Wpisz się jeśli chcesz odejścia Rogali
-
- Kontakt:
Wpisz się jeśli chcesz odejścia Rogali
Niech wpisze się każdy kto uważa, że Rogala powinien odejść, niech wie ilu nas jest tego zdania, pora by w końcy coś z tym wszystkim zrobić. To jest pierwszy człowiek, który powinien opuścić ( z dożywotnim zakazem wstępu) stadion przy CICHEJ. Wpiszcię się, każy

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wpisuje sie nie jako hanys1920 ale jako zalamany hanys1920 i cala wine nie nalezy zrzucac na prezesa ale on jako pierwszy powinien WSZYTSKIM pokazac gdzie jest miejsce jego dzialaczy oraz pseudopilkarzy oraz niedorozwinietego trenera-poza Chorzowem
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów
www.wolnyposredni.pl
www.wolnyposredni.pl
-
- Kontakt:
Rogala 2 razy podczas twojej kadencji Ruch spadl do 2-ligi wiec to juz jest twoj koniec wes ze soba ta cala czerwona armia i wydupiaj jak najdalej z ul.Cichej najlepiej kajs na Roswelta w zabrzu tam mozesz pokazac klase a mi zal tego klubu nie bedzie.
Tak samo jak i ciebie wiec pozegnajmy sie jak narazie grzecznie a jezeli bedziesz upieral sie przy swoim stolku to wtedy......
MaRio Prezesem Ks.Ruch Chorzów
to moj typ.
Tak samo jak i ciebie wiec pozegnajmy sie jak narazie grzecznie a jezeli bedziesz upieral sie przy swoim stolku to wtedy......
MaRio Prezesem Ks.Ruch Chorzów

- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panie Krystianie!
Nie wiem czy pamięta Pan list który wysłałem do Pana w 1997 roku... Błagałem Pana wtedy miedzy wierszami aby Pan zrezygnował Pan z posady prezesa naszego Klubu... odpisał mi Pan wtedy, że też kocha ten klub tak jak ja i moja zamojska rodzina. Rozmawiałem z Panem po meczu z płockiem, robiłem sobie z Panem zdjęcia, dziękowałem za utrzymanie mojego kochanego Klubu w I lidze.
Spuścił Pan po raz drugi w swojej kadencji RUCH do drugiej ligi... Wie Pan co? - doprowadza Pan do zawału serca mojego ojca, który choć jest przypadkowym człowiekiem (czasem w moim imieniu wchodzi na forum) jest znacznie starszy od Pana i choć dla wielu będzie tylko gorolem, to RUCH jest jego życiem, miłością, religią i wszystkim co najcenniejsze...
Błagam Pana poraz drugi... chce mieć Pan śmierć na swiom sumieniu? Niech się Pan poda do dymisji z ttym skurwiałym zarządem- jest Pan przedsatwicielem podłości jakie reprezentuje sld - niech sobie Pan da spokój ze sportem bo to juz nie są czasu pana popleczników z Płatnych Zdrajców Pachołków Rosji. Był Pan w stosunku do mnie zxawsze grzeczny- ja teraz Pana błagam na klęczkach w imieniu swoim i mojej rodziny - podaj się Pan do dymisji, bo czasu sld i pzpru już mineły niech Pan da sznase młodym kochającym ten Klub. O to jedno Pana błagam...
Jeśli nie szkoda Panu moich łez, to mam nadzieję, ze pożałuje Pan starszego człowieka, który emocjonalnie jest dłużej z tym Klubem niż Pan!!!!!!!
Boże chroń nasz Klub RUCH Chorzów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem czy pamięta Pan list który wysłałem do Pana w 1997 roku... Błagałem Pana wtedy miedzy wierszami aby Pan zrezygnował Pan z posady prezesa naszego Klubu... odpisał mi Pan wtedy, że też kocha ten klub tak jak ja i moja zamojska rodzina. Rozmawiałem z Panem po meczu z płockiem, robiłem sobie z Panem zdjęcia, dziękowałem za utrzymanie mojego kochanego Klubu w I lidze.
Spuścił Pan po raz drugi w swojej kadencji RUCH do drugiej ligi... Wie Pan co? - doprowadza Pan do zawału serca mojego ojca, który choć jest przypadkowym człowiekiem (czasem w moim imieniu wchodzi na forum) jest znacznie starszy od Pana i choć dla wielu będzie tylko gorolem, to RUCH jest jego życiem, miłością, religią i wszystkim co najcenniejsze...
Błagam Pana poraz drugi... chce mieć Pan śmierć na swiom sumieniu? Niech się Pan poda do dymisji z ttym skurwiałym zarządem- jest Pan przedsatwicielem podłości jakie reprezentuje sld - niech sobie Pan da spokój ze sportem bo to juz nie są czasu pana popleczników z Płatnych Zdrajców Pachołków Rosji. Był Pan w stosunku do mnie zxawsze grzeczny- ja teraz Pana błagam na klęczkach w imieniu swoim i mojej rodziny - podaj się Pan do dymisji, bo czasu sld i pzpru już mineły niech Pan da sznase młodym kochającym ten Klub. O to jedno Pana błagam...
Jeśli nie szkoda Panu moich łez, to mam nadzieję, ze pożałuje Pan starszego człowieka, który emocjonalnie jest dłużej z tym Klubem niż Pan!!!!!!!
Boże chroń nasz Klub RUCH Chorzów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
Rogali juz dziekuje . Bravo Mandysz (ku*** co mecz to gra o 1 punkt-- i co braklo ci ku*** punkcikow - teraz to nawet Furtka Pierdziszewo Cie nie zatrudni ) . Bravo Zarzad(Oszedzajcie Kase Dalej na klubie a ladujcie w swoje kieszenie ) ( Zatrudnijcie wiecej graczy pokroju Kulawika to napewno zaostrzedzice) . ku*** az plakac sie chce . Ja pi***ole jak mozna bylo do tego dopuscic ..
JUZ NIE POWINNO PISAC ROGALA ZABIJA NASZ RUCH TYLKO
TEN H** ZNICZYL NASZ KLUB
Rogali juz dziekuje . Bravo Mandysz (ku*** co mecz to gra o 1 punkt-- i co braklo ci ku*** punkcikow - teraz to nawet Furtka Pierdziszewo Cie nie zatrudni ) . Bravo Zarzad(Oszedzajcie Kase Dalej na klubie a ladujcie w swoje kieszenie ) ( Zatrudnijcie wiecej graczy pokroju Kulawika to napewno zaostrzedzice) . ku*** az plakac sie chce . Ja pi***ole jak mozna bylo do tego dopuscic ..
-
- Kontakt:
Coś trzeba zmienić a wydaje sie do obecnej sytuacji doprowadziło przygotowanie zimowe ( obóz zimowy ), wysprzedaż jednej z najlepszych lini pomocy w polskiej lidze , sprowadzenie "ciekawych" grajków i "stabilizacja finansowa" klubu. Winni sa wszyscy - zaczynając od piłkarzy a kończąc na prezesie ale jak do tej pory zmieniano tylko grajków i trenera i nie przynosiło to poprawy więc może teraz czas zacząć zminy od drugiej strony 

-
- Kontakt:
Podobała mi się wypowiedź Konrada
Czasy układów partyjnych już się powinny skończyć - prezes powinien odejść - to już nie jest PRL
Zawsze byłem za Ruchem, jako stowarzyszeniem, ale teraz już jestem coraz bardziej przekonany, że powinna to być SSA
Razem z prezesem powinna odeść jego ekipa - by zupełnie pozbyć się tych "czerwonych" układów
Do wypowiedzi Konrada mogę dodać jeszcze jedno:
BÓG - RUCH - GÓRNY Śląsk
Czasy układów partyjnych już się powinny skończyć - prezes powinien odejść - to już nie jest PRL
Zawsze byłem za Ruchem, jako stowarzyszeniem, ale teraz już jestem coraz bardziej przekonany, że powinna to być SSA
Razem z prezesem powinna odeść jego ekipa - by zupełnie pozbyć się tych "czerwonych" układów
Do wypowiedzi Konrada mogę dodać jeszcze jedno:
BÓG - RUCH - GÓRNY Śląsk
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Panie prezesie niech mi pan odpowie jak to jest ze w innych klubach tez nie ma kasy a graja znacznie lepiej niz my .Zurek u nas byl zerem a w gksie co zrobil.Mysle ze jak by niewiadomo kto prziszedl to i tak by byla ch***ia!!
Zawsze mowiono ze w Ruchu jak w rodzine a tu sie okazuje ze jest jak w cyrku albo jeszcze lepiej.Ciekaw jestem jak bedzie teraz wygladala sytulacja.Jezeli nie potrafi pan sobie dac rady to prosze dac sobie spokuj!
Nie mam zamiaru w wieku 30 lat wyladowac na cmentazu.
A z drugiej strony kto ma byc nowym prezesem,moze Mario???
NIEBIESKI NA ZAWSZE.
Zawsze mowiono ze w Ruchu jak w rodzine a tu sie okazuje ze jest jak w cyrku albo jeszcze lepiej.Ciekaw jestem jak bedzie teraz wygladala sytulacja.Jezeli nie potrafi pan sobie dac rady to prosze dac sobie spokuj!
Nie mam zamiaru w wieku 30 lat wyladowac na cmentazu.
A z drugiej strony kto ma byc nowym prezesem,moze Mario???
NIEBIESKI NA ZAWSZE.
-
- Kontakt: