Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław - sobota godz. 19:00
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Bytom20
- Kontakt:
Stawiać krzesełka na sektorze między 10 a 7 i robimy jeden dupny młynEwuś pisze:Młyn musi sie wziąć do roboty bo 10 go zaczyno przebijać:D szpil cudny i przewidziane zwycieztwo:D a jak mie gardło boli to ino mojeHEJ NIEBIESCY OLE HEJ NIEBIESCY OLE HEJ Ruch CHORZOW AEAO !!!

-
- Kontakt:
Ruch ładnie wygrał a mnie gardsełko boli pozdro ewuś i sobol:D
A co w tym pięknego ?. Poświęcenie, który z nas każdy wkłada w to, by jechać za swoją drużyną. Miłość - Nie za pieniądze, Nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staną murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem, a nie typem dla którego liczy się kasa i pozycja. Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy... A pamięć pozostanie wiecznie
- radzion
- Kontakt:
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
eee lutz nie godej na siebie stary ciul bo nie liczy sie wiek ile kolwiek mosz ino na jaki wiek sie czujesz:P no chyba że sie czujesz na 60-siątka:D
A co w tym pięknego ?. Poświęcenie, który z nas każdy wkłada w to, by jechać za swoją drużyną. Miłość - Nie za pieniądze, Nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staną murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem, a nie typem dla którego liczy się kasa i pozycja. Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy... A pamięć pozostanie wiecznie
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
piekny szpil ino zech sie zagapił i pierszego gola nie widział, a te gupole z wrocławia zas nam chcieli dzieci potruc i ciepali race w strona jedynki, cos musi pani prezes z tym zrobic bo jak narazie jedynka zas pełna ale takie wybryki odstraszą rodziny. Ruch Ruch HKS
co sie stało z tą faną ultras ? pekła ? bo ja tam stałem i zech chiał ta dziura czymać a ktos mi pedzioł zostaw bo to ma byc serce? :?
co sie stało z tą faną ultras ? pekła ? bo ja tam stałem i zech chiał ta dziura czymać a ktos mi pedzioł zostaw bo to ma byc serce? :?
- Panek
- Kontakt: