WYPADEK MŁODYCH PIŁKARZY RUCHU - ICH STAN KRYTYCZNY
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
w Chorzowie II, n akońcu Krzyżowej, jak jesteś z Batorego tak jak mosz napisane to możesz jechać busem 165 najpierw po lewej będzie kościół i na następnym wysiądziesz dokładnie przed tym rondem, jeden przystanek za urzędem pracy, z drugiej strony tego ronda jest włąśnie kostnica. Albo też możesz jechać 632 i wysiadosz tak jak byś chcioł iść z niej na barsko, czyli jeden za dworcem ino idziesz trocha w dół, i pierwsza w prawo tj. Karola Miarki i za jak miniesz szpital to następna jest kostnica.Gajew pisze:Gdzie jest ten kościół Józefa ? bo sie nie orientuje:( a na pogrzeb chce isć
Z rynku też pod sam kościół jedzie 92 co jedzie na Łagiewniki.

i w trocha szrszym planie

Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
Oby to była prowda... Myśla ze brat potwierdzi ową informacje... Art82 czekomy!!19RUasykCH20 pisze:Dziś sie dowiedziołch ze Adam sie obudził i ruszo rękoma tyla wiem .... dowiedziolch sie to od sąsiadki mieszkomy sień obok Adama
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
Jesteśmy z Tobą Adam!!
Art82... Potwierdz prosza...!! Bo babcie to sie mogą rozne ploty ale to mogła by sie okazac prawdziwo...
i jeszcze jedno Ci 2 co wyszli z tego wypadku to byli ci co (na pogrzebie) z stali z trenerem Michalakiem?
Bo mi kumple godali ze jeszcze jakies inne dwa synki co byli razem mieli kule (jo tez mioł - to mnie nie mylcie) to złasnie byli te z tego wypadku...
Jeszcze jedyn taki fest brunet wlozł do kostnicy i wyszedl z płaczem i stoł obok niej... (jo juz som nie wiem kto był kto
)
Bo w gazecie sport było zdjecie jak zapalaja znicze na tym miejscu (bez żodnych kuli)
ale Dzieki Wszyskim co byli!! myślołech ze bedzie wiecej ludzi bo jak piekary śl. pisali to co dopiro Chorzów...
My na placu na garażu zrobili pamiątka po Bączku... W najbliższym czasie bedzie fota...
Najbardziej rozdupiło mnie to ze jak my siedzieli na ławce to 2 synkow od nos z plaZzu śmioli sie z nos ze my take zjebane i wogole ze "koleżanka nom sie ro***bała"-tak godali ... no i już dzisiej dosięgła ich sprawiedliwość-siedzą rozdupione w doma... <dumny> jeden siny ryj a drugi 3 szwy na nodze- i to jest dziwne ze nikomu sie nic nie stalo ino tym co sie z nos śmiloli...(my i tak ich olewali)
A takie skoksowane dupne kozaki byli...
Piszcie co z tym Adamem!!
i jeszcze jedno Ci 2 co wyszli z tego wypadku to byli ci co (na pogrzebie) z stali z trenerem Michalakiem?
Bo mi kumple godali ze jeszcze jakies inne dwa synki co byli razem mieli kule (jo tez mioł - to mnie nie mylcie) to złasnie byli te z tego wypadku...
Jeszcze jedyn taki fest brunet wlozł do kostnicy i wyszedl z płaczem i stoł obok niej... (jo juz som nie wiem kto był kto

Bo w gazecie sport było zdjecie jak zapalaja znicze na tym miejscu (bez żodnych kuli)
ale Dzieki Wszyskim co byli!! myślołech ze bedzie wiecej ludzi bo jak piekary śl. pisali to co dopiro Chorzów...
My na placu na garażu zrobili pamiątka po Bączku... W najbliższym czasie bedzie fota...
Najbardziej rozdupiło mnie to ze jak my siedzieli na ławce to 2 synkow od nos z plaZzu śmioli sie z nos ze my take zjebane i wogole ze "koleżanka nom sie ro***bała"-tak godali ... no i już dzisiej dosięgła ich sprawiedliwość-siedzą rozdupione w doma... <dumny> jeden siny ryj a drugi 3 szwy na nodze- i to jest dziwne ze nikomu sie nic nie stalo ino tym co sie z nos śmiloli...(my i tak ich olewali)
A takie skoksowane dupne kozaki byli...
Piszcie co z tym Adamem!!
- art82
- Kontakt:
Jeżeli chodzi o mojego bracika, to on sie nie obudził!!
Są jednak jakieś oznaki, reakcje na bodźce tj. - lekkie ruszanie powiekami,
ziewanie, no i ostatnio lekkie ruszanie rękoma, ale to jeszcze nie wybudzenie.
Mam nadzieje ze idzie ku lepszemu i już niedługo sie obudzi, bo moim zdaniem wszsystko na to wskazuje...
mUSI Tak byc....
Jak będą jakies zmiany to zaraz napisze... pozdrawiam wszystkich
Są jednak jakieś oznaki, reakcje na bodźce tj. - lekkie ruszanie powiekami,
ziewanie, no i ostatnio lekkie ruszanie rękoma, ale to jeszcze nie wybudzenie.
Mam nadzieje ze idzie ku lepszemu i już niedługo sie obudzi, bo moim zdaniem wszsystko na to wskazuje...
mUSI Tak byc....
Jak będą jakies zmiany to zaraz napisze... pozdrawiam wszystkich
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.
-
- Kontakt: