http://www.sportowefakty.pl/?dysc_id=1& ... _id=143237Także kibice z Wrocławia zaprezentowali się w Chorzowie podczas meczu z dobrej strony. Co prawda nie byli w stanie przekrzyczeć fanów Ruchu, ale swoim zachowaniem i kulturą dopingu bili na głowę obecnych ostatnio przy Cichej fanów Odry Opole. W przeciwieństwie do kibiców z Opola, wrocławianie rozumieją, że krzesełka na stadionie są do siedzenia, a nie do wyrywania.
Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław - sobota godz. 19:00
-
- Kontakt:
To ze Sportowych Faktów:
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no niewjym czy ta Polonia tako słabo wkoncu wygrali na Stalowce 0:5Elmer pisze:Fana dobrze wisi. Ruch ma barwy biało - niebieskie.
Patrząc na mecz ze Śląskiem z perspektywy meczu z Polonią Bytom to uważam, że remis tam zrobił lepiej naszym zawodnikom niżby zwycięstwo. Na pewno szkoda, że tam straciliśmy 2 punkty, ale przynajmniej piłkarze zobaczyli, że nie ma słabych zespołów w 2 lidze i z każdym trzeba mecz wybiegać. Gdybyśmy wygrali w Bytomiu to ze Śląskiem moglibyśmy minimalnie wygrać. A atak to w zawodnikach było widac sportową złość i w efekcie 3:0.
Co do gry to dobry debiut Osińskiego. Będzie z niego pożytek. Według mnie Makuch ostatnio gra trochę gorzej (tzn. mniej w ofensywie, a więcej w obronie), ale może mi się tylko tak wydaje.
Ciekawy jestem meczu w Sosnowcu. Pierwszy szpil z z nimi od kiedy Marcin L. nie przekaże sędziemu koperty i nie skończymy meczu u nich w dziesiątkę. W bramce Sosnowca zagra chyba Bensz.
P.S. Na szpil urwałem się z wesela. Jak wróciłem to nikt nie chciał wierzyć, że było 3:0
wsumie nic z nami nie pokozala ale taki wynik cos znaczy
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
-
- Kontakt:
Nie wiem co napisać, ale jak mąż wrócił z meczu i powiedział, że jak weszli na 1 to było tylko kilka wolnych miejsc na samym dole, więc wybrali stojące na koronie i tak samo na innych sektorach to coś mnie w brzuchu ścisnęło. No cóż takie mecze, tylu kibiców, taka atmosfera a mi pozostają sms-y męża, bo relacje live w internecie też ciężko mi śledzić, ale pocieszam się tym, że to nie potrwa wiecznie i w końcu będziemy chodzić na mecze całą rodzinę. Zresztą dla takich sms-ów i takiego skarbu, jaki mam w domu warto się poświęcić
Oby tak dalej, to musi być ten sezon, żeby Kinga w prezencie na pierwsze urodziny dostała awans Ruchu do ekstraklasy.

Oby tak dalej, to musi być ten sezon, żeby Kinga w prezencie na pierwsze urodziny dostała awans Ruchu do ekstraklasy.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
-
- Kontakt:
:brawa: :brawa: :brawa: :brawa: :brawa:Niebieska pisze:Nie wiem co napisać, ale jak mąż wrócił z meczu i powiedział, że jak weszli na 1 to było tylko kilka wolnych miejsc na samym dole, więc wybrali stojące na koronie i tak samo na innych sektorach to coś mnie w brzuchu ścisnęło. No cóż takie mecze, tylu kibiców, taka atmosfera a mi pozostają sms-y męża, bo relacje live w internecie też ciężko mi śledzić, ale pocieszam się tym, że to nie potrwa wiecznie i w końcu będziemy chodzić na mecze całą rodzinę. Zresztą dla takich sms-ów i takiego skarbu, jaki mam w domu warto się poświęcić![]()
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
- wolfik
- Kontakt:
przerzutka19KiKuNiA64 pisze:chciałam powiedziec ze byłam dzis 1 raz na Waszym meczu i musze stwierdzic ze macie za***ista atmosfer i wogole ludzi zmieniłam o Was zdanie i normalnie strasznie mi sie podobało ;] i majac konto na Fotka.pl zostałm przz wiele osób rozpoznana ;] ale ogolnie jestem na takjeszcze kiedys wpadne do was jesli moge

Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
A ja mam do ciebie propozycje wes co mecz z mezem sie zamieniaj raz on na mecz raz tyNiebieska pisze:Nie wiem co napisać, ale jak mąż wrócił z meczu i powiedział, że jak weszli na 1 to było tylko kilka wolnych miejsc na samym dole, więc wybrali stojące na koronie i tak samo na innych sektorach to coś mnie w brzuchu ścisnęło. No cóż takie mecze, tylu kibiców, taka atmosfera a mi pozostają sms-y męża, bo relacje live w internecie też ciężko mi śledzić, ale pocieszam się tym, że to nie potrwa wiecznie i w końcu będziemy chodzić na mecze całą rodzinę. Zresztą dla takich sms-ów i takiego skarbu, jaki mam w domu warto się poświęcić![]()

[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
DjMaciar - wiesz, że dzisiaj z nim o tym rozmawiałam, powiedział, że nie ma sprawy i zaraz potem dodał, następny masz Sosnowiec :lol:, nieźle to sobie wykombinował
Ale temat pozostaje otwarty 

bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
wolfik pisze:przerzutka19KiKuNiA64 pisze:chciałam powiedziec ze byłam dzis 1 raz na Waszym meczu i musze stwierdzic ze macie za***ista atmosfer i wogole ludzi zmieniłam o Was zdanie i normalnie strasznie mi sie podobało ;] i majac konto na Fotka.pl zostałm przz wiele osób rozpoznana ;] ale ogolnie jestem na takjeszcze kiedys wpadne do was jesli moge
:lol:
nie
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt: