meczu z pogonia nie ma
- m-p
- Kontakt:
Za onet.pl
Ruch - Pogoń: Mecz odwołany!
Sobotni mecz Pogoni Szczecin z Garbarnią Szczakowianką Jaworzno był ostatnim w wykonaniu „portowców” w ekstraklasie. Prezes klubu, Les Godnor, podjął decyzję, że zespół nie pojedzie do Chorzowa na mecz z Ruchem.
„W klubie nie ma pieniędzy na ten wyjazd. W ubiegłym tygodniu poprosiliśmy o pomoc prezydenta Szczecina Mariana Jurczyka. Sądziliśmy, że miasto jako udziałowiec spółki może drużynie zafundować jeden wyjazd. Tym bardziej, że prezydent obiecywał pomoc. Nie doczekaliśmy się, a ja nie mam ochoty wydawać kolejnych 5 tys. złotych” – powiedział Gondor.
W poniedziałek do PZPN napłynęło pismo Pogoni informujące o tym, że zarząd szczecińskiego klubu zdecydował się nie wysyłać drużyny piłkarzy na mecz z Ruchem – poinformował PZPN na swojej oficjalnej stronie.
Mecz został odwołany, a decyzje w sprawie jego weryfikacji podejmie Wydział Gier PZPN w środę, 4 czerwca 2003 roku.
Ruch - Pogoń: Mecz odwołany!
Sobotni mecz Pogoni Szczecin z Garbarnią Szczakowianką Jaworzno był ostatnim w wykonaniu „portowców” w ekstraklasie. Prezes klubu, Les Godnor, podjął decyzję, że zespół nie pojedzie do Chorzowa na mecz z Ruchem.
„W klubie nie ma pieniędzy na ten wyjazd. W ubiegłym tygodniu poprosiliśmy o pomoc prezydenta Szczecina Mariana Jurczyka. Sądziliśmy, że miasto jako udziałowiec spółki może drużynie zafundować jeden wyjazd. Tym bardziej, że prezydent obiecywał pomoc. Nie doczekaliśmy się, a ja nie mam ochoty wydawać kolejnych 5 tys. złotych” – powiedział Gondor.
W poniedziałek do PZPN napłynęło pismo Pogoni informujące o tym, że zarząd szczecińskiego klubu zdecydował się nie wysyłać drużyny piłkarzy na mecz z Ruchem – poinformował PZPN na swojej oficjalnej stronie.
Mecz został odwołany, a decyzje w sprawie jego weryfikacji podejmie Wydział Gier PZPN w środę, 4 czerwca 2003 roku.
- radzion
- Kontakt:
apm na szczescie nie ma takiej mozliwosci,regulamin pzpnu jednoznacznie okresla co w takiej sytuacji musi miec miejsce!!!walkower
i chocby nie wiem jakprobowali to innego wyjscia nie mzoe byc!!!
tak wiec teraz czekac tylko na jutrzejszy wynik z jaworzna!!tylko chujowo z enie ma szpilu!!!wolalbym zeby grali i zebysmy albo mogli wszyscy azem cieszyc sie z barazy,albo wszyscy azem przezyc 3 spadek:(
a tak!chujowizna jak nic!!
trza wierzyc w fornalika i uczciwosc zaboli,choc czuje ze bedzie i tam walek jak ch**
i chocby nie wiem jakprobowali to innego wyjscia nie mzoe byc!!!
tak wiec teraz czekac tylko na jutrzejszy wynik z jaworzna!!tylko chujowo z enie ma szpilu!!!wolalbym zeby grali i zebysmy albo mogli wszyscy azem cieszyc sie z barazy,albo wszyscy azem przezyc 3 spadek:(
a tak!chujowizna jak nic!!
trza wierzyc w fornalika i uczciwosc zaboli,choc czuje ze bedzie i tam walek jak ch**
ku*** !!! Jestem zalamany, liczylem ze na stadionie bedzie feta z okazji awansu do barazy a tak gowno...
Poza tym liczylem na wysoki wynik.
Moze zrobimy sciepa na Pogon ? Oni potrzebuja tylko 5 kola na dojazd. a jak nie to Rogala powinien wylozyc kasa !
Jak uwazacie ?
I jak sprawa wyjazdu - czy bedzie wyjazd do Jaworzna ?
Czy na Cichej bedzie jakis mecz typu 1 druzyna kontra druga ?
Poza tym liczylem na wysoki wynik.
Moze zrobimy sciepa na Pogon ? Oni potrzebuja tylko 5 kola na dojazd. a jak nie to Rogala powinien wylozyc kasa !
Jak uwazacie ?
I jak sprawa wyjazdu - czy bedzie wyjazd do Jaworzna ?
Czy na Cichej bedzie jakis mecz typu 1 druzyna kontra druga ?
-
- Kontakt:
we wtorek do Jaworzna !
Caly Ruch na mecz do Jaworzna! I pilkarze i kibice !!! I ten jeden raz w zyciu dopingowac Gornika ! Zalejemy Jaworzno "niebieskimi" - trzeba ich zdeprymowac i pomoc "zabolom" ! Gornik ma okazje wyrownac zaleglosci (Ruch Radzionkow) - chyba, ze zamiast derbow wola jezdzic na LZS-y!
- radzion
- Kontakt:
Panowie a może by tak normalnie przyjść na Cichą.... może bramy bede otwarte...... Zawodnicy mogliby wyjsc zagrac jakis meczyk..... i czekac na wiadomosci z Jaworzna .... Pamiętacie ostatni mecz z Polonia u siebie kazdy z radiem i ta radosc gdy spiker powiedział wynik Lecha moze to powtorzyc... PozdRawiam
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: