Propozycja piosenki
- mumin1920
- Kontakt:
moj stary mi durs spiewo w chalpie tako piosynka:
Niebiescy gola, Niebiescy gola, hejaaaaaaaaaa hej Niebiescy !!!!!!!!!!Niebiescy gola, Niebiescy gola, hejaaaaaaaaaa hej Niebiescy !!!!!!!!!!Niebiescy gola, Niebiescy gola, hejaaaaaaaaaa hej Niebiescy !!!!!!!!!!Niebiescy gola Niebiescy gola, hejaaaaaaaaaa hej Niebiescy !!!!!!!!!!Niebiescy gola, Niebiescy gola, hejaaaaaaaaaa hej Niebiescy !!!!!!!!!!
durs w kolko to samo i fajnie wylazi :lol: moze ktos z starszych to sie przypomni:) przy " hej Niebiescy ole hej Niebiescy ole...." to po kilku (kilkunastu) razach to sie wszyscy mecza hehe a to spiewom w chalpie durs i niy umia przestoc :lol:
Niebiescy gola, Niebiescy gola, hejaaaaaaaaaa hej Niebiescy !!!!!!!!!!Niebiescy gola, Niebiescy gola, hejaaaaaaaaaa hej Niebiescy !!!!!!!!!!Niebiescy gola, Niebiescy gola, hejaaaaaaaaaa hej Niebiescy !!!!!!!!!!Niebiescy gola Niebiescy gola, hejaaaaaaaaaa hej Niebiescy !!!!!!!!!!Niebiescy gola, Niebiescy gola, hejaaaaaaaaaa hej Niebiescy !!!!!!!!!!
durs w kolko to samo i fajnie wylazi :lol: moze ktos z starszych to sie przypomni:) przy " hej Niebiescy ole hej Niebiescy ole...." to po kilku (kilkunastu) razach to sie wszyscy mecza hehe a to spiewom w chalpie durs i niy umia przestoc :lol:
-
- Kontakt:
Ja bym poprosił jedną na maila : [email protected]NeoKibol19R20 pisze: Ja mam na twardym całą Niebieską ERke jak ktoś chce to mu moge przesłać. To nie jest tekst!!! Normalnie jak kibole śpiewają!!!
- Neo
- Kontakt:
Prosisz masz :lol:fazi_bangow pisze:Ja bym poprosił jedną na maila : [email protected]NeoKibol19R20 pisze: Ja mam na twardym całą Niebieską ERke jak ktoś chce to mu moge przesłać. To nie jest tekst!!! Normalnie jak kibole śpiewają!!!
-
- Kontakt:
DziękiNeoKibol19R20 pisze:Prosisz masz :lol:fazi_bangow pisze:Ja bym poprosił jedną na maila : [email protected]NeoKibol19R20 pisze: Ja mam na twardym całą Niebieską ERke jak ktoś chce to mu moge przesłać. To nie jest tekst!!! Normalnie jak kibole śpiewają!!!

piosenki o RUCHU
To by nie był zły pomysł jakby zrobić taki konkurs piosenek o RUCHU,wszystkie wielkie kluby mają przecież hymny i mnóstwo piosenek np. hymn Romy,Liverpoolu czy wielu innych klubów.
Slawko pisze:Ja tam jestem za tym zeby nie wymyslac nowych piosenek, tylko wykorzystac te ktore juz sa, wystarczy je tylko przypomniec. Najlepiej niech sie starsi kibice wypowiedza, co sie kiedys spiewalo na Ruchu.
Ja jo tyż je zatym - jak mi ostatnio taki starszy facet zaczoł śpiywać i godac jak to kiedyś było to mie aż ciary przeszły - stare śpiywki som naprowda zarombiste i cza koniecznie ich odświyżyć - postarom sie spotkać z tym kolesiym i napisz ta piosynka na forum - ocynicie sami.
NNNNIIIIIIIEEEBBBBIIIESCCCYYY!!!
- Neo
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-