:lol: :lol: :lol: Chyba zaro wdupia lacie :lol:haRnas pisze:to łon Wielka Wielka Wielka a Mario niebieska eRka :lol:
ale to niz ymiznio faktu ye bzlo spizwane
Polonia Bytom - RUCH Chorzów 19.08 ---->g.17;00
-
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony 20 sie 2006, o 13:32 przez Panewniki, łącznie zmieniany 1 raz.
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
czyli co się dzieje ? to że MARIO nie ma mniej psioczymy że były sytuacje ale ....... !!!
gramy 14 mecz bez porażki TYLKO CO Z TEGO WYNIKA ??? OE oddala się ???!!! OBY NIE !!!
JAKA JEST NASZA GRA ...................................... O ku*** nic dobrego o niej nie idzie powiedzieć (chyba to że nie przegrywają - ale dla mnie to zbyt mało ) DRUŻYNA GRA TAK JAK TRENER JĄ USTAWI !!! A CZY ON TO POTRAFI ???
BYŁY GŁOSY ŻE KONIEC POPRZEDNIEJ RUNDY BYŁ TAKI (dobry) BO NASI ZAWODNICY GRALI SWOJE (!) A NIE TO CO KAZAŁ IM NASZ trener :oops: (nie beda godoł kto to pedzioł )
moje zdanie - bez obrażania kgo kolwiek - jest takie IM PRĘDZEJ WLECIAŁ ( narazie z całym szacunkiem) ODEJDZIE
TO BĘDZIE WIĘKSZA SZANSA NA "OE" !!!!!
gramy 14 mecz bez porażki TYLKO CO Z TEGO WYNIKA ??? OE oddala się ???!!! OBY NIE !!!
JAKA JEST NASZA GRA ...................................... O ku*** nic dobrego o niej nie idzie powiedzieć (chyba to że nie przegrywają - ale dla mnie to zbyt mało ) DRUŻYNA GRA TAK JAK TRENER JĄ USTAWI !!! A CZY ON TO POTRAFI ???
BYŁY GŁOSY ŻE KONIEC POPRZEDNIEJ RUNDY BYŁ TAKI (dobry) BO NASI ZAWODNICY GRALI SWOJE (!) A NIE TO CO KAZAŁ IM NASZ trener :oops: (nie beda godoł kto to pedzioł )
moje zdanie - bez obrażania kgo kolwiek - jest takie IM PRĘDZEJ WLECIAŁ ( narazie z całym szacunkiem) ODEJDZIE
-
- Kontakt:
Właściwie to żech się zalogoł bo interesuje mie inny dział ale nikere posty i miydzinnymi tyn powyższy powodują że właściwie to nic ino rzignąć
Powinniście sie wypisać hasło:
"Jechanie po trenerze kery wyciągnął klub z totalnego gówna w kerym tkwioł od lot - takie rzeczy to tylko w Ruchu"
Cało Polska sam włazi i to czyto i smieje sie do rozpuku bo takich fanatycznych dupin jake wy tu wypisujecie na cześć Srutwy to chyba nikt niy byłbo w stanie spłodzić. Wstyd i gańba sam ino robicie.
Kedyś myślołech że nojbardzi przewartościowanym medialnie chopym jest Dziekanowski, teraz jak od pewnego czasu czytom te wasze ciulstwa to żech jest pewny, że w porównaniu do Srutwy, to Dziekan boł wryncz krziwdzony i poniewierany w mediach. Tyla bezkrytycznych, bezzasadnych ochów i achów to nawet Szpak niy boł w stanie wygenerować w piyrwszym, drugim i regionalnym programie na roz. A taki ślepy bezkrytyczny wiary w każde słowo, choćby nojbardzi bzdurne, to niy ma nawet w sekcie moon'a.
Ja, wyciepcie Wleciała - niych chopcy zaś "grają swoje" - tak jak za Fornala, Wyrobka - bydymy się zaś upajać szczyśliwymi zwyciynstwami nad RKS Radomsko.
pozdrawiom wszelkie oszołomstwo, co po jednym pechowym remisie mo czelnośc wypisywać takie ciulstwa "(chyba to że nie przegrywają - ale dla mnie to zbyt mało )" - może byś mi wspomnioł jakim wynikem skonczoł sie szpil z Odrą ?. Abo zreszta szkoda mojego życia - bez odbioru. Życza wom, żebyście sie postarzeli i zezarli wszyskie pazury z nerwów od tego wyczekiwanio na porażka.
Powinniście sie wypisać hasło:
"Jechanie po trenerze kery wyciągnął klub z totalnego gówna w kerym tkwioł od lot - takie rzeczy to tylko w Ruchu"
Cało Polska sam włazi i to czyto i smieje sie do rozpuku bo takich fanatycznych dupin jake wy tu wypisujecie na cześć Srutwy to chyba nikt niy byłbo w stanie spłodzić. Wstyd i gańba sam ino robicie.
Kedyś myślołech że nojbardzi przewartościowanym medialnie chopym jest Dziekanowski, teraz jak od pewnego czasu czytom te wasze ciulstwa to żech jest pewny, że w porównaniu do Srutwy, to Dziekan boł wryncz krziwdzony i poniewierany w mediach. Tyla bezkrytycznych, bezzasadnych ochów i achów to nawet Szpak niy boł w stanie wygenerować w piyrwszym, drugim i regionalnym programie na roz. A taki ślepy bezkrytyczny wiary w każde słowo, choćby nojbardzi bzdurne, to niy ma nawet w sekcie moon'a.
Ja, wyciepcie Wleciała - niych chopcy zaś "grają swoje" - tak jak za Fornala, Wyrobka - bydymy się zaś upajać szczyśliwymi zwyciynstwami nad RKS Radomsko.
pozdrawiom wszelkie oszołomstwo, co po jednym pechowym remisie mo czelnośc wypisywać takie ciulstwa "(chyba to że nie przegrywają - ale dla mnie to zbyt mało )" - może byś mi wspomnioł jakim wynikem skonczoł sie szpil z Odrą ?. Abo zreszta szkoda mojego życia - bez odbioru. Życza wom, żebyście sie postarzeli i zezarli wszyskie pazury z nerwów od tego wyczekiwanio na porażka.
-
- Kontakt:
i kogo proponujesz za Wleciała?? Lenczyk na 100% przyjdzie! Chyba że wolisz Mandrysza albo innego Żurka :shock: Trener nie zrobi wszystkiego, a skoro drużyna grała swoje w poprzednim to czemu teraz nie umie?? Pewnie sie zaraz okaże że mario kompletnie osłabił zespół i będą na stówe baraże. A teoretycznie zdobywamy 2 pkt co mecz, 34 mecze razy 2 pkt = 68 pkt. Zobaczcie ino ile trzeba było zdobyć punktów widzewowi do wejscia do OE w poprzednim sezonie. Nie dramatyzujmy, jeszcze przed nami 13 meczy w tej rundzie, wtedy oceniajmyblumen pisze:czyli co się dzieje ? to że MARIO nie ma mniej psioczymy że były sytuacje ale ....... !!!

pzdr
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z wielkiej chmury mały deszcz mozna by powiedzieć, ale mimo wszytsko remis na wyjeździe oceniam pozytywnie.
Jak meczu nie można wygrać to trzeba go zremisować i to się potwierdziło.
Nie oceniam źle napastników bo moim zdaniem grali dobrze acz nieskutecznie, te piłki co mieli dobrze dograne starali sie umiescić w siatce, dwa razy zabrakło centymetrów, a raz sie udało, ale to juz nie winą Łudzińskiego że liniowy był nadgorliwy i sie pomylił, siedziałem na rodzinnym i widziałem dokladnie że spalonego nie było. W I połowie dobrze chodził Sokół, ale w drugiej połowie nie wiedzieć czemu gralismy non stop przez Myszora i Grzyba albo środkiem, a z tych akcji nic groźnego nie wynikało. Brakowało mi gry z pierwszej piłki, ale może takie były zalecenia albowiem jak tu grać z pierwszej jak różnica poziomów między jedna a drugą bramką wynosi ponad 1m, miedzy jedną linia autową a drugą coś z 0,5m, do tego kępiasto płyta.
Tak jak napisałem niedawno jeszcze wiele meczy musimy wygrać, zremisować i niestety przegrać (oby jak najmniej)aby realnie mówic o awansie, a tych którzy widzą w czarnych barwach to ze Jaga i Zawisza nie straciły jeszcze punktów odsyłam do tabel i statystyk ubiegłych sezonów, gdzie byli i jak grali o tym czasie Ci co w końcu awansowali.
slavo - dobrze godosz ino please nie dej sie prowokować, bo wiadomo czemu maja służyć posty o tym że widać brak tego napsatnika. Na to ze ktoś takie teksty umieszczo nie momy wpływu ale dyskusja w tym temacie to podgrzewanie atomsfery i sianie fermentu na forum.
Jak meczu nie można wygrać to trzeba go zremisować i to się potwierdziło.
Nie oceniam źle napastników bo moim zdaniem grali dobrze acz nieskutecznie, te piłki co mieli dobrze dograne starali sie umiescić w siatce, dwa razy zabrakło centymetrów, a raz sie udało, ale to juz nie winą Łudzińskiego że liniowy był nadgorliwy i sie pomylił, siedziałem na rodzinnym i widziałem dokladnie że spalonego nie było. W I połowie dobrze chodził Sokół, ale w drugiej połowie nie wiedzieć czemu gralismy non stop przez Myszora i Grzyba albo środkiem, a z tych akcji nic groźnego nie wynikało. Brakowało mi gry z pierwszej piłki, ale może takie były zalecenia albowiem jak tu grać z pierwszej jak różnica poziomów między jedna a drugą bramką wynosi ponad 1m, miedzy jedną linia autową a drugą coś z 0,5m, do tego kępiasto płyta.
Tak jak napisałem niedawno jeszcze wiele meczy musimy wygrać, zremisować i niestety przegrać (oby jak najmniej)aby realnie mówic o awansie, a tych którzy widzą w czarnych barwach to ze Jaga i Zawisza nie straciły jeszcze punktów odsyłam do tabel i statystyk ubiegłych sezonów, gdzie byli i jak grali o tym czasie Ci co w końcu awansowali.
slavo - dobrze godosz ino please nie dej sie prowokować, bo wiadomo czemu maja służyć posty o tym że widać brak tego napsatnika. Na to ze ktoś takie teksty umieszczo nie momy wpływu ale dyskusja w tym temacie to podgrzewanie atomsfery i sianie fermentu na forum.
- Patton
- Kontakt:
Tak - dobrze gada, obraza innych ale jest super. A ja tylko powiedzialem, ze w grze widze brak Sruwty. To niektorzy zaczynaja wymyslac, ze kibice Ruchu nie chca trenera itd. Szkoda slow. Padnie nazwisko "Srutwa", to niektorzy potrafia do tego dopisac nawet Apokalipse. PozdRawiam
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
Obrożom ? Niych Ci bydzie. Fajnie, że jednych idzie obrażać inkszych niy. A czuli i miłujacy kultura robicie sie wybiórczo. Akurat twoich wypowiedzi, żech sam nawet niy widzioł ale widocznie tyż sie poczuwosz.
Zgodzom sie co do jednego - styknie, że ktoś napisze nazwisko Srutwa i brednie niyprzeciyntne pojawiają się tympie geometrycznym. A co jedyn panegiryk to lepszy łod poprzedniego.
Zgodzom sie co do jednego - styknie, że ktoś napisze nazwisko Srutwa i brednie niyprzeciyntne pojawiają się tympie geometrycznym. A co jedyn panegiryk to lepszy łod poprzedniego.
"sezon sie już zaczoł ?"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"
- Lutz
- Kontakt:
Nie oceniam źle napastników bo moim zdaniem grali dobrze acz nieskutecznie

Gerhat , te "niebieskie" musi mieć w pierony %, a Twoim zdaniym kiedy zagrajom źle ?? Jak ani roz w bal niy trefiom

Ale nic to panie dziejku jak dali tak dobrze bydom grać to sie o OE niy momy co martwić , pra gerhat

- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chopcy dejcie sie trocha luzu, co innego trocha śpiwac a co innego doping przez 90 minut! Nie godejcie mi sam, że doping był rewelacyjny! Rewelacyjne to były dziołszki w przerwie :lol: :lol: :lol:Panewniki pisze:Prawie sie musiol muknac :lol:haRnas pisze:to zess chyba byl na inkszym szpilu bo byla Wielka Wielka Wielka - niebieska eRka albo na to wylazi zes niy spiywoljalboss pisze:Jak to było wg ciebie rewelacyjnie to jo był chyba na inkszym szpilu (chyba że chodzi ci o frekwencja).SODA pisze:kibicowsko rewelacyjnie troche w 2 polowie slabiej
Przez większa częśc meczy siedzieli my cicho jak kury na grzedzie.
Owszem przed szpilem i na powitanie to było słychac że sa kibice Ruchu, ale potem jak nie szło to jakoś cicho było, za to polonia cały czas cos ryczała, co prawda wiekszośc to napinki ale chociaz i tyle. Gdzie była nasza "Wielka, Wielka, Wielka - Niebieska ERKA"??? i inne?
PS. Obok mnie siedzioł Mariusz i ino jedno pedzioł, że chopcy za bardzo chcą...
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wcis ? Przeca łon durch wcisko i do tego swietnie mi to wyłazi. Jak na razie wom wcisko - kity, a mie bajtla w plecy.Lutz pisze: Jo sie dom gowa uchlastać , że Mario by co wcis
Czymu tak na Podbeskidziu niy zechcioł czego wcisnąć, abo na Swicie czy inkszy hydroaferze.
"sezon sie już zaczoł ?"
- Blaszany
- Kontakt:
-
- Kontakt: