Działania marketingowe
- wolfik
- Kontakt:
hehehe koszulka dla ekscentrykow zeby zadnej nie sprzedali 8)
W ostatnim czasie w GW pojawia sie sporo artykulow przedstawiajacych nas w bardzo pozytywnym swietle i wyglada na to ze sa one inspirowane ze strony naszych dzialaczy. Brawo
Jesli chodzi o piwo to tu akurat marketing jest fatalny, spojrzalem jak to wyglada z tym piwem Odry, na stronce wypisana lista sklepow chyba ponad 100, jakies plakaty, konkursy, a u nas... mam nadzieje ze to kwestia czasu, no i ta etykieta, tak porownuje ja z pracami naszych grafikow i naprawde zal patrzec jak taki potencjal jest marnowany
W ostatnim czasie w GW pojawia sie sporo artykulow przedstawiajacych nas w bardzo pozytywnym swietle i wyglada na to ze sa one inspirowane ze strony naszych dzialaczy. Brawo
Jesli chodzi o piwo to tu akurat marketing jest fatalny, spojrzalem jak to wyglada z tym piwem Odry, na stronce wypisana lista sklepow chyba ponad 100, jakies plakaty, konkursy, a u nas... mam nadzieje ze to kwestia czasu, no i ta etykieta, tak porownuje ja z pracami naszych grafikow i naprawde zal patrzec jak taki potencjal jest marnowany
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
"Podczas meczu ze Śląskiem, na specjalnych stoiskach, będzie można zakupić klubowe gadżety. Koszulki w cenie 15zł., niebieską bluzę z kapturem w cenie 40zł. oraz długopisy za 50gr. za sztukę." Bedą także sprzedawae książki GUCIA, a po meczu bedzie można uzyskać jego podpis na tych, że książkach.
Hmmm no w końcu cosik porządnego. Co innego kawaiarenka klubowa, a co innego dostępność do stoisk na meczu. Wiadomo, że nie każdemu chce sie ruszyć tyłek do kawiarenki zeby coś kupić, a tak jak na meczu bedą przechodzić koło stoiska, to jest szansa że troche tego pokupują.
Nie ma co nażekać, że to wszystko powoli idzie do przodu... ważne że wogóle idzie !!
Hmmm no w końcu cosik porządnego. Co innego kawaiarenka klubowa, a co innego dostępność do stoisk na meczu. Wiadomo, że nie każdemu chce sie ruszyć tyłek do kawiarenki zeby coś kupić, a tak jak na meczu bedą przechodzić koło stoiska, to jest szansa że troche tego pokupują.
Nie ma co nażekać, że to wszystko powoli idzie do przodu... ważne że wogóle idzie !!
- 19r20
- Kontakt:
jo wom powiem że otoczka meczów na Cichej a np na Górniku Zabrze to przepaść!
na Górniku byłem w zeszły pt z okazji meczu Widzewa.
Tam przed meczem i w przerwie grała orkiestra górnicza to raz!
Po drugie na środu boiska te wielkie logo Orange ekstrakasy _ no z tym zabole nie maja nic wspolnego, lecz wyglada to fajnie (za rok jak awansujemy...)
ale 3 i najwazniejsze: przed meczem naokoło stadionu jezdziły 3 skutery, w przerwie było losowanie (pewnie ustawione bo nic nie wygrałem
) no i 3 gości wygrało skutery warte kilka patyków
to może drobnostki ale otoczka meczu bardzo pozytywna....
PS
nie wyrzucajcie mnie do Zabrza 8)
na Górniku byłem w zeszły pt z okazji meczu Widzewa.
Tam przed meczem i w przerwie grała orkiestra górnicza to raz!
Po drugie na środu boiska te wielkie logo Orange ekstrakasy _ no z tym zabole nie maja nic wspolnego, lecz wyglada to fajnie (za rok jak awansujemy...)
ale 3 i najwazniejsze: przed meczem naokoło stadionu jezdziły 3 skutery, w przerwie było losowanie (pewnie ustawione bo nic nie wygrałem

to może drobnostki ale otoczka meczu bardzo pozytywna....
PS
nie wyrzucajcie mnie do Zabrza 8)
Ostatnio zmieniony 25 sie 2006, o 11:52 przez 19r20, łącznie zmieniany 1 raz.
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
Napewno takie drobnostki wnoszą do pozytywnego obrazu meczu, ale myśle że bardziej jest to sprawą sponsorów którzy chcą się pokazać poprzez takie promocje. Pewnie ktoś napisze, że to klub musi szukać sponsorów... no ale co, ludzie z Ruchu mają dzwoić do wszystkich firm czy dadzą am po motorku ?
Niech klub dba o promowanie swojej marki [R] niech drużyna ma dobre wyniki, niech frekfencja bedzie jak ajwiększa, a ludzie z motorkami sami do nas przyjdą :lol:

Niech klub dba o promowanie swojej marki [R] niech drużyna ma dobre wyniki, niech frekfencja bedzie jak ajwiększa, a ludzie z motorkami sami do nas przyjdą :lol:
- 19r20
- Kontakt:
szwajcu ja opisałem moje spostrzeżenia nieatakujące nikogo
może panna z marketingu to przeczyta....
obecne działania klubu sa najlepsze od wielu lat i każdy to chyba widzi i ja im bije brawo
ale nigdy nie jest tak ze nie mozna sie bardziej starac i brac przykład z lepszych
może panna z marketingu to przeczyta....
obecne działania klubu sa najlepsze od wielu lat i każdy to chyba widzi i ja im bije brawo
ale nigdy nie jest tak ze nie mozna sie bardziej starac i brac przykład z lepszych
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Kontakt:
Co do orkiestry to raczej bedzie ciężko bo nie ma juz w Chorzowie rzadnej gruby chyba ze jakaś ze Rudy by przysyłała, ale może lepsze by było jakby śpiewały zespoły, z Radia Piekary np: te Frelki albo dj miś , albo jakiś zespół hip hopowy jak było na prezentacji, Gucio to jest bardzo dobry pomysł jest symbole i fess ludzi przyciągnie, ino ze oprucz forum nikaj nic nie pisze, a mogło byc na plakatach 

- JaSio_HKS
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- mpapmp
- Kontakt: