Jedziemy czy nie ?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Mik20
Kontakt:

#16 Post autor: Mik20 » 3 cze 2003, o 09:00

Panowie opamietajcie sie nie rozumie po co chceci tam jechac :?: :?:
co jak zabole szczela bramke bedziecie skandowac ,,gornik zabrze'' :?: :?: tak jak napisal Patton gdzie wasz honor :!:
Popatrzcie na wasze wczesniejsze wpisy napierdalaliscie sie z zabek ,ze 2 lata temu gdy byli w podobnej sytuacji krzyczeli ,,Niebiecy'' a teraz chcecie zrobic to samo :?: to nie jest smieszne ino tragiczne.
Ja wole nasz klub w 2-lidze niz bym miol sie ponizyc do kibicowania zaba,
nigdy :!: sami sobie wystawiacie swiadectwo.
PozdRo

Gość

#17 Post autor: Gość » 3 cze 2003, o 10:16

Nie rozumiem:
Górnik-Ruch - wylamalo sie kilku kibicow, procz tego nikt nie pojechal
GArby-Zaby- chce jechac w ch** ludzi, nie rozumiem was, trza bylo jechac na mecz Ruch Gornik.

Posiedzcie se przed radiem albo netem i poogladajcie jak zwykle to robimy.

PS Gdzie mozna zamowic relacje SMS LIVE. Kiedy to bedzie dostepne u nas

Gość

#18 Post autor: Gość » 3 cze 2003, o 10:21

Nie rozumiem kto ma wygrać w Szczakowej? Nieistniejąca druzyna? A może nagle zaczęli istnieć i po meczu znowu "znikną"?
Spadajcie sobie do II ligi i będziecie mogli co najwyżej nie wpuścić Piasta na derby a o GÓRNIKU możecie już zapomnieć bo jak będziecie w drugiej lidze to rzeczywiście przestanie dla was istnieć, przynajmniej na rok ;)

Przynajmniej teraz nikt się nie wyłamie (co za solidarność kibicowska :roll: ) i za rok w Zabrzu żaden kibic hksu się nie pojawi

ale z innych powodów

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Radzio

I'M BLUE

#19 Post autor: Radzio » 3 cze 2003, o 10:22

Buri podzielam twoja opinie :twisted: :twisted:

niebieski78

#20 Post autor: niebieski78 » 3 cze 2003, o 10:51

ja tam jade i nie widze nic dziwnego w tym ze chce zobaczyc live mecz ktory bezposrednio decyduje o pozostaniu :?: mojej ukochanej druzyny w ekstraklasie
w zabrzu tez bylem - nie na sektorze przyjezdnych bo tak zadecydowala gora i trzeba to uszanowac

pko

#21 Post autor: pko » 3 cze 2003, o 11:56

MIRAS pisze:DO PKO!!!BĘDZIESZ JUTRO NA CICHEJ? JAK TAK TO O KTÓREJ I GDZIE?RUCH FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miras bedziemy ale tak na styk potem zobaczymy jak to bedzie wygladac ale z tego co widze (moze jednak na stadionie cos sie bedzie dzialo) skonczy sie na piwie w szynku z c+ jak co to pisz w tym watku

Tomasz_W

#22 Post autor: Tomasz_W » 3 cze 2003, o 12:05

stadion Ruchu bedzie zamkniety, pisalem o tym teraz w innym watku!

MIRAS

#23 Post autor: MIRAS » 3 cze 2003, o 12:36

DZIĘKI PKO!!!! BĘDE O 17.30 POD STADIONEM NARA.
RUCH FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marik
Kontakt:

#24 Post autor: Marik » 3 cze 2003, o 13:35

A ja się obawiam, że w przypadku wygranej Górnika będzie to tylko odroczenie spadku. Trzeba jeszcze wygrać baraże a tam niestety na nikogo juz nie będziemy mogli liczyć.

belkot

#25 Post autor: belkot » 3 cze 2003, o 13:46

TAK JAK W TEMACIE JEDZIEMY CZ NIE ???

Gość

#26 Post autor: Gość » 3 cze 2003, o 13:56

kto moze niych jedzie do jaworzna !!!!!!!!

KSG_FOREVER

#27 Post autor: KSG_FOREVER » 3 cze 2003, o 14:08

Co wy kur... piszecie??Starajcie sie odroznic kibicow od pseudokibicow Gornika Zabrze ktorzy wam zabili 2 kolegow.A tak pozatym to oni pewnie nie byli bez winy!!

Gość

#28 Post autor: Gość » 3 cze 2003, o 14:33

Do ludzi ktorzy wybieraja sie dzisiaj na Cichą. Pamietajcie dzisiaj jest strajk AUTOBUSY NIE JEZDZA. Jezeli dzisiaj bylby mecz ja bym po prostu nie mial jak dojechac. Chociaz poltorej godzinny spacer dobrze by mi zrobil.

ODPOWIEDZ