Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
west72
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
radzion pisze:prosza wos ludzie, czytejcie forum zanim cos napiszecie! aRcio w temacie o koszulkach napisol ze mo0ze beda juz w sprzedazy na 1 meczu u nos!
poki co na dzien disiejsy nie ma tych koszulek w sprzedazy i niech nikt za 5 minut nie zadowo tego samego pytania!! jak koszulki byda to do sie znac!!!!!!!!!!!!
radzion-te koszulki powiny być do kupienia dzień po ich oficjalnej prezentacji,bo chyba nikt ich nie projektowoł na kolanie przed konferyncjom :lol:
Jak klub chce mieć kibiców to powinien o nich trocha zadbać a nie ino stwarzać pozory.
Fakty som takie że jak my grali w strojach REEBOKA to repliki były w ciągłej sprzedaży przynajmij na WOLCE(fakt że drogie)a teraz niby dupny partner techniczny a daje dwa komplety na sezon i kilkadziesiąt bali a kibiców mo kajś.
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
gerhat
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
west72 pisze:radzion pisze:prosza wos ludzie, czytejcie forum zanim cos napiszecie! aRcio w temacie o koszulkach napisol ze mo0ze beda juz w sprzedazy na 1 meczu u nos!
poki co na dzien disiejsy nie ma tych koszulek w sprzedazy i niech nikt za 5 minut nie zadowo tego samego pytania!! jak koszulki byda to do sie znac!!!!!!!!!!!!
radzion-te koszulki powiny być do kupienia dzień po ich oficjalnej prezentacji,bo chyba nikt ich nie projektowoł na kolanie przed konferyncjom :lol:
Jak klub chce mieć kibiców to powinien o nich trocha zadbać a nie ino stwarzać pozory.
Fakty som takie że jak my grali w strojach REEBOKA to repliki były w ciągłej sprzedaży przynajmij na WOLCE(fakt że drogie)a teraz niby dupny partner techniczny a daje dwa komplety na sezon i kilkadziesiąt bali a kibiców mo kajś.
To nie bundesliga że wraz z pojawieniem się nowego wzoru rusza akcja sprzedaży trikotów dla kibiców.
To II liga Polska a colo to nie adidas i inne realia. Jak trocha poczekosz na te koszulki to nic się nie stanie, nojwyżej odłozysz więcej kasy i kupisz dwie, drugo dla bajtla, baby albo dziołchy :lol:
-
adiadamos
powiedzcie mi gdzie można kupić albo zamówić srebrny wisior na kietka na szyja chodzi mi o "ERKA" bo nie umie załatwić ??
-
west72
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
gerhat pisze:west72 pisze:radzion pisze:prosza wos ludzie, czytejcie forum zanim cos napiszecie! aRcio w temacie o koszulkach napisol ze mo0ze beda juz w sprzedazy na 1 meczu u nos!
To nie bundesliga że wraz z pojawieniem się nowego wzoru rusza akcja sprzedaży trikotów dla kibiców.
To II liga Polska a colo to nie adidas i inne realia. Jak trocha poczekosz na te koszulki to nic się nie stanie, nojwyżej odłozysz więcej kasy i kupisz dwie, drugo dla bajtla, baby albo dziołchy :lol:
No ja mosz recht ino w poprzednim sezonie tyż było tyla godki o niebieskim stadionie,replikach w sklepie COLO w Bytomiu
a jak żech tam pojechoł to chopek pokozoł mi trykot rozmiar M cały zmaraszony i nie boł w stanie powiedzieć kiedy bydom inne.Zgadzo sie że to nie bundesliga,serieA czy PL i że Colo to nie adidas,ale chyba wyprodukowanie kilkudziesięciu koszulek na próba to nie aż taki wielki koszt a założa sie że jakby sie ino pokozały to chętni by sie znoleźli.Ale pożyjemy zoboczymy :lol: POZDRO!!!!
-
gerhat
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
ja, ino w poprzednim poście obwiniosz za to Ruch, a to sprawa colo.
Ruch nie jest takim potentatem aby dyktować kiedy mo ta firma wyprodukowac jakie koszulki dla kibicow.
Powinieneś ten post napisac na adres:
[email protected]
to jest adresat twoich problemów
-
nadkom.damian
autor: nadkom.damian » 31 lip 2006, o 22:40
Siema kibole. Nie ukrywom, że jestek świeżym fanem RUCH`u. Ujek mnie przekonoł, że najważniejszo jest tradycja. Mom takie pytanie, bo nie wiem gdzie kupic jakieś koszulki RUCH`u, ale żeby nie były specjalnie drogie. Z góry dzięku, pozdrawiam. Narqa
-
west72
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
gerhat pisze:ja, ino w poprzednim poście obwiniosz za to Ruch, a to sprawa colo.
Ruch nie jest takim potentatem aby dyktować kiedy mo ta firma wyprodukowac jakie koszulki dla kibicow.
Powinieneś ten post napisac na adres:
[email protected]
to jest adresat twoich problemów
Nie do końca sie zgodza.Podobno w RUCHU jest osoba która zajmuje sie marketingiem i reklamom,więc skoro Colo jest partnerem technicznym (bądź co bądź mało jeszcze znanym na polskim rynku) to chyba obojgu powinno zależeć na tym aby produkty Colo były widoczne nie tylko na boiskach .
-
Eagle
Oj kuleje nam zarabianie pieniążków, kuleje :?
-
SODA
amatorka w kazdym calu i to od kilku lat, a dyrektorow coraz wiecej
-
cototorca?
wiecie moze kaj są jeszcze te bluzy z dupną eRką ? bo byl zech w Mikołowie i na Wolce i juz ich nie bylo

-
LyjoOO
Mocie ontyrchołzy na Zima >>?? :oops:
-
empisek
-
unlu
Witam Mikołów CH Auchan
pozdro
unlu
-
Szupa
Radlin-Bar na rogu koło domu sportu albo w domu sportu tak jak kiedyś było
Radlin profesjonał na skrzyżowaniu
-
1920ZWT1920
autor: 1920ZWT1920 » 25 sie 2006, o 23:28
Kitowo Że W Mysłowcach Nie Ma Takiego Sklepiku A Zaufajcie Mi Że Ruch W Tym Sklepiku By Był i To Nie Mały
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], heli i 72 gości