Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław - sobota godz. 19:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
slavo
Kontakt:

#241 Post autor: slavo » 27 sie 2006, o 13:36

Jeśli chodzi o dupczenie po remisach na wyjeżdzie to pierwsi, którzy będą próbować uderzać w histeryczne tony i próbować tworzyć przedwleciałowską historię samych zwyciestw, to ci którzy teraz reagują swiętym oburzeniem na pochwały roboty jaką Wleciał zrobił przez ten czas jaki minął od jego przyjscia do Ruchu co najlepiej można podsumować słowami - skończyły się czasy świętych krów !.

Gerhat ! Sokołowski rzeczywiście rozgrywał, bo Bonk po za przepiękną bramką - najsłabszy na boisku i pierwsza asysta to chyba była Pulkowskiego, nie Misiury. Klasę sportową Mikulenas posiada bezdyskusyjnie, fajnie gdyby temu towarzyszyła również klasa w wymiarze czysto ludzkim. Dla mnie za wczorajsze zachowanie pomeczowe Miki ma wielki minus.
Makuch wczoraj grał pierwszy mecz od bardzo długiego czasu po przeciwległej stronie wiec moze bardziej sie skupiał na defensywie - przecież w koncu grał jako obronca

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#242 Post autor: cisiu » 27 sie 2006, o 13:41

mumin1920 pisze:
Elmer pisze:Fana dobrze wisi. Ruch ma barwy biało - niebieskie.
to niych ludzie pozmieniaja na swoich stronkach info, bo ino wprowadzaja kibicow w blad :P

ja i jest jeszcze tako prziśpjywka niybiesko-białe to nasze barwy wspaniałe!!! ale racjo jak to napisoł Jedi liczy sie to że my som NIYBIESCY!!!!
Ostatnio zmieniony 27 sie 2006, o 13:42 przez cisiu, łącznie zmieniany 2 razy.
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#243 Post autor: fRyta » 27 sie 2006, o 13:41

Miki chyba byl wczoraj wkurwiony tym ze znow nie strzelił bramy. Ale mogl zostac z druzyna i podziekowac kibica za doping.
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !

Panewniki
Kontakt:

#244 Post autor: Panewniki » 27 sie 2006, o 13:47

Ale cos mi sie wydaje ze Miki i Ludzinski nawzajem sie przescigaja zeby strzelic bramke i zeby jeden byl lepszy od drugiego.....To sa tylko moje odczucia....Bez napinki :!:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

poool_wks

#245 Post autor: poool_wks » 27 sie 2006, o 15:00

fajna atmosferka była na meczu ciekawa macie sektorówke gratuluje zasłużonego zwycięstwa bo to co Śląsk grał to żenada... jedno co mi sie nie podobało baaardzo to wasza policja. psy przetrzymały nas 2h na trybunach i 20 min pod bramą stadionu :/ pozdro z Wrocławia

Panewniki
Kontakt:

#246 Post autor: Panewniki » 27 sie 2006, o 15:04

poool_wks pisze:fajna atmosferka była na meczu ciekawa macie sektorówke gratuluje zasłużonego zwycięstwa bo to co Śląsk grał to żenada... jedno co mi sie nie podobało baaardzo to wasza policja. psy przetrzymały nas 2h na trybunach i 20 min pod bramą stadionu :/ pozdro z Wrocławia
To nie jest nasza policja......my nie posiadamy swojej policji :lol: CHWDP
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

bogas1985

#247 Post autor: bogas1985 » 27 sie 2006, o 15:47

Gra bardzo dobra. Choc pod koniec pierwszej polowy i na poczatku drugiej bylo troche nerwowo. Bardzo dobrze zagrala cala druzyna. Pasnikw koncu bardzo pewnie i skutecznie, chyba najlepszy jego wystep w koszulce Ruchu. Debiut Osinskiego tez dobry. Baran to klasa sama w sobie. Grzybek to chyba z 10 km przebiegl, Sokolowski - profesor, Cwielong - klasa reprezentacyjna 8) Widac ze druzyna jest swietnie przygotowana motorycznie. Nasi pilkarze biegali o wiele szybciej niz Ci z Wroclawia. Znakomicie wyprowadzane kontry oraz te prostopadle pilki od Pulkowskiego i Sokolowskiego
Doping - 6/10
Bardzo duze przestoje. O ile dziesiona sie jakos prezentowala to "mlyn" byl praktycznie nieslyszalny...Jak spiewali "fala od jedynki" to ledwo to na "5" bylo slychac a co dopiero na drugim koncu stadionu. 5 lat temu bylo o niebo lepiej ale jest czas by sie poprawic
Frekwencja bardzo dobra. Dawno na Cichej nie bylo 2 razy pod rzad ponad 6 tys ludzi.
Dla Wlecialowskiego plusy za korekty w zmianie. Teraz ciezki wyjazd do Sosnowca. Mam nadzieje ze chlopcy powalcza o 3 pkt

Awatar użytkownika
mumin1920
Kontakt:

#248 Post autor: mumin1920 » 27 sie 2006, o 15:52

niy wiym czy to je mozliwe, ale jakby szlo to juz teroz przeniesc colki mlyn na 9 :!: :lol: w polaczeniu z 10 to by sie niezle prezentowalo 8) na 7 niech siadaja pikniki 8)

Yokerinho

#249 Post autor: Yokerinho » 27 sie 2006, o 16:11

Siedziołem na 6 w dolnym rzedzie i Miki od wejscia sie nerwowoł byle powodu a co dopiero jak ktos mu nie podoł a stracił(nie pamietom kto)
ale dar sie... o końcówce to już nie godom :/ tak nie moze byc... Trzeba to naprawić- w nastepnym szpilu (jak) Miki bedzie groł od początku to wesprzeć go "Miki Miki Miki Miki GooooL..." ;) Jak bedzie wiedzioł ze mo kibicow to mu sie lepij zrobi...ale QWA :P To mo być głośno cały stadion!! a nie arka noego :D
Dejcie fotki jakies konkretne :P bo ze stronki to wszyscy chyba widzieli :/

furtoq

#250 Post autor: furtoq » 27 sie 2006, o 16:44

19KiKuNiA64 pisze:chciałam powiedziec ze byłam dzis 1 raz na Waszym meczu i musze stwierdzic ze macie za***ista atmosfer i wogole ludzi zmieniłam o Was zdanie i normalnie strasznie mi sie podobało ;] i majac konto na Fotka.pl zostałm przz wiele osób rozpoznana ;] ale ogolnie jestem na tak :) jeszcze kiedys wpadne do was jesli moge ;)
Zalecam wizyte u psychiatry :? Wez sie lepij dzioucha wiyncyj na bukowej nie pokazuj :!:

True Blue

#251 Post autor: True Blue » 27 sie 2006, o 16:49

zalecom Bana do tego nademna :-)

HBSiwy
Kontakt:

#252 Post autor: HBSiwy » 27 sie 2006, o 16:51

19KiKuNiA64 pisze:chciałam powiedziec ze byłam dzis 1 raz na Waszym meczu i musze stwierdzic ze macie za***ista atmosfer i wogole ludzi zmieniłam o Was zdanie i normalnie strasznie mi sie podobało ;] i majac konto na Fotka.pl zostałm przz wiele osób rozpoznana ;] ale ogolnie jestem na tak :) jeszcze kiedys wpadne do was jesli moge ;)
furtoq pisze:Zalecam wizyte u psychiatry :? Wez sie lepij dzioucha wiyncyj na bukowej nie pokazuj :!:
Jej sie podobalo u nos i tyla moze zrozumiala ze na bukowej same cioty sa :lol:
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

furtoq

#253 Post autor: furtoq » 27 sie 2006, o 17:02

Jo nic niemom do tego ze sie podobalo jej bo nawet fajnie wom to wyszło ale serio niezbyt madrze postapila ale to jej sprawa..pozdrawiam

Tifosi

#254 Post autor: Tifosi » 27 sie 2006, o 17:04

Naprawdę piknie, oby tak dalej :ok:

evn
Kontakt:

#255 Post autor: evn » 27 sie 2006, o 17:38

atomsfero pikno :D pełno mobilizacja na nastepny szpil ciekawe wiela ludzi bydzie na zagłebiu
TYLA CO MO BYC Z POLONIA
NIEBIESKIE SIEMIANOWICE tak pozatym !
[img]https://www.niebiescy.pl/images/flagi/ruch_chorzow_04.jpg[/img]

ODPOWIEDZ