Bajtle i kobiety ino na sektor rodzinny???

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mumin1920
Kontakt:

#61 Post autor: mumin1920 » 11 sie 2006, o 22:06

dobro decyzjo :P sektor byl nabity 8) a na 10 zodno nadupiono malolata niy piszczala mi do ucha :P hehe

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#62 Post autor: vahanara » 11 sie 2006, o 23:43

Niedługo trzeba będzie podstawić taksówkę pod dom, przywieźć, wprowadzić na stadion i żarcie podać. A i tak będą narzekać że do darmowego kotleta był ogórek a nie buraczki... :oops:
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

cototorca?

#63 Post autor: cototorca? » 11 sie 2006, o 23:51

coś mi sie zdaje ze stracili mi duuuuzo kibicow ( szczegolnie tych mlodszych ) przez ten je***y gaz :[ ... ku*** jo ten gaz czul na dziesionie a na zdjeciach widac jak ochrona nie chce przepuscic duszących sie dzieci na trybuna!! ku*** kaj te ludzie mają rozum :[

slavo
Kontakt:

#64 Post autor: slavo » 11 sie 2006, o 23:54

Nie histeryzujcie jak male dzieci.
Zachowujecie się jak baby w maglu. Jeden próbuje byc bardziej sensacyjny od drugiego. Za chwilę ktoś napiszę o śmiertelnych zatruciach tym gazem.

Elmer
Kontakt:

#65 Post autor: Elmer » 12 sie 2006, o 00:08

slavo pisze:Nie histeryzujcie jak male dzieci.
Zachowujecie się jak baby w maglu. Jeden próbuje byc bardziej sensacyjny od drugiego. Za chwilę ktoś napiszę o śmiertelnych zatruciach tym gazem.
Slavo a Ty czules ten gaz? Widziałeś te dzieci jak się dusiły? Ja to widziałem i nie zdziwię się jak połowa z tych rodzin nie przyjdzie za 2 tygodnie. Widziałem tez jak się ochroniarz zamachnął pała na dziewczynę.

Od dzisiaj całą ochrone na naszym stadionie mam głęboko w d... Na czele z gostkiem, który stwierdził, że jestem nie mam mózgu bo idę na konferencję prasową zamiast być ochroniarzem! oraz ochroniarzem (?), który stoi przy wejściu na trybunę (chodzi mi o tlenionego 40 letniego rubego blondynka z pedalskim wąsem)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

slavo
Kontakt:

#66 Post autor: slavo » 12 sie 2006, o 00:17

Z tego co widziałem to gaz zaczeła rozpylać Odra. I nie będę się bawił w pseudosolidarność z "kibicami" Odry bo takiej wiochy to dawno na tym stadionie nie było. Nie miewam zatargów z ochroniarzami ani tlenionymi pedałami ani nie tlenionymi heterykami więc trudno mi na ich temat wydawać opinię.
Uważam, że gdyby ochrona nie zareagowała to wtedy mogliśmy mieć to bydło w rodzinnym (a tak postpezeperowskie czerwone bydło opolskie).
A gaz czułem tyle ze 21.06.1989 wtedy to było czuć na stadionie gaz i pomimo tego widuje do dziś owczesnych bajtli, którym śpik tamtego dnia ciągnął się do ziemi, a oczy to im miały wyleźć z orbit. A jednak przetrwali w wierze.
Niech moc będzie z Tobą Elmer i z uwagi na powyższy akapit powtórzę - nie HISTERYZUJMY !

ishateR

#67 Post autor: ishateR » 12 sie 2006, o 00:19

jak ktos kocho Ruch to i tak przidzie i tak...

arcio
Kontakt:

#68 Post autor: arcio » 12 sie 2006, o 00:24

ogólne wrażenie po meczu powinno wygrać z tym "incydentem"
oby
nigdy nie jest za późno

Elmer
Kontakt:

#69 Post autor: Elmer » 12 sie 2006, o 00:27

wiesz Slavo mi tam jest jedno czy gazują czy nie, ale niektórzy są tacy, że jak się zrażą to długo na Cichą nie przyjdą. Żal mi było tych dzieci i tyle.
A co do powodów tego całej haji to mogli pozwolić to fanę wywiesić. Sędzia przerwałby mecz i wszystko może by inaczej wyglądało, ale to już tylko takie gdybanie.
P.S. Akurat mi tleniony z wąsem nie podpadł, ale jak widzę jego działania to mi się śmiac chce. Przynajmniej na stadionie może być najważniejszy.
Pozdrawiam
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
mumin1920
Kontakt:

#70 Post autor: mumin1920 » 12 sie 2006, o 00:34

tyn gaz to byl jedyn minus tego spotkania :? ale jo godom ze jak ktos mo przylyz to i tak przylejzie :lol: Ruch bydzie na fali to bydzie coroz wiekszo moda na lazenie na Ruch :lol: przyjda nastepni i tyla 8)

Esiu.

#71 Post autor: Esiu. » 12 sie 2006, o 00:43

Ino sie teroz wyobroźcie jakby poszła kontra Odry pod nosz tor :/. Bal w necu pewny bo Paśnik nie widziol na oczy chyba nic. A co do gazu , nieważne kto go użył, ale to był ciulaty pomysł !!

Odra od***rdolila wiocha a ochroniarze sie dostosowali do ich poziomu. Wina je po obu stronach, bo jakoś nikt nie kazoł ochroniarzom tej fany sciągać, podloz jeden i zaczął ja szarpać. Ciekawe co byście zrobili jakby nom jakoś zaczli na wyjeździe targać ??

Może zech nie widzion wszystkiego dokladnie, jak zech cos zle napisoł to mie prosza poprowcie i zwróca honor jednym abo drugim.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#72 Post autor: Ozor » 12 sie 2006, o 09:52

Sektor rodzinny powinien byc pomiędzy młynem a sektorem 10.
Bezpieczenstwo dzieci i ich rodziców jest w tej chwili najważniejsze TROCHę WYOBRAZNI PANOWIE I PANIE Z ZARZąDU.

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#73 Post autor: Goscioo » 12 sie 2006, o 09:56

Ozor pisze:Sektor rodzinny powinien byc pomiędzy młynem a sektorem 10.
Bezpieczenstwo dzieci i ich rodziców jest w tej chwili najważniejsze TROCHę WYOBRAZNI PANOWIE I PANIE Z ZARZąDU.
sektor rodzinny prawie na kazdym stadionie jest tak jak u nas

reden
Kontakt:

#74 Post autor: reden » 12 sie 2006, o 09:59

Jednym zdaniym, idea sektoru rodzinnego na 1-ce sie spoliła. Bogu dziynkować że niy doszło do tragedii.
Niy można frelow i bajtli wpuszczać za 5 zł przikładowo na kożdy sektor?

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#75 Post autor: wolfik » 12 sie 2006, o 11:24

Sektor rodzinny w takiej formie w jakiej go sobie nasi dzialacze wyobrazaja musi byc na 1. On zreszta zawsze tam byl, i wydaje mi sie ze wlasnie po to budowali ta "fose" miedzy jedynka a sektorem dla gosci

druga opcja to 5 zl dla kobiet i dzieci na caly stadion, nie wiem co lepsze

Z tym gazem wyszlo bardzo niefajnie, ale nie w tym winy klubu i naszych kibicow. Poza tym wrazenia z mecfzu z pewnoscia sa dla tych z jedynki bardzo pozytywne i mysle ze klub powinien wyjsc teraz z jakas inicjatywa np. jakies prezenty dla dzieci w nastepnym meczu zeby tych kibicow znow przyciagnac na mecz

i jak na 1 jest fol to wpuscie kibicow na inne sektory, gdzie jeszcze od biedy miejsca sie znajda
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

ODPOWIEDZ