Działania marketingowe
-
- Kontakt:
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jo mom może gupie pytanie, ale czy te koszulki są o z różnicowanych rozmiarach czy wszystkie jednakie. Bo wiem że roz żech tako już chcioł kupić i mi była mało, a baba w sklepie mi godała że ino są takie rozmiary. Ino nie bardzo z tego wynikało, czy ino ona mo takie na sklepie, czy ino takie produkuja, a żech sie już nie dopytywoł.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Z tego co sie orientuja to sa rozneheli pisze:jo mom może gupie pytanie, ale czy te koszulki są o z różnicowanych rozmiarach czy wszystkie jednakie. Bo wiem że roz żech tako już chcioł kupić i mi była mało, a baba w sklepie mi godała że ino są takie rozmiary. Ino nie bardzo z tego wynikało, czy ino ona mo takie na sklepie, czy ino takie produkuja, a żech sie już nie dopytywoł.

[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
zeby nie bylo ze narzekam - absolutnie, tylko uwage wyglaszam
hehe, i oczywiscie dostanie koszulki graniczylo z cudem dzisiaj...
najpierw, to juz 40min przed spielem ich nie bylo, potym sie mialy w przerwie pojawic, ale zniknely jeszcze szybciej...
nie wiem jak na jedynce i na krytej bylo, ale czyjes slowa, ze spokojnym o koszulke trzeba byc, sa zabawne...
nie zeby ich wogole nie bylo, ale podaz zaspokoila popyt moze w 30%...
hehe, i oczywiscie dostanie koszulki graniczylo z cudem dzisiaj...
najpierw, to juz 40min przed spielem ich nie bylo, potym sie mialy w przerwie pojawic, ale zniknely jeszcze szybciej...
nie wiem jak na jedynce i na krytej bylo, ale czyjes slowa, ze spokojnym o koszulke trzeba byc, sa zabawne...
nie zeby ich wogole nie bylo, ale podaz zaspokoila popyt moze w 30%...
- fRyta
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No zeby koszulka za 15zl jeszcze ukrasc to trza miec cos z gowa :? niych sie kradna co chca ale niy swoj klub :? jak by te piniondze szly na jakos gupota to jesce moga zrozumiec co nikerych ale przez to idzie na nos wszystkich bo my sa wszyscy z Ruchu
jo sie tys umiol kupic ta koszulka chociaz z kasa mom niy za ciekawie ale dac 15zl a dac powiydzmy 60zl za nia to jest tako promocja na kery pise ze musis kupic i nawet niy mosz inny opcji
pozdrowiom tych normalnie kupujacych 8)
Aha jesce jedno: jo byl chyba z 2 albo 3 razy na tych sztandach i koszulki byly non stop to musialo ich byc fest duzo tak jak godali przed szpilym ino po prostu pol stadionu sie w nie zaopatrzyla

Aha jesce jedno: jo byl chyba z 2 albo 3 razy na tych sztandach i koszulki byly non stop to musialo ich byc fest duzo tak jak godali przed szpilym ino po prostu pol stadionu sie w nie zaopatrzyla

- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: