ZWROT KASY
- 19r20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Bytom20
- Kontakt:
Poprostu kupiłeś kota w worku :lol: :lol: A tak na poważnie to jabym poszedł z tym do sekretariatu bo prędzej coś tam wskórasz niż w sądzie.barth pisze:jeśli tak faktycznie jest (nie wiem nie mam karnety) to klub zagrał OK, ryzyko ponosi kupujący19r20 pisze:Mikroruch - na karnecie nie masz żadnych godzin czy dni spotkań!
"widziały gały, co brały" :lol:
Powiem ci tRoszka sie mylisz bo Mikoruch kupioł tyn kaRnet bo mu pasowały daty szpilow i wiedzioł że opuści ino jedyn szpil łoRoz z jednego zRobioł sie dRugi i wRoz może sie łokozać że z 9 szpilow za keRe wybuloł kasa łoboczy 5 szpilow bo wroz sie obudzioła dupno TV3 i zaczła sioć FERMYNT .Jo sie mu nie dziwia bo wybuloł kupa kasy(dlo mie kupa i pewnie nie ino do mie)i sie łokoże że je w plecy JO BY SIE TYŻ WKU...OŁ. I powiem tak MIŁOŚĆ MIŁOŚCIOM A PINIONDZE Z NIEBA NIE LECOM.f@n pisze:do Mikoruch
"Moja jedyna miłość to niebiescy..."
zaspiewaj sobie to a potem dojdziesz do wniosku że takiego postu byś nie napisał
pozdRo
I tRoszka stana w jego łobRonie bo na bank nie mioł na myśli lecieć z tym do sondu ale bydzie musioł pRzeżyć goRycz PORAŻKI i mo nauczkaz kaRnetami!!!!
JO BYCH SIE W ŻYCIU NIE ŁODWAŻOŁ KUPIĆ KARNET I TYN PRZIPADEK POTWIERDZO MOJA DECYZJO
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Slavo - żal mi Cię kolego. Napisałem o tym nie po to by jutro pisali o tym w Fakcie czy innej gazetce tylko by pokazać problem, który jest. Może dla Ciebie wydanie 200 zł nic nie znaczy, ale nie dla mnie.
Nigdy nie zrobie z tego problemu na szersza skalę (ludzie co Wy piszecie o sądzie :shock: ), ale klub pewnymi decyzjami zraża do siebie kibiców.
I tak kupia karnet w przyszłym sezonie, nawet jak mi wylecą 3 szpile (byda chociaż przez to sponsorem
), ale jak chcemy normalności w klubie to zacznijmy od najmniejszych spraw a małymi kroczkami dojdziemy tak kaj nasze miejsca.
Uff - zdenerwowałem się na co niektórych w tym poscie, ale juz mi przeszło
PS.
I zaś zmiana godziny szpilu :roll:
I gdzie tu logika ? Jutro napiszą, że szpil w niedziela o 14, pojutrze, że w niedziela o 19, w poniedz....
Co przeszkadza TVP 3 żeby puscić LIVE w piątek o 19 ? Ogladalność i efekty byłyby 3 razy lepsze niż w niedzielę, ale to nie moje zmartwienie
Nigdy nie zrobie z tego problemu na szersza skalę (ludzie co Wy piszecie o sądzie :shock: ), ale klub pewnymi decyzjami zraża do siebie kibiców.
I tak kupia karnet w przyszłym sezonie, nawet jak mi wylecą 3 szpile (byda chociaż przez to sponsorem

Uff - zdenerwowałem się na co niektórych w tym poscie, ale juz mi przeszło

PS.
I zaś zmiana godziny szpilu :roll:
I gdzie tu logika ? Jutro napiszą, że szpil w niedziela o 14, pojutrze, że w niedziela o 19, w poniedz....
Co przeszkadza TVP 3 żeby puscić LIVE w piątek o 19 ? Ogladalność i efekty byłyby 3 razy lepsze niż w niedzielę, ale to nie moje zmartwienie
- Bytom20
- Kontakt:
W Piątek o 19 00 jest ----Przy naszym rynku - Prezenty pod choinkę, odc. 8 / 10{PL}, serial obyczajowy CZECHY 2004
/stereo/ Pełne humoru ale i zadumy historie z życia mieszkańców małego, czeskiego miasteczka łączy kameralna atmosfera miejscowego rynku. Serial składa się z dziesięciu 50 -minutowych odcinków. Nadchodzi Boże Narodzenie. W domu Svatych piecze się ciasta i przygotowuje karpia - prawdziwa rodzinna idylla. Nikt nie przypuszcza, jak trudna noc ich czeka, gdy córka Ladka idzie na dyskotekę.Tradycyjny sposób wychowywania dzieci zostaje wystawiony na ciężką próbę. Powstaje konflikt, do którego prędzej czy później dochodzi w każdej niemal rodzinie.
Chyba żartujesz że ja to opuszcze :lol: :lol: :lol: :lol:
/stereo/ Pełne humoru ale i zadumy historie z życia mieszkańców małego, czeskiego miasteczka łączy kameralna atmosfera miejscowego rynku. Serial składa się z dziesięciu 50 -minutowych odcinków. Nadchodzi Boże Narodzenie. W domu Svatych piecze się ciasta i przygotowuje karpia - prawdziwa rodzinna idylla. Nikt nie przypuszcza, jak trudna noc ich czeka, gdy córka Ladka idzie na dyskotekę.Tradycyjny sposób wychowywania dzieci zostaje wystawiony na ciężką próbę. Powstaje konflikt, do którego prędzej czy później dochodzi w każdej niemal rodzinie.
Chyba żartujesz że ja to opuszcze :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- Kontakt:
- RadiatoR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Przy takich kolejkach jakie byly na odrze nic nie sprawdzali, ale mysla ze i tak nie beda sprawdzac danych bo presja 'za plecami" bylaby zbyt duza przy szukaniu dokumentow, wiec jak sie wchodzi w tlumie to niezaleznie od nazwiska kazdy powinien wejsc.heli pisze:A pytanie do karnetowców nie z trybuny, a z normalnych sektorów, czy sprawdzają nazwiska, czy mając karnet kogoś kto w danym meczu nie mógł jechać mam szanse wejść
Nie kłóć się z idiotami. Sprowadzą dyskusję do swojego poziomu i pobiją cię doświadczeniem.
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: