebieskich.
Jesteśmy z Wami! Niebiescy Jestesmy z Wami... Jedźcie z Qrwami!! Niebiescy Jedźcie z Qrwami!!

Nasi Piłkarze muszą dać z siebie wszystko, 200% zaangażowania niczym "Sokół"

Nie patrzmy na Sosnowiec, oni mają swoje problemy, ale mogą one wręcz podziałać odwrotnie niż myślimy (czyt. bardziej mobilizująco), dlatego lekceważyć ich nie można. Pozdrawiam wszystkich fanatyków Niebieskich.
Jesteśmy z Wami! Niebiescy Jestesmy z Wami... Jedźcie z Qrwami!! Niebiescy Jedźcie z Qrwami!!
Ostatnio zmieniony 29 sie 2006, o 15:57 przez art82, łącznie zmieniany 1 raz.
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.
To będzie hardcore game, ale wierze w zwycięstwo. Zagłebie jest w złej sytuacji, trza to wykorzystać. Byle chopcy nie byli zbyt pewni siebie. Jak dadza 100% i beda lotac jak szaleni to wygromy!!!!Panowie zbieramy sie i pokazujemy doping NIEBIESKIEJ ARMII: Do boju NIEBIESCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!