Ruch-Legia 3:3

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
pko

#16 Post autor: pko » 31 maja 2003, o 23:01

bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość

#17 Post autor: Gość » 31 maja 2003, o 23:01

stan01
Gość
Wysłany: Sob Maj 31, 2003 20:18 Temat postu:
A na co my jeszcze liczymy Przyjade na ostatni mecz w Polischlidze z Pogonia ( o ile Pogon przyjedzie, moze im jakos pomoc, bo podobno nie maja siana nawet na noclegi i przejazd) no i mam nadzieje ze RAZEM podziekujemy "Panu Rogali" za Jego NIESAMOWITA dzialalnosc w Klubie!
Przepraszam, ale jestem zalamany i wk.....ny. Mimo wszystko uwazam, ze nalezy podziekowac Niebieskim za remis z cewkami. Ale niestety, ich gra i zaangazowanie przyszlo conajmniej o jeden mecz za pozno.
Podobno w 2 lidze tez sa dobre mecze, a i stadiony wygladaja duzo lepiej niz przy Cichej 6.
Pozdrowienia: Za rok bedzie nasze swieto, a za dwa lata UE bedzie miala nowego mistrza wraz z nowym Panstwem.
PS. Gupoty?. Moim zdaniem nie!
stan01

KSG

#18 Post autor: KSG » 1 cze 2003, o 00:07

Tak Was mocno nienawidze, a jeszcze mocniej wam zycze utrzymania...
Bez ąląskich derbów nie ma ligi!

Tomasz_W

#19 Post autor: Tomasz_W » 1 cze 2003, o 09:28

czytam sekomentarze na www.legia.warszawa.pl - ku*** warszawiacyuwazaja ze to sedzia ich skrecil
ku***
a ja ogladaelm wczoraj do 4 w nocy powtorki i transmijsje
i twierdze - ze karnyna 2:2 dla legii - mocno kontrowersyjny - ale ch** - to juz 10 karny dla przeciwnikow Ruchu na wiosne
a bramka na 3:3 dla legii - ku*** 2 metrowyspalony - sedzia byl ku*** chyba slepy....
Bramka Gorawskiego i Bizaka - stadiony swiata !!!
przy stanie 1:0 dla nas w okolo 40 min Gorawski mial wylozona pilka 10 m od bramki - na pusta strzelal - bo bramkarz wyszedl chyba do Narwojsza w bok - i co zrobil Gorawski ? Strzelil 5 m nad poprzeczka !!!
Ale i tak z 3:3 jestem zadowolony - to we wtorek zabole ogrywaja Garbarnie a my robilmy 5:0 i feta na cichej, potem jeszcze baraze - ale juz podobno bez Linesa - (szkoda bo ostatnio gra za***iscie - a jedzie na kadre) i mamy 1 lige !!!

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#20 Post autor: radzion » 1 cze 2003, o 09:34

na poczatku:dzieki chlopakom za ten 1 punkt przedluzajacy nadzieje!!!
szkoda ze nie 3 ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma!!
teraz trza patrzec na zaboli!!i powiem wam tyle ze dobrze ze to kibice nie graja tylko pilkarze!bo jzu na 100% bylibysmy w 2 lidze!A tak zostal cien szansy!!choc malo prawdopodobne zeby gornik wygral ale zawsze realne!

co do meczu z legia!widzialem tylko bramke edka cecota i zmarnowana sytuacje gory(bodajze)
szkdoa bo mzona bylo wygrac!!
teraz czekac do wtorku!!i kur.. sledzie mocie przijechac!bo jo nie chca punktow przy stoliku,chca byc na tym szpilu!chca widziec zwyciestwo,radosc z 3 punktow i dej boze chyba 1 roz w zyciu ze zwyciestwa zaboli!!!

Awatar użytkownika
NIEBIESKI_
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#21 Post autor: NIEBIESKI_ » 2 cze 2003, o 10:42

No na meczu niewidziałem zbytnio okoliczności tych kontrowersyjnych sytuacji(czyli karnego i golu po spalony) taka za***ista widoczność na legi jest , dopiro w domu w tv widziałem wszystko i znowu mamy komu "dziękować"-sedziemu ! A myślałem że tego ciula z pzpn-u co był niby delegatem do spraw kibiców za***ie je***y złodzie gdyby nie H. było by po pirotechnice! pozdRo dla wszystkich Niebieskich !
p.s. jak jechaliśmy na mecz H. mówił że wjazd na mecz z pogonią jest zadarmo !

Tiger

#22 Post autor: Tiger » 2 cze 2003, o 23:05

Sorry Niebieski, ale jak w TV mogłeś widzieć spalonego, jaak za Saganowskim stało jeszcze 2 obrońców. Widać to w powtórce jak byk. A jeśli masz jeszcze wątpliwości, to przylukaj w dzisiejszym Sporcie zdjęcie sytuacji - ewidentnie widać, że do spalonego brakowało jeszcze co najmniej metra,

Gość

#23 Post autor: Gość » 3 cze 2003, o 10:07

dlaczego pamietacie tylko sezon sprzed dwuch lat... nie pamietacie bodajze roku 78 kiedy to nas spusciliscie z ligi? no tak takich rzeczy lepiej nie pamietac, albo wiekszosci z was jeszcze nawet w planach nie bylo... Wiec nie pierdolcie ze jestesmy wam cos winni (bo znajac zycie to poza pilka z autografami pewnie tez cos bylo, ale kto o tym glosno powie? :oops: ) i skonczcie z waszymi blagalnymi textami o nasze zwyciestwo u nas w komentarzach, bo skomlecie jak psy... hehe teraz juz wiem skad sie wzielo 'chorzowskie psy' :twisted:

mały z zabrza

#24 Post autor: mały z zabrza » 3 cze 2003, o 14:37

kur... teraz do konca nam bedziecie to wypominac...powiem tylko...DZIEKUJE ZA TAMTO.Ale powiedz mi koles czemu teraz my sie mamy wam odwdzieczac?Wtedy tak wyszlo!! A pozatym to byloby nie Fair!!

Gość

#25 Post autor: Gość » 3 cze 2003, o 17:30

2 lata temu nawet jakbyscie przegrali to by sie nic nie stalo bo pzpn i tak dal wam walkowera bo w cidrach gral zawodnik ktory mial pauzowac za kartki :shock: wiec wsio ryba.. nie ma zadnego dlugu
2ga liga wita was!!!!!!!!!!! :twisted:

ODPOWIEDZ