Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław - sobota godz. 19:00
- viktor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Pieknie, nasz najlepszy mecz w sezonie widac ze druzyna sie rozkreca, sporo prostopadlych pilke, co tworzylo ciekawe sytuacje, nie pamietam kiedy na Ruchu widzialem bramke z wolnego. Pasnik bardzo pewny, obrona w sumie tez, Osinski lepszy od Myszora.
frekwencja taka jak na Opolu, ponad 7 tys, 10 przepelniona. Doping jak to w ostatnim czasie bardzo dobry,choc zawsze moze byc lepiej, coraz fajniej wychodzi to lololo Hej Niebiescy. Brawa dla mlynu za proby wlaczenia do dopingu calego stadionu, fajny pomysl, choc mysle ze lepiej bedzie takie reczy probowac jak nie bedzie przyjezdnych bo przeszkadzaja:)
A teraz naprawde budujacy widok, gornoślonska fana na maszcie

Az sie lezka w oku kreci
frekwencja taka jak na Opolu, ponad 7 tys, 10 przepelniona. Doping jak to w ostatnim czasie bardzo dobry,choc zawsze moze byc lepiej, coraz fajniej wychodzi to lololo Hej Niebiescy. Brawa dla mlynu za proby wlaczenia do dopingu calego stadionu, fajny pomysl, choc mysle ze lepiej bedzie takie reczy probowac jak nie bedzie przyjezdnych bo przeszkadzaja:)
A teraz naprawde budujacy widok, gornoślonska fana na maszcie

Az sie lezka w oku kreci

Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
- ch-R
- Blaszany
- Kontakt:
- mumin1920
- Kontakt:
a jo mom pytanie :lol: lazi mi o fana Ruchu na maszcie obok :lol: niy powinno lona wisiec na lopaBlaszany pisze:WŁASNIE TO SAMO CHCIOŁECH NAPISAĆ - NOJGRYFNIEJSZO RZECZ JAKO MOGŁECH ZAUWAŻYĆ NA SZTADIONIE OSTATNIMI CZASY![]()

- cisiu
- Kontakt:
Blaszany pisze:WŁASNIE TO SAMO CHCIOŁECH NAPISAĆ - NOJGRYFNIEJSZO RZECZ JAKO MOGŁECH ZAUWAŻYĆ NA SZTADIONIE OSTATNIMI CZASY![]()
ja a jak sie niy myla to wczesni wisiała fana Polski ,aha powjydzcie mi czymu tam wisi fana bioło-niybiesko jak my dyć momy barwy na łopak??? chyba że to niy chodzi o nosze barwy!! Aha a ta fana obok granatowo-cerwono to co łona oznaczo a już wisi od jak pamjyntom?
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
-
- Kontakt:
- Blaszany
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jo jest podobnego zdanio czeba sie cieszyc z wygranej i 3 pktheli pisze:a jo wezna 100% odpowiedzialność za inne słowa, najwyżej dostana ostrzeżenie.
czy wymocie zqamiar tak co jak będą trzy punkty pi***olić jak to super ze kogoś nie ma, i jaki to super trener
a jak zaś bedzie remis a bo porażka to zaś inni będą pisać, jak to kgoś brakuje i jak ch@@@wy jest trener i będa zaś twoja wypowiedx cytować
I nie ważne jako jest rzeczywistość ino by komuś jeden drugiemu do***ać, że też do nie kerych nie może dotrzeć, że ten temat jest obecnie zamknięty i nic nie wskazuje by cokolwiek miało sie zmienić to moze dalibyście (dałbyś) sie już spokój
ale nie daleko bo tydzien temu WSZYSCY 80% forumowiczow plakala
i gupoty pisala po remisie tak ze ludzie opanujcie sie
Bo sie nie do czytac za tydzien przegromy i juz zapomnicie
lo tym co dzis piszecie jakie to laury walicie itp.
KRYTYKA JEST ZDROWO ale tylko madra krytyka
i prosze niechwytac mnie za slowka bo nie o to mi chodzi
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
-
- Kontakt:
cisiu-z tego co mi kiedys godol chop blisko zwiazany z klubem to RUCH mo biolo-niybieskie,w sumie mie to ciul obchodzi,bioly neutralny ale nojwazniejsze ze my som NIYBIESCY I TAK NOS CALO Polska(GOROLSKO)ZNO,aha a co do piwa w sajonarce to sprawa sie rypla,ale niy godom niy,ino nasz kierowca sie spieszol bo wydupiol z weselo,a po za tym no knajpa zamykali w nokle,ale wypiol zech twoje zdrowie za starym komisariatym w batorym,(balsamik pomorki :lol: )
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
Noszo fana
Jo stary kibic RUCHU wiym na pewno że noszo fana jest bioło- niybiesko łod 1920r. Do modych szkryflom barwy RUCHU zowsze buły takie.
-
- Kontakt:
Fana dobrze wisi. Ruch ma barwy biało - niebieskie.
Patrząc na mecz ze Śląskiem z perspektywy meczu z Polonią Bytom to uważam, że remis tam zrobił lepiej naszym zawodnikom niżby zwycięstwo. Na pewno szkoda, że tam straciliśmy 2 punkty, ale przynajmniej piłkarze zobaczyli, że nie ma słabych zespołów w 2 lidze i z każdym trzeba mecz wybiegać. Gdybyśmy wygrali w Bytomiu to ze Śląskiem moglibyśmy minimalnie wygrać. A atak to w zawodnikach było widac sportową złość i w efekcie 3:0.
Co do gry to dobry debiut Osińskiego. Będzie z niego pożytek. Według mnie Makuch ostatnio gra trochę gorzej (tzn. mniej w ofensywie, a więcej w obronie), ale może mi się tylko tak wydaje.
Ciekawy jestem meczu w Sosnowcu. Pierwszy szpil z z nimi od kiedy Marcin L. nie przekaże sędziemu koperty i nie skończymy meczu u nich w dziesiątkę. W bramce Sosnowca zagra chyba Bensz.
P.S. Na szpil urwałem się z wesela. Jak wróciłem to nikt nie chciał wierzyć, że było 3:0
Patrząc na mecz ze Śląskiem z perspektywy meczu z Polonią Bytom to uważam, że remis tam zrobił lepiej naszym zawodnikom niżby zwycięstwo. Na pewno szkoda, że tam straciliśmy 2 punkty, ale przynajmniej piłkarze zobaczyli, że nie ma słabych zespołów w 2 lidze i z każdym trzeba mecz wybiegać. Gdybyśmy wygrali w Bytomiu to ze Śląskiem moglibyśmy minimalnie wygrać. A atak to w zawodnikach było widac sportową złość i w efekcie 3:0.
Co do gry to dobry debiut Osińskiego. Będzie z niego pożytek. Według mnie Makuch ostatnio gra trochę gorzej (tzn. mniej w ofensywie, a więcej w obronie), ale może mi się tylko tak wydaje.
Ciekawy jestem meczu w Sosnowcu. Pierwszy szpil z z nimi od kiedy Marcin L. nie przekaże sędziemu koperty i nie skończymy meczu u nich w dziesiątkę. W bramce Sosnowca zagra chyba Bensz.
P.S. Na szpil urwałem się z wesela. Jak wróciłem to nikt nie chciał wierzyć, że było 3:0

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- mumin1920
- Kontakt: