23.08 PUCHAR Polski - CHROBRY NOWOGRODZIEC - RUCH Chorzów
23.08 PUCHAR Polski - CHROBRY NOWOGRODZIEC - RUCH Chorzów
W KOŃCU PRZEŁAMIEMY ZŁĄ PASSĘ W PUCHARZE Polski... JAK DOBRZE PÓJDZIE TO W 1/16 CZEKA NA NAS POLONIA WARSZAWA (MECZ U NAS) A W 1/8 WISŁA KRAKÓW RÓWNIEŻ U NAS.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jo tam w pucharze niczego nei ejst pewnien pewnie wleciał i tak puści rezerwy, a jak grają ściągnięci gracze mogliśmy sie przekonać w meczu z Koszarawą, na pewno sie będą chcieli pokazać, ale czy to starczy to po ostatnich porażkach w pucharze włąśnei na tym etapie rozgrywek wcale pewny nie jestech. Choć oczywiście nie wyobrażom sobie, ani tego, ze nosz klub by mógł odpaść z taką drużyna, problem polego na tym, ze przed meczami z Drwęcą, ani Okocimskim też żech sie tego wyobrazić nie umioł
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- wujotek
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tez mysle ze trener da szanse wykazac sie dublerom, bo dwa dni potem czeka nas ciezki mecz ze Slaskiem Wroclaw. Dlatego obawiam sie troche o wynik, bo z Koszarawa rezerwy zagraly fatalnie. Jednak Nowogrodziec gra jeszcze nizej, bo w klasie okregowej, wiec rozstrzygniecie (niezaleznie kto zagra w Ruchu) musi byc jedno.
PS. A mecz z Wisla moze byc szlagierem...
PS. A mecz z Wisla moze byc szlagierem...
fajnie by bolo jakby fussbalery przeszli te dwie meinschafty a potym z wislom ze tak powim live na Cichyj no ja stynskniol sie cowiek za pirszom ligom downi takie szpile budzili emocje na trocha przed pirszym gwizdkim a terozki juz sie napolom ze moze za dwie rundy zagromy z wislom oby sie to udalo a jak sie nio udo to oby my wlezli i zas wisla cy legia bydzie na normalnym rozkladzie
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- bara2
- Kontakt:
- RadiatoR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
Jak by sie tak fajnie ulozylo ze by my grali z ta wisla, to moim najwiekszym marzeniem jest dac w dupe tym z krakowa. Nawet cena przegranyj z kolejnym meczu ligowym, ale zeby ino te wisalki dostali za swoje... Jakos nigdy ich nie umioł ścirpiec, zawsze my mieli z nimi na pienku i niech tak lepij zostanie, bo mi to nie przeszkodzo...
-
- Kontakt:
Tos teraz przejebol :roll: :roll:buger23 pisze:Jak by sie tak fajnie ulozylo ze by my grali z ta wisla, to moim najwiekszym marzeniem jest dac w dupe tym z krakowa. Nawet cena przegranyj z kolejnym meczu ligowym, ale zeby ino te wisalki dostali za swoje... Jakos nigdy ich nie umioł ścirpiec, zawsze my mieli z nimi na pienku i niech tak lepij zostanie, bo mi to nie przeszkodzo...
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
buger23 pisze:Jak by sie tak fajnie ulozylo ze by my grali z ta wisla, to moim najwiekszym marzeniem jest dac w dupe tym z krakowa. Nawet cena przegranyj z kolejnym meczu ligowym, ale zeby ino te wisalki dostali za swoje... Jakos nigdy ich nie umioł ścirpiec, zawsze my mieli z nimi na pienku i niech tak lepij zostanie, bo mi to nie przeszkodzo...
Ja, szczegolnie jak my z nimi i JAgom mieli sztama :lol:
-
Wos chyba po.... a nie pamietocie jak my sie z nimi prali ze pały przyjezdzały? Jo wtedy sam nie byl, bo i byl jeszcze bajtel, ale chopy z osiedla sam mi godali. Pozatym jakbysta nie wiedzieli to my caly czos z nimi momy na pienku wiec nie wiem o czym to sam godocie... Moze tez nie slyszeliscie jak w 98 nasze chopcy sie prali na Cichej z wislakami? Nie fandzolcie mi sam, jo nigdy nie byl i nie byda za wisla, o jadze zech nic nie pisaol wiec ciho mi sam siedzta..