Ruch Chorzów - Odra OPOLE
-
- Kontakt:
pały sie nie wykozały bo za te zice mieli gorole dostać wjeby jak sie w porządnym mieście nie umiom zachować ! wegług mnie powinni stoć na wylywce betonowej jak my w warszawie ino że to my zawsze są gościnni - a w sumie no bo to my są takie ślązoki i hu* !! ale chopy muszymy sie te zice odbić nie dziś to jutro !
pozdro niebieska HALEMBA :twisted: :twisted: :twisted:
pozdro niebieska HALEMBA :twisted: :twisted: :twisted:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z powodu urlaubu nie miołech okazji wypowiedziec się o dwóch ostatnich szpilach.
Mecz z Polonią widziałem w TV3, mecz z Hadrą znam tylko z telegazety.
Pierwsza sprawa - to cieszą zwycięstwa, brawo Niebiescy, oby tak dalej ku uciesze wszystkich majacych niebieska krew
Druga sprawa - to cieszą okoliczności tych zwycięstw, albowiem w takich meczach ksztaltuje się charakter druzyny, byc dwukrotnie dogonionym przez gospodarzy, potem prześcignietym i mimo wszystko odrobic straty i wyjśc na prowadzenie to nie lada sztuka, to samo w drugim meczu realizacja postawionych zadań mimo oporu przeciwnika, wiara do końca że się powiedzie i sie powiodło, po tych meczach jestem spokojny o to, że Ruch nie tylko jest w stanie wygrywać gdy jest w wysokiej formie a przeciwnik odpuszcza , ale również w tedy gdy nie wszystko układa się tak jak powinno, z tym że determinacjia i chęć zwycięstwa daje mu przewage nad przeciwnikiem. Cieszy rownież to, że bramiki nie są domena jednego czy dwóch napastników, ale kazdy zawodnik jest w stanie odmienic losy meczu. Pomocnicy strzelają az miło, niech się jeszcze włącza obrońcy i będziemy prawdziwym mocarzem II ligi. Oby tylko Tomek Balul wrócił to i z gra obronną powinno byc lepiej.
Trzecia sprawa - i chyba najwazniejsza, nie wspominom nigdzie o awansie, bo moim zdaniem czeba wygrać, zremisować i przegrać jeszzce wiele meczy (oby tych pierwszych było jak najwięcej, a tych oststnich jak najmniej) aby mówić realnie o awansie. Doświadczenia poprzednich sezonów podpowiadają mi że realnie o awansie można mysleć na jakies 10 kolejek przed kocem ligi, gdzie wtedy będziemy w tabeli ? - od tego będzie zależało czy te realia beda głośne i prawdziwe, czy tylko będziemy fantazjowac o awansie. Liczy się kazdy najblizszy mecz i każdy zdobyty punkt, bo to daje nam lepszą pozycję przed tymi 10 decydującymi kolejkami. W sobota licza na kolejne zwycięstwo, ale i z remisu nie będa robił tragedii.
Mecz z Polonią widziałem w TV3, mecz z Hadrą znam tylko z telegazety.
Pierwsza sprawa - to cieszą zwycięstwa, brawo Niebiescy, oby tak dalej ku uciesze wszystkich majacych niebieska krew
Druga sprawa - to cieszą okoliczności tych zwycięstw, albowiem w takich meczach ksztaltuje się charakter druzyny, byc dwukrotnie dogonionym przez gospodarzy, potem prześcignietym i mimo wszystko odrobic straty i wyjśc na prowadzenie to nie lada sztuka, to samo w drugim meczu realizacja postawionych zadań mimo oporu przeciwnika, wiara do końca że się powiedzie i sie powiodło, po tych meczach jestem spokojny o to, że Ruch nie tylko jest w stanie wygrywać gdy jest w wysokiej formie a przeciwnik odpuszcza , ale również w tedy gdy nie wszystko układa się tak jak powinno, z tym że determinacjia i chęć zwycięstwa daje mu przewage nad przeciwnikiem. Cieszy rownież to, że bramiki nie są domena jednego czy dwóch napastników, ale kazdy zawodnik jest w stanie odmienic losy meczu. Pomocnicy strzelają az miło, niech się jeszcze włącza obrońcy i będziemy prawdziwym mocarzem II ligi. Oby tylko Tomek Balul wrócił to i z gra obronną powinno byc lepiej.
Trzecia sprawa - i chyba najwazniejsza, nie wspominom nigdzie o awansie, bo moim zdaniem czeba wygrać, zremisować i przegrać jeszzce wiele meczy (oby tych pierwszych było jak najwięcej, a tych oststnich jak najmniej) aby mówić realnie o awansie. Doświadczenia poprzednich sezonów podpowiadają mi że realnie o awansie można mysleć na jakies 10 kolejek przed kocem ligi, gdzie wtedy będziemy w tabeli ? - od tego będzie zależało czy te realia beda głośne i prawdziwe, czy tylko będziemy fantazjowac o awansie. Liczy się kazdy najblizszy mecz i każdy zdobyty punkt, bo to daje nam lepszą pozycję przed tymi 10 decydującymi kolejkami. W sobota licza na kolejne zwycięstwo, ale i z remisu nie będa robił tragedii.
-
- Kontakt:
No faktycznie to oświadczenie było wielkim nieporozumieniem... Podobnie z mylnym stwierdzeniem że zapobiegli wywieszeniu tej flagi... Z tego co widziałem to nie dośc że nie zapobiegli jej zawisnieci to nawet nie zapobiegli jej spaleniu.. A hasło o tym ze przyjezdni zagazowali sektor rodzinny rozjebało mnie na łopatki...marcin2006 pisze:wasi działacze ochroniarze itp sa na tyle tepi ze nie moga pojac faktu ze to nie była flaga Rasistowska tylko zwykła reprezentacji Niemiec ?
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]
-
- Kontakt:
Ja jestem tylko ciekaw jakbyście darli wasze ubecko-milicyjne kopary gdyby gdzieś w Dortmundzie czy innym Frankfurcie podczas meczu spalono polską flagę.
Po za tym takiej obory jaką odstawiliście wy (kibice obory Opole) podczas tego meczu już dawno, dawno na tym stadionie nie było. I żadnego wpływu na ten chlew nie miał ten paru minutowy incydent z gazem.
Po za tym takiej obory jaką odstawiliście wy (kibice obory Opole) podczas tego meczu już dawno, dawno na tym stadionie nie było. I żadnego wpływu na ten chlew nie miał ten paru minutowy incydent z gazem.
slavo pisze:Ja jestem tylko ciekaw jakbyście darli wasze ubecko-milicyjne kopary gdyby gdzieś w Dortmundzie czy innym Frankfurcie podczas meczu spalono polską flagę.
popatrz najpierw na siebie potem oceniaj innych jak juz sie tak chcesz bawic to ok zapytam krótko byles w tranwaju ? jechales nim podobało sie buzia do dzisiaj boli ? hehe nie nie szalikow nie oddamy pozdrawiam

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie nie jechałem w tramwaju. Napiąłeś się ? To teraz możesz dać tatusiowi milicjantowi buziaczka, wysiusiać się i iśc do spanka.
A tak serio, to jakaś tam marginalna akcja z tramwajką ma niby zatrzeć wrażenie z wiochy jaką odstawiliście na stadionie ?
Takiego kibicowskiego ścieku jak wy odstawiliście w piątek nie pamietam od dawna. Najbardziej podobała mi się ta wasza wsiurska wsciekłośc gdy cały stadion was zignorował :-)
A tak serio, to jakaś tam marginalna akcja z tramwajką ma niby zatrzeć wrażenie z wiochy jaką odstawiliście na stadionie ?
Takiego kibicowskiego ścieku jak wy odstawiliście w piątek nie pamietam od dawna. Najbardziej podobała mi się ta wasza wsiurska wsciekłośc gdy cały stadion was zignorował :-)
-
- Kontakt:
jakiej flagi ? skrojonej, klubowej ??? nie !! kupionej w sklepie flagi NARODOWEJ - nie to nie wiocha, to debilizm, kretynizm i OBORA !!marcin2006 pisze: palenie flagi
trochę ??? Całe 90 minut 0 (słownie: zero) dopingu, tylko prowokacje (i ta wsciekłośc gdy was sikiem prostym))) i bluzgi - tak to MEGA WIOCHA !troche bluzgow to wiocha
nie było innej takiej ekipy od wielu lat, nie było takiej obory od bardzo, bardzo dawna. Kibicowsko nie reprezentujecie sobą nawet III ligi, ubeckie pomioty.ku*** rozjebales mnie teraz inne ekipy z podobnymi przebojami to tez wiocha ? dobra nie warto z toba dyskutowac zegnam
a za "latające krzesełka" to mam nadzieję wasz sprzedajny klubik zapłaci
w jakim ku*** sklepie ?:D flaga skrojona podczas MŚ brak dopingu dla naszej Odry ? hahahaha na jakim ty meczu byles aha jak odpowiadasz odpowiadaj na poziomie bo smiem wnioskowac ze twoje wypowiedz sa na poziomie wiochy....
aha unas na 3 lige przychodzilo po 3-5 tys ludzi a tu widze polowa sie podnica ze bylo 7 tysiecy...
aha unas na 3 lige przychodzilo po 3-5 tys ludzi a tu widze polowa sie podnica ze bylo 7 tysiecy...
-
- Kontakt:
debil :lol:marcin2006 pisze:w jakim ku*** sklepie ?:D flaga skrojona podczas MŚ
tak, dokładnie, chyba że dopingiem dla waszej Obory Opole są hymny państwe, bądź skandowanie "Śląsk ubolski zawsze Polski" ))))brak dopingu dla naszej Odry ?
ale tylko na kupiony mecz z Radomiakiem :-)aha unas na 3 lige przychodzilo po 3-5 tys ludzi
-
- Kontakt: