cwelka-ruch
czytam sekomentarze na www.legia.warszawa.pl - ku*** warszawiacyuwazaja ze to sedzia ich skrecil
ku***
a ja ogladaelm wczoraj do 4 w nocy powtorki i transmijsje
i twierdze - ze karnyna 2:2 dla legii - mocno kontrowersyjny - ale ch** - to juz 10 karny dla przeciwnikow Ruchu na wiosne
a bramka na 3:3 dla legii - ku*** 2 metrowyspalony - sedzia byl ku*** chyba slepy....
Bramka Gorawskiego i Bizaka - stadiony swiata !!!
przy stanie 1:0 dla nas w okolo 40 min Gorawski mial wylozona pilka 10 m od bramki - na pusta strzelal - bo bramkarz wyszedl chyba do Narwojsza w bok - i co zrobil Gorawski ? Strzelil 5 m nad poprzeczka !!!
Ale i tak z 3:3 jestem zadowolony - to we wtorek zabole ogrywaja Garbarnie a my robilmy 5:0 i feta na cichej, potem jeszcze baraze - ale juz podobno bez Linesa - (szkoda bo ostatnio gra za***iscie - a jedzie na kadre) i mamy 1 lige !!!
ku***
a ja ogladaelm wczoraj do 4 w nocy powtorki i transmijsje
i twierdze - ze karnyna 2:2 dla legii - mocno kontrowersyjny - ale ch** - to juz 10 karny dla przeciwnikow Ruchu na wiosne
a bramka na 3:3 dla legii - ku*** 2 metrowyspalony - sedzia byl ku*** chyba slepy....
Bramka Gorawskiego i Bizaka - stadiony swiata !!!
przy stanie 1:0 dla nas w okolo 40 min Gorawski mial wylozona pilka 10 m od bramki - na pusta strzelal - bo bramkarz wyszedl chyba do Narwojsza w bok - i co zrobil Gorawski ? Strzelil 5 m nad poprzeczka !!!
Ale i tak z 3:3 jestem zadowolony - to we wtorek zabole ogrywaja Garbarnie a my robilmy 5:0 i feta na cichej, potem jeszcze baraze - ale juz podobno bez Linesa - (szkoda bo ostatnio gra za***iscie - a jedzie na kadre) i mamy 1 lige !!!
-
- Kontakt:
TOMEK_W
ja tez gdzies na jakies warszawskiej stronie przeczytalem ze jest zalozona spodzielnia przeciwko warszawskiej legi i porownanie jest tam mecz Ruch-u zGroclinem smiech na sali co te ci*** stoleczne pisza?????
ze na Ruch zalozyli spoldzielnie to jeszcze by pasowalo ale na legie ...
normalne idioty
ja tez gdzies na jakies warszawskiej stronie przeczytalem ze jest zalozona spodzielnia przeciwko warszawskiej legi i porownanie jest tam mecz Ruch-u zGroclinem smiech na sali co te ci*** stoleczne pisza?????
ze na Ruch zalozyli spoldzielnie to jeszcze by pasowalo ale na legie ...
normalne idioty
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
bo bylem juz tam tylle razy ze ta sobote postanowilem byc z moja kobieta ktora tylko raz w roku ma urodziny i przez reszte roku wybacza mi to ze co sobote gdzies jade na jakis szpil19PABLO20 pisze:A ja mam pytanie do tych wirzących że ruch sie utzrymie tzremu nie jechaliście na legie ino siedzielscie przy kompie w doma przecierz 35 zł na legie to niedrogo.Z drugiej strony to nawet dobrze bo ch*** widac z tych ich sektora dla gości.
-
- Kontakt: