Letnie transfery

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Pavlique
Kontakt:

#1141 Post autor: Pavlique » 25 sie 2006, o 23:08

A mody Ecik zaś 2 tory w walce puknął i dziynki tymu jego drużyna wygrała szpil; oby tak dalij bydymy mieć już łod wiosny bramkostrzelnego napastnika u siebie nazod...
I'm a man who walks alone

***ponczek***

transfery

#1142 Post autor: ***ponczek*** » 25 sie 2006, o 23:22

przydoł by sie środkowy pomocnik bo jak sie coś stanie pulo i bonkowi to fto tam bydzie groł i napastnik nojlepi taki jak mario

Panewniki
Kontakt:

#1143 Post autor: Panewniki » 27 sie 2006, o 13:50

Damian Gorawski:
- Masz gdzieś w swoich planach powrócić jeszcze na Cichą i zagrać dla Ruchu?
- Powiem w ten sposób: w moim sercu jest cały czas Ruch Chorzów i Wisła Kraków. Jeżeli wrócę do Polski, a Ruch będzie w pierwszej lidze, to z mojej strony nic nie stoi na przeszkodzie, by tutaj zagrać.

źródło:www.Ruch.chorzow-online.pl

No to juz jednego zawodnika na transfer juz momy :D
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Awatar użytkownika
viktor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1144 Post autor: viktor » 27 sie 2006, o 13:55

Panewniki pisze:Damian Gorawski:
- Powiem w ten sposób: w moim sercu jest cały czas Ruch Chorzów i Wisła Kraków. Jeżeli wrócę do Polski, a Ruch będzie w pierwszej lidze, to z mojej strony nic nie stoi na przeszkodzie, by tutaj zagrać.

ino po co o ty wiśle dodoł ze mo w sercu :?
...drina goni kolejny drin remix browar,wóda,gin...

Sh
Kontakt:

#1145 Post autor: Sh » 27 sie 2006, o 14:30

Zawsze lubiołem Gorawskiego ! Zawsze mi sie podobalo jak grol...a ze poszedł do Wisły to juz jego sprawa ...nie miolem pretensji za to do niego...i mysla ze jeszcze za gro w naszym Niebieskim Ruchu !
WSZYSCY NA WYJAZDY

KK
Kontakt:

#1146 Post autor: KK » 27 sie 2006, o 15:23

Otwarcie o powrocie do Ruchu mowia tez Baszczu i uwaga... Lukasz Surma, ktory powiedzial ponoc, ze bedzie chcial wrocic kiedys do swego _macierzystego_ klubu. Az sie serducho raduje...

Frugo

#1147 Post autor: Frugo » 27 sie 2006, o 15:28

KK pisze:Otwarcie o powrocie do Ruchu mowia tez Baszczu i uwaga... Lukasz Surma, ktory powiedzial ponoc, ze bedzie chcial wrocic kiedys do swego _macierzystego_ klubu. Az sie serducho raduje...
macierzysty klub Surmy to wisla... ale tam raczej nie bedzie chcial wrocic ze wzgledu na zaszlosci, wiec moze faktycznie mial na mysli Ruch

pozdro

rumcajs_79
Kontakt:

#1148 Post autor: rumcajs_79 » 27 sie 2006, o 15:33

viktor pisze:

bo co dwa kluby to nie jeden :wink:
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#1149 Post autor: Neo » 27 sie 2006, o 16:04

rumcajs_79 pisze:
viktor pisze:

bo co dwa kluby to nie jeden :wink:
Według mnie zrobił dobrze mówiąc, że ma w sercu dwa kluby. Dajmy na to że dla nas powiedziałby, że kocha tylko Ruch, a później dla Wiślaków że tylko ich. Jego szczerość trzeba cenić :wink:

Paweł 19R20
Kontakt:

#1150 Post autor: Paweł 19R20 » 27 sie 2006, o 22:45

Może by tak jeszcze chcioł wrócić na "stare śmieci" Piotrek Włodarczyk... :wink:

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#1151 Post autor: SzaRlin » 27 sie 2006, o 22:48

Paweł 19R20 pisze:Może by tak jeszcze chcioł wrócić na "stare śmieci" Piotrek Włodarczyk... :wink:
Jo jego gry w Ruchu nie pamiętom ale w legii to straszne drewienko z niego ;) Surma, Baszczu, Gora :D :D w góRe seRca :D
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#1152 Post autor: wolfik » 27 sie 2006, o 23:27

Łatwo deklarowac jak to sie kocha Ruch, gdy jest sie daleko od Chorzowa,czy ci pilkarze byliby zdolni dla Ruchu do takich wyrzeczen jak Srutwa i Grzybek. Oczywiscie ciezko wymagac od Baszcza czy Gory zeby rzucili wszystko co maja i wrocili do biednego drugoligowego Ruchu. Fakt ze nie zapomnieli o Ruchu i pojawiaja sie na Cichej jak tylko moga wiele znaczy i bardzo cieszy. mnie troche boli, ze taki Pach, Gesior czy Lech nie graja teraz na Cichej, ale coz ich wybor
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

slavo
Kontakt:

#1153 Post autor: slavo » 27 sie 2006, o 23:32

Co do Pacha to chyba nie jest takie proste. Pach nie miał karty na ręku, za Pacha trzeba było chyba Lubinowi odpalić kasę i Pach miał wobór albo grać w Sosnowcu albo w rezerwach Lubina (bo chyba Polkowice też nie były skore za niego płacić).

Awatar użytkownika
Anmael
Kontakt:

#1154 Post autor: Anmael » 28 sie 2006, o 00:46

Paweł 19R20 pisze:Może by tak jeszcze chcioł wrócić na "stare śmieci" Piotrek Włodarczyk... :wink:
jak dzisiaj zobaczylem skroty z Legia-Gornik to lepiej niech se dogra do konca kariery na Laziekowskiej :wink:
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...

[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]

Murzyn

#1155 Post autor: Murzyn » 28 sie 2006, o 13:52

Ostatnio sie zastanawiałem i doszłem do myśli że skoro Szyndrowski i tak nie gra w Koronie to czmeu nie miałby sie zgodzic na wypożyczenie do Ruchu.

Zablokowany