Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław - sobota godz. 19:00
- wujotek
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Frekwencja mniej wiecej taka sama jak z Odra.
Calkiem dobrze dzis zagrali, momy 3 plac w tabeli, rozjedziemy w sosnowcu slabe zaglebie i walczymy o lidera.
Cichy bohater meczu - Misiura 2 asysty, no i Pepe swietny szpil. Pasnik nawet bezblednie na przedpolu
Calkiem dobrze dzis zagrali, momy 3 plac w tabeli, rozjedziemy w sosnowcu slabe zaglebie i walczymy o lidera.
Cichy bohater meczu - Misiura 2 asysty, no i Pepe swietny szpil. Pasnik nawet bezblednie na przedpolu

"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
- Kontakt:
chciałam powiedziec ze byłam dzis 1 raz na Waszym meczu i musze stwierdzic ze macie za***ista atmosfer i wogole ludzi zmieniłam o Was zdanie i normalnie strasznie mi sie podobało ;] i majac konto na Fotka.pl zostałm przz wiele osób rozpoznana ;] ale ogolnie jestem na tak
jeszcze kiedys wpadne do was jesli moge 

-
- Kontakt:
Fajny szpil, walka o każdą piłkę, dobry (w końcu) Paśnik i właściwie przez cały czas kontrola wyniku.
Przez je***y cwangol co sie zdupił kole Barbara nie widzioł żech 1 tora
Ciesz bardzo jeszcze jedno - w końcu pełny stadion i atmosfera prawdziwego święta. Mam nadzieję, że full na maczach Ruchu stanie się norm ą i powoli zaczniemy wraca do starych dobrych czasów.
Zastanawia mnie ino jedno - gdzie byli wszyscy ci, którzy teraz przy dobrej grze Ruchu wypełniają stadion i rycza najgłośniej o swej miłości do Ruchu?
Pamiętam macze z okresu ostatnich kilku lat, kiedy na szpil można było wejść przed samym poczatkiem, a miejsca było na prostej w ch**, ze możnabyło zrobić dyskoteke (np. Polkowice, czy Arka).
Przez je***y cwangol co sie zdupił kole Barbara nie widzioł żech 1 tora

Ciesz bardzo jeszcze jedno - w końcu pełny stadion i atmosfera prawdziwego święta. Mam nadzieję, że full na maczach Ruchu stanie się norm ą i powoli zaczniemy wraca do starych dobrych czasów.
Zastanawia mnie ino jedno - gdzie byli wszyscy ci, którzy teraz przy dobrej grze Ruchu wypełniają stadion i rycza najgłośniej o swej miłości do Ruchu?
Pamiętam macze z okresu ostatnich kilku lat, kiedy na szpil można było wejść przed samym poczatkiem, a miejsca było na prostej w ch**, ze możnabyło zrobić dyskoteke (np. Polkowice, czy Arka).
Panie, zmiłuj się nad nami...
-
- Kontakt:
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Te, nie ryc jo zawsze jest na szpilach(nawet z Tobą)Lofs pisze:Fajny szpil, walka o każdą piłkę, dobry (w końcu) Paśnik i właściwie przez cały czas kontrola wyniku.
Przez je***y cwangol co sie zdupił kole Barbara nie widzioł żech 1 tora![]()

SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: