Bajtle i kobiety ino na sektor rodzinny???

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
arcio
Kontakt:

#76 Post autor: arcio » 12 sie 2006, o 11:48

co do samego rodzinnego - zawsze na Ruchu był ten sektor tak nieoficjalnie nazywany a ostatnio tak sie nazywo już oficjalnie
nie ma wg mnie innej lokalizacji na ten sektor - nie na tym stadionie!

a co do niebezpieczeństwa ludzi tam siedzących
wg mnie ten sektor jest chyba najlepiej zabezpieczony
dlaczego?
jest osobne wejście tylko na ten sektor
jest on oddzielony fosą
zeby gupki z klatki sie mogli tam przedostać muszą sforsować dwa dupne płoty (wczoraj juz pierwszy zdał egzamin)
poza tym nei wszyscy wiedzą ale za rodzinnym stoją wozy policyjne i polewaczka wiec w każdej chwili polewaczka wjeżdza miedzy 1 a klatkę

dopoki nie bedzie nowego stadionu nie ma chyba innej możliwości niż jak obecnie

wszystko było OK tylko ten gaz :(

a jeszcze jedno
na następnym meczu może ten sektor nie pomieścić wszystkich - to jest problem :)
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#77 Post autor: jajo » 12 sie 2006, o 12:10

slavo - wyjasnij mi tylko skad oni mieli ten gaz? Jak ochrona sobie go dala wyrwac przez plot, to co to jest za ochrona? a jesli go wniesli, to do czego sluzy te kapsowanie przy wejsciu? Mam brac pod uwage aspekty seksualne?

i tych postrzelonych mozna by opatrywac po drugiej stornie karetki, bo po co te dzieciaki maja to z kilku metrow ogladac
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Gość

#78 Post autor: Gość » 12 sie 2006, o 12:15

po***any zarzad znowu wymyslil zeby upchac na chama sektor rodzinny i wynajeli taka sama pojebana ochrona co dmucha tak gazem ze wszystko na ten sektor leci !!!!!! A TY LOWCA WIDAC JAK NA MECZE CHODZISZ ZE TEMATU NIE ZNASZ LOWCA TO TY MOZE JESTES ALE CHUJOW DO DUPY !

slavo
Kontakt:

#79 Post autor: slavo » 12 sie 2006, o 12:25

Jajo a skąd ja mam to wiedzieć. Nie piszę tu usprawiedliwień ochronie tylko nawoluję do rozsądku bo wiekszośc tu sie zachowuje jak dziennikarze faktu. Gdyby wialo (wiatr) w drugą stronę to apelowalibyscie o przeniesienie 3 i 4 ??? tam tez byli bajtle i tez w tamtą stronę "goście" mogli ruszyć !!!
Dla mnie histeryzujecie i szukacie sensacji i tyle. Jakby pozwolili Odrze spalić niemiecką flagę tak samo darlibyście ryje bo nie oto przecież chodzi by "... zlapać... ale by gonić go..."

Wielkie gratulacje dla wszystkich za to że nie dali się tej komunistycznej chlewni z Opola sprowokować.

Arcio szacunek za to że nie ulegasz emocjom jak maly bajtel po przeczytaniu skandali.

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#80 Post autor: Bytom20 » 12 sie 2006, o 14:16

-Dzieci z opiekunem za darmo na każdy sektor (do lat 10) bo jak ja widziałem te zdjęcia z jedynki i te płaczące dziecko jak rozpylili ten gaz to normlanie mnie ściskało. Opiekun odpowiada za dziecko dlatego powinien sam wybrać sektor na którym dla niego jest najbezpieczniej.
-Dzieci bez opiekuna i Dziewczyny na sektor numer 1 za darmo
-Poserzenie bramki wejściowej na stadion co ułatwi szybsze wchodzenie na stadion. Bo czy trudno jest poszerzyć wejście ustawić barierke żeby z jednego przejścia zrobić dwa. Ustawić jeszcze jednego kolesia co te bilety będzie kasować
-Przed sprzedaż biletów kto nie chce stać w kolejce po bilet kupuje bilet wcześniej.
-Zmiana ochorny albo jakieś szkolenie dla ochorny. Zakazanie użycia gazu. Jeśli Ci wieśniacy palą jakąś fane albo wyrywają krzesełka. To gumowymi w nicch walić polewać wodą tak żeby wyszli z sektora gości. Za sektorem gości opatrzyć rannych tak żeby ludzie nie musieli patrzeć na to.
-Jeśli jest duże zainteresowanie meczem a było do przewidzenia że bedzie duże to otwarcie więcej kas tylko nie wiem gdzie te kasy miały by być.

arcio
Kontakt:

#81 Post autor: arcio » 12 sie 2006, o 14:23

strzelać?
to wtedy dopiero by ludzie gadali że znowu na Ruchu strzelaja i nie ida bo kulką dostana!
jest dużo do poprawy - teraz czas aby zarząd podjął jakieś decyzje logistyczne bo kurde może być problem za 2-3 szpile jak sie frekwencja jeszcze poprawi
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#82 Post autor: Bytom20 » 12 sie 2006, o 14:32

Z tym strzelaniem to faktycznie przesadziłem ale poniosło mnie. Widząc te zdjęcia z "1" tego płaczącego dziecka.

Awatar użytkownika
mumin1920
Kontakt:

#83 Post autor: mumin1920 » 12 sie 2006, o 14:38

1. Dzieci i baby na "jedynka" za darmo
2. Dzieci z opiekunem i baby na pozostale sektory wjazd 5 zl

i tyla w temacie :P

arcio
Kontakt:

#84 Post autor: arcio » 12 sie 2006, o 14:39

Bytom20 pisze:Z tym strzelaniem to faktycznie przesadziłem ale poniosło mnie. Widząc te zdjęcia z "1" tego płaczącego dziecka.
nie wiem czy pamiętosz 89 rok
jo ino wiym tyla że mnie wtedy fater przez zywopłot ciepoł pod omegą
gazowanie to było takie że jeszce w domo my płakali ;)
wtedy zawiniła policja czy jesczze wtedy milicja a teraz nasi dupni ochroniarze
jaki wniosek - zarówno jo jak i moj fater dalej łażymy
tu tzreba rozgraniczyć dwie sprawy - 10 minutowy incydent i 80 minutowo zabawa na trybunach

a ta atmosfera będzie jeszcze lepsza i jo w to wierza

grunt że nasi kibice mieli tych wieśniaków w du*** a po drugie to dobrze że ta klatka wydaje sie być zrobiono porzadnie
nigdy nie jest za późno

cototorca?

#85 Post autor: cototorca? » 12 sie 2006, o 14:45

tu tzreba rozgraniczyć dwie sprawy - 10 minutowy incydent i 80 minutowo zabawa na trybunach
dobrze godo :!: w koncu chop z Goduli ;) :wink:

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#86 Post autor: uRodzony na sektoRze » 12 sie 2006, o 14:46

Nie ma co zwalać na kibiców Odry, ochrona odjebała kaszane i tyle... Fakt faktem pomysł palenia niemieckiej flagi debilny, ale to ich problem. Zastanówcie się co by było gdybyśmy na przykład na meczu wyjazdowym skroili gospodarzom flage i w czasie próby spalenia ochrona zaczęłaby rwać ją (albo nasze flagi)?? Reakcja byłaby taka sama więc nie przesadzajcie... (flaga Niemiec nie była skrojona ale to nic nie zmienia, sytuacja byłaby taka sama)... A koleś który gada o strzelaniu to już przesada i proponuje się nad soba głęboko zastanowić!!!!!
Nie wiem jak wygląda sprawa umowy między klubem a firmą ochroniarską ale mysle że klub powinien zainterweniować i winnych pociagnąć do odpowiedzialności.
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#87 Post autor: Slawko » 12 sie 2006, o 15:34

urodzony na sektorze pisze:Nie ma co zwalać na kibiców Odry, ochrona odjebała kaszane i tyle... Fakt faktem pomysł palenia niemieckiej flagi debilny, ale to ich problem. Zastanówcie się co by było gdybyśmy na przykład na meczu wyjazdowym skroili gospodarzom flage i w czasie próby spalenia ochrona zaczęłaby rwać ją (albo nasze flagi)?? Reakcja byłaby taka sama więc nie przesadzajcie... (flaga Niemiec nie była skrojona ale to nic nie zmienia, sytuacja byłaby taka sama)... A koleś który gada o strzelaniu to już przesada i proponuje się nad soba głęboko zastanowić!!!!!
Nie wiem jak wygląda sprawa umowy między klubem a firmą ochroniarską ale mysle że klub powinien zainterweniować i winnych pociagnąć do odpowiedzialności.
no ja.. to nie oni wyrywali krzesla i przez caly szpil zalosnie probowali prowokowac....[/b]
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#88 Post autor: uRodzony na sektoRze » 12 sie 2006, o 15:43

No probowali prowokować, a czy my czasem na wyjazdach nie prowokujemy? Nie róbmy się tacy swięci... Z wyrywaniem krzesełek przesadzili (też tego nie popieram), ale gdyby nie ta posrana ochrona byłby spokój. Przyjezdni flage i tak spalili więc jedyne co osiągneła ochrona i psiarnia to zagazowanie kobiet i dzieci... Taka akcja powinna być przemyślana..
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Stoho

#89 Post autor: Stoho » 14 sie 2006, o 23:14

:niebiescy: :flaga: CAŁY Śląsk NIEBIESKI

Murzyn

#90 Post autor: Murzyn » 28 sie 2006, o 13:41

Temat dobry ale ja powróce do tego co w końcówce tamtego sezonu powodowało tyle krzyku.

Czemu na młynie ciagle widze przedstawicielki "płci pięknej"???
Pod koniec tamtego sezonu jakoś ich nie było i było zajebisie a teraz znowu sie zaczynaja amory na młynie.
Jak ktoś chce iśc na mecz na randke to niech idzie z nią na 10 albo na prosta a nie na młyn.

ODPOWIEDZ