no chyba za duzoTomasz_W pisze:z tego ok 700-1000 odry...

A nie wpadłes na to że może grali w tych strojach na znak żałoby? Bo jo taksadza i ci co obok mnie siedzieli tez tak godali.Harpo pisze:A ja na temat strojow: zachwycalem sie ostatnio koszulkami (niebiesko-biale z Erka?) ale kuzwa wczoraj to byla MASAKRA!!! Kuzwa, nie ma koloru NIEBIESKIEGO ????? Co to jest: granatowy wygladajacy jak czarny!!!
załoba to godoł spiker(zaroz po tym jak przywitoł kibiców na meczu o mistrzostwo III ligi :lol: ) ze na eRce bydzie czarno wstązkajalboss pisze:A nie wpadłes na to że może grali w tych strojach na znak żałoby? Bo jo taksadza i ci co obok mnie siedzieli tez tak godali.Harpo pisze:A ja na temat strojow: zachwycalem sie ostatnio koszulkami (niebiesko-biale z Erka?) ale kuzwa wczoraj to byla MASAKRA!!! Kuzwa, nie ma koloru NIEBIESKIEGO ????? Co to jest: granatowy wygladajacy jak czarny!!!
to są nasze drugie stroje (odwrotne kolory do tych co na polonii grali)harpo pisze:A ja na temat strojow: zachwycalem sie ostatnio koszulkami (niebiesko-biale z Erka?) ale kuzwa wczoraj to byla MASAKRA!!! Kuzwa, nie ma koloru NIEBIESKIEGO ????? Co to jest: granatowy wygladajacy jak czarny!!
Bo ktoś usłyszał, że piłka jest okrągła, a bramki są dwieHarpo pisze:Acha jeszcze jedno: BRAMY. Zaje...scie: 2 bramy na 7 tys kibicow. Ktos ma cos z główką, i to porzadnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Mikoruch i 60 gości