Ruch na antenie TVP3
jak bydzie to w tv 3 i o 14 00 w niedziela to jedyni co sie pokusza na tv to jakies dzadki co wdupic rolady sztuczna szczeka nie zdazyli a mysla ze byda i tacy co im bydzie pasowalo baedziej niz w sobota czy piatek i sie jakos wyrowno bo kto by paczol na tv jak na ciechej tako atmosfera zajebisto i tego nie mozna przezywac przed telewiorem
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tak chyba ramówkę ustawili, ale że jeszcze nie podpisali umowy z klubami drugiej ligi to robią na razie relację tylko z jednego szpilu i chyba stąd te powtórki.
Tylko jak już podpiszą tą umowę i będą chcieli transmitować mecz Ruchu to chyba mecze odbywać się będą o 14!!! I np. taki szpil z Hydrozagadką albo Jagą będzie grany w porze obiadowej. Wtedy nie będzie takiej atmosfery jak np. w sobotę, bo ciemno o 15 to się robi w Wigilię, a wtedy szpili chyba u nas nie ma.
Tylko jak już podpiszą tą umowę i będą chcieli transmitować mecz Ruchu to chyba mecze odbywać się będą o 14!!! I np. taki szpil z Hydrozagadką albo Jagą będzie grany w porze obiadowej. Wtedy nie będzie takiej atmosfery jak np. w sobotę, bo ciemno o 15 to się robi w Wigilię, a wtedy szpili chyba u nas nie ma.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
tak, jeśli ta umowa bedzie podpisana, a tvp3 bedzie chcialo pokazywac mecz Ruchu, to nie bedzie wyjscia i mecz bedzie musial sie odbyc o 14:00 (to jest najbardziej atrakcyjna godzina dla tvp, wieczorem oglądalnośc była by mizerna, gdyż ludzie wtedy oglądają ligi zachodnie).
A najgorsze jest to, ze zarząd nie bedzie mógł powiedzieć tvp tak jak teraz, że robi mecz o 19:00 i ma gdzies tv.... trzeba bedzie grać o 14:00 :?
A najgorsze jest to, ze zarząd nie bedzie mógł powiedzieć tvp tak jak teraz, że robi mecz o 19:00 i ma gdzies tv.... trzeba bedzie grać o 14:00 :?
- SzaRlin
- Kontakt:
Kibic Ruchu maja do wyboru między meczem w TV Sosnowiec-Ruch a Real-Barca wybierze pierwszyszwajcu pisze:tak, jeśli ta umowa bedzie podpisana, a tvp3 bedzie chcialo pokazywac mecz Ruchu, to nie bedzie wyjscia i mecz bedzie musial sie odbyc o 14:00 (to jest najbardziej atrakcyjna godzina dla tvp, wieczorem oglądalnośc była by mizerna, gdyż ludzie wtedy oglądają ligi zachodnie).

[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
włąśniue to mnie najbardziej dziwi, bo tvp3, ma w ramówce włąśnie o 18:30 zreguły w soboty, a niedziele już nie mal zawsze włąsnie pasmo sportowe i w tym czasie spokojnie mogli by pokazywać mecz zamiast tych powtórek bo najpierw powtarzali dur liga światowo, tera Jaga, a spokojnie by mogli tam jakiś mecz pokazać. Więc dziwi mnie to trocha, że o tej godzinie nie może być relacji, a wtedy pewnie i nam by bardziej pasowało, ale i innym klubom też. A tak to widzimy jakie kluby godzą się na przenoszenie na nd meczy prawie same beniaminki oraz Piast kere mają ucieche że w końcu ktoś ich chce zobaczyć w telewizji, a trudno by mecze Kmity czy Miedzi, były super interesujące.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
heli - bo oni twierdza, ze kibic wybierze mecz ekstraklasy, albo inne wydarzenie sportowe pokazywane w TV zamiast II ligi. Tylko, ze inne wydarzenia sportowe sa na platformach cyfrowych i w kablowkach. Nie kazdy ma wiec Polsat Sport, czy Canal+ Sport. Dlatego dziwi mnie, ze nie chca isc na ustepstwa i chociazby w tamach testu przeprowadzic transmisje wieczorna z naprawde ciekawego meczu...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ja ino jak to tak jest rzeczywiście tak jak godoie to by chyba musieli to puszzcać o 3 rano, abo nei wiem o kerej, bo zawsze sie coś znajdzie o 14 w nd, jest chośby Kubica, czy tak samo są mecze na Polsacie Sport z reguły liga holenderska,
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt: