Ruch Chorzów - Odra OPOLE
-
- Kontakt:
do postawy sędziego mozna dodać, że po meczu schodząc do szatni na ryju miał ironiczny uśmiech. Nota 6, którą dostał w "Sporcie" jest i tak dla niego za wysoka. Juz to pisałem, ale powtórzę: gdyby jakis piłkarz Odry wywalił się w polu karnym to byłby karny na 100%. Mafia dalej działa. Przypomnę, że nasz "świetny" były sędzia międzynarodowy Rysard Wójcik (np. mecz Ruch - Wisła 1:1 w 1999) jest z Opola. To mówi wszystko
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- rubin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A zrobił coś, żeby zarząd, spiker czy chociaż sprzątaczka w klubie byli tego świadomi ? Czy uważa po prostu, że Ziętek czy Klimek ma obowiązek znać każdego kibica z widzenia imienia, nazwiska i nicku ? Co to jest jakieś pi***olone targowisko próźności czyja śmierć jest bardziej istotna ?rubin pisze:zapewne chodzi o smierc niedawnego kibica Ruchu Mariusza H.
- radzion
- Kontakt:
o to mozesz miec jedynie pretensje do swoich kumpli z ekipy bo z tego co wiem to o minucie ciszy i innych takich wiedzieli wszyscy, wiedzieli dzien przed meczem, wiedziala ekipa wiedziol hetman , wiedzialy babcie klozetowe, kozdy zrozumiol powaga sytuacji,twoi koledzy sami godali zeby fany byly obnizone do polowy, wszystko bylo ustalone wiec sory ale nie dupc flekow, zreszta z tego co wiem to ŚP Mariusz bol jednym z was, czemu w takim razie nie zalatwiliscie z klubem zeby rowneiz o nim wspomniec?wierz mi ze nie byloby zodnych problemow!ba, nawet wszyscy przychylnie by na to spojrzeliCh pisze:oprawa ku*** za jakis pilkarzy i dupna zaloba flagi do polowy a o ku*** naszych kibicach to zapomniane !!!! nastepny raz jak tak zrobicie to osobiscie sam to zakluce w pi*** !!!
aha i nie wyjezdzej mi tu zaroz z tekstem:
NIE KRZYCZ mi tu itd itp, bo nie robi na mnie to wrazenia!sorki moim zdaniem tym postem osmieszosz samego siebie bo bedac w ekipie powinienes wiedziec jaka jest sytuacja i co reszta chopcow od wos o tym godala!
-
- Kontakt:
Mecz całkiem niezły bo trudno sie gra pieknie gdy przeciwnik stoi w 11 na własnej połowie. Tym bardziej wynik bardziej cieszy.
Plusy
- Po za rzutem wolnym i ostatnimi sekundami meczu Odra nie miała żadnej klarownej sytuacji (no chyba że jeszcze ta przewrotka w I połowie)
- Tylu groźnych strzałow z daleka to nie pamietam kiedy ostatnio widziałem na Ruchu (Bonk, Grzyb, Pulkowsko, Sokołowski, Makuch)
- gra piłką, mądre i rozsądne rozgrywanie czy gdy był remis czy prowadzenie
- świetna zmiana Cwielonga, dobra zmiana Domżalskiego
- Baran - profesor.
- Makuch - ambicja, zaangazowanie, ofensywa - nie odpuścił żadnej piłki.
minusy
- pierwsza połowa brak skrzydeł, zwłaszcza prawego
- po za strzałami niewidoczny, nieproduktywny Bonk (który to już raz - w efekcie czego Grzyb czy Sokołowski schodzą do środka no i robi się pusto na skrzydłach.)
i to właściwie wszystko. Poprawić skuteczność chociaż dawno na Cichej nie widziałem takiego bramkarza jak ten Czech i nawet brak reakcji przy strzale Pulkowskiego tej opinii nie zmienia.
Moj wniosek - para stoperów sposród trójki Klaczka, Balul, Adamski. Baran do środka. Bonk na ława. Czyli powót do skutecznego ustawienia z poprzedniego sezonu ! W nastepnym meczu Cwielong od pierwszej minuty, Łudziński na zmianę.
Jeszcze raz wielki szacunek dla naszych kibiców, że całkowicie zignorowali chlewnie z UB Opole.
Kaszana kolejki - "sędzia" Wróbel, drugi mecz na Cichej (Kujawiak 2005) potwierdzenie faktu, że z obeiktywnością to on nie ma nic wspólnego. Dno i wodorosty. Nigdy więcej tego palanta na Cichej
Plusy
- Po za rzutem wolnym i ostatnimi sekundami meczu Odra nie miała żadnej klarownej sytuacji (no chyba że jeszcze ta przewrotka w I połowie)
- Tylu groźnych strzałow z daleka to nie pamietam kiedy ostatnio widziałem na Ruchu (Bonk, Grzyb, Pulkowsko, Sokołowski, Makuch)
- gra piłką, mądre i rozsądne rozgrywanie czy gdy był remis czy prowadzenie
- świetna zmiana Cwielonga, dobra zmiana Domżalskiego
- Baran - profesor.
- Makuch - ambicja, zaangazowanie, ofensywa - nie odpuścił żadnej piłki.
minusy
- pierwsza połowa brak skrzydeł, zwłaszcza prawego
- po za strzałami niewidoczny, nieproduktywny Bonk (który to już raz - w efekcie czego Grzyb czy Sokołowski schodzą do środka no i robi się pusto na skrzydłach.)
i to właściwie wszystko. Poprawić skuteczność chociaż dawno na Cichej nie widziałem takiego bramkarza jak ten Czech i nawet brak reakcji przy strzale Pulkowskiego tej opinii nie zmienia.
Moj wniosek - para stoperów sposród trójki Klaczka, Balul, Adamski. Baran do środka. Bonk na ława. Czyli powót do skutecznego ustawienia z poprzedniego sezonu ! W nastepnym meczu Cwielong od pierwszej minuty, Łudziński na zmianę.
Jeszcze raz wielki szacunek dla naszych kibiców, że całkowicie zignorowali chlewnie z UB Opole.
Kaszana kolejki - "sędzia" Wróbel, drugi mecz na Cichej (Kujawiak 2005) potwierdzenie faktu, że z obeiktywnością to on nie ma nic wspólnego. Dno i wodorosty. Nigdy więcej tego palanta na Cichej
Re: O MECZU
Czyli moim zdaniem wniosek jest jeden-na wszystkie sektory poza główną, dzieci do lat 12, albo 14 bilety za 5 zł., kobiety za darmo, bo myśle ża baby trzeba zachecić do przyłażenia na Ruch, bo zamiast płacić 5 albo 10 zyli wolą sie "Przyjaciółka" kupićkobrrra pisze:Tylko, że na 1 jest osobne wejście i pewnie wiedzą, że nikt im się nie porozłazi po stadionie. A gdyby rodzinny był na 5, to i tak każdy by siadał, gdzie by chciał. Tak poza tym, to na tym rodzinnym są jakieś atrakcje dla dzieci? (poza szkoleniami z zakresu obrony cywilnej - ćwiczenia praktyczne z gazem łzawiącym)los_madeyos pisze:KRETYNIZMEM TOTALNYMjest wymysł, żeby sektor rodzinny znajdował się przy sektorze przyjezdnych bandytów (tzn. przyjezdnych kibiców). O wiele lepiej byłoby,jeśli rzeczony sektor znajdował się na 5 albo 10.

Tyle że po wczoraj nawet na każdy sektor za darmo mogą sie bać wchodzić.
I co do jednego mosz Kobrrra recht na pewno- żadnych większych atrakcji dla tych dzieci niy ma. Dostaną balonika, jakiś cukierek, ale co z tego jak na widok jełopów (gości) bedą sie dygać...
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Brawo za zwyciestwo! Brawo kibice za doping!
A teraz z innej beczki
Orest Lenczyk poskromil madrale Wdowczyka (legia-gks 1-2)!!!
Czytam, że Orest Lenczyk przed meczem powiedzial iz bedzie on weryfikacja jego pracy!
Brawo panie trenerze, za zwyciestwo i za odwage!!!
Wiadomo, ze w meczu z legia mozna sie spoodziewac kazdego wyniku, wiekszosc trenerow raczej asekurowalo by sie stwierdzeniami ze "przegrac z lega to nie wstyd" a pan Orest odwaznie stwierdza ze to bedzie weryfikacja jego pracy!!!
Mam sentyment do Lenczyka od momentu jak z Ruchem doszedl w intertoto do finalu a nie jest latwo przygotowac druzyne tak, aby w srodku lata byla w formie, a pozniej jeszcze radzila sobie przez cala runde w lidze.
Pewnie swoje za uszami tez ma, ale ja cenie pana Lenczyka!!!
Pozdro
A teraz z innej beczki

Orest Lenczyk poskromil madrale Wdowczyka (legia-gks 1-2)!!!
Czytam, że Orest Lenczyk przed meczem powiedzial iz bedzie on weryfikacja jego pracy!
Brawo panie trenerze, za zwyciestwo i za odwage!!!
Wiadomo, ze w meczu z legia mozna sie spoodziewac kazdego wyniku, wiekszosc trenerow raczej asekurowalo by sie stwierdzeniami ze "przegrac z lega to nie wstyd" a pan Orest odwaznie stwierdza ze to bedzie weryfikacja jego pracy!!!
Mam sentyment do Lenczyka od momentu jak z Ruchem doszedl w intertoto do finalu a nie jest latwo przygotowac druzyne tak, aby w srodku lata byla w formie, a pozniej jeszcze radzila sobie przez cala runde w lidze.
Pewnie swoje za uszami tez ma, ale ja cenie pana Lenczyka!!!
Pozdro