Ruch Chorzów - Odra OPOLE
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wk***ia mnie te wpuszczanie kibiców na Ruchu...ileż to mam ku*** czekać aż wejde na stadion... :roll:
no i policja tez jest popierdolona---po ch** sie mieszali i chcieli tą fane odry zerwac(to chyba o tą niemiecką fane chodziło)...sprowokowali i na sektorze maly dym...
a co do samego meczu--za***iscie że wygrali...skuli mnie moga kazdy mecz po 1-0 wygrywac! 8) pozdRo
no i policja tez jest popierdolona---po ch** sie mieszali i chcieli tą fane odry zerwac(to chyba o tą niemiecką fane chodziło)...sprowokowali i na sektorze maly dym...
a co do samego meczu--za***iscie że wygrali...skuli mnie moga kazdy mecz po 1-0 wygrywac! 8) pozdRo
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
BRAWO!! 1:0 = 3 punkty, ale zasluzyliscie NIEBIESCY na wyzsza wygrana!!
PS. Mam nadzieje, ze po kolejnych wygranych meczach na Ruch bedzie przychodzic jeszcze wiecej kibicow. Koniecznie trzeba wiec rozwiazac problem wpuszczania ich na stadion. Ja na szczescie zdazylem przed rozpoczeciem meczu, ale chyba nie wszyscy mieli takie szczescie (PS. przed kasami bylem 35 minut przed meczem!!)
PS. Mam nadzieje, ze po kolejnych wygranych meczach na Ruch bedzie przychodzic jeszcze wiecej kibicow. Koniecznie trzeba wiec rozwiazac problem wpuszczania ich na stadion. Ja na szczescie zdazylem przed rozpoczeciem meczu, ale chyba nie wszyscy mieli takie szczescie (PS. przed kasami bylem 35 minut przed meczem!!)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No ba.. Tylko szkoda, że był ten korek koło budynku straży pożarnej no i nie rozumie czemu policja nie pozwolila przejść tym przejściem nad średnicówka. Co do ochrony to szok :shock: Brak słów..Slawko pisze:Elegancko sie jechalo z Siemianowicami w cwangolu
Ludzi na moje sokole oko 7 - 8tys.
Gra Ruchu srednia ale momy 3pkt.
Doping jak zawsze ostatnio za***isty.
Ktory to szpil bez porazki? 13ty?
P.S. przyjechala wies z opola i nom ino powyrywali krzeselka....
WIEC WSTAN DO GORY GLOWE WZNIES SPIEWAJ NASZA PIES HKS HKS HKS!!!!
- wujotek
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- vinc84
- Kontakt:
Ruch zagrol ladna kombinacyjna pilke, - to ze grali za duzo srodkiem za malo skrzydlami,
3 pkt zostaja w Chorzowie i to jest najwazniejsze, prawda jest tako ze Ruch dzisiej zmiazdrzyl odre,
ale ta skutecznosc( bramkarz odry zagrol szpil zycia), frekwencja kolo 8 tys z goscmi, doping dobry momentami super, ale byly tyz przestoje po strzelonym torze, zachowanie kibicow odry zenujace mimo wszystko(chwdp) polaczki je...bane
obawiom sie ino ze niektorzy z 1 sie dzisiej zrazili tym incydentem z gazem bo sie przeciec tyla nasuchali co to nie jest za bezpieczny sektor, podsumowujac 3 plac po 3 kolejkach ino tak dalyj
ps. widac ze fusball lozdrzyl w Chorzowie i pilkarsko i kibicowsko za Ruch za HKS ...... sake
3 pkt zostaja w Chorzowie i to jest najwazniejsze, prawda jest tako ze Ruch dzisiej zmiazdrzyl odre,
ale ta skutecznosc( bramkarz odry zagrol szpil zycia), frekwencja kolo 8 tys z goscmi, doping dobry momentami super, ale byly tyz przestoje po strzelonym torze, zachowanie kibicow odry zenujace mimo wszystko(chwdp) polaczki je...bane
obawiom sie ino ze niektorzy z 1 sie dzisiej zrazili tym incydentem z gazem bo sie przeciec tyla nasuchali co to nie jest za bezpieczny sektor, podsumowujac 3 plac po 3 kolejkach ino tak dalyj
ps. widac ze fusball lozdrzyl w Chorzowie i pilkarsko i kibicowsko za Ruch za HKS ...... sake

GŮRNY ŚLŮNSK
-
- Kontakt:
Szpil za***isty A co do Ochrony to loni wcale tacy po***ani nie byli jo zech byl z moja dziolszka na 1 i te ci... z odry chcieli niemiecka flaga wywiesic dogory kolami Co to by byl za skandal ze flaga opcego panstwa wisi jak wisi i jeszcze jest za chwila podpolona a co do gazu to wlasnie te idoty z opola przemycili gaz bylo to dokladnie widac jak synek w ochroniarza psika gazem
potem tyn gaz zostol wyciepniety przed ochrona. Heh derby nie dlugo
:D:D badnemy a co do lwowiakow jeszcze roz zenada te chopcy od nich co podlazili do karetki z ranami postrzalowymi po gumowych kulach CHWDP to sprawiali wrazenie troszka nacpanych. Ale coz licza sie 3 pkt za***ista ilosc ludzi fajno gra idemy na ekstraklasa
PozdRo
potem tyn gaz zostol wyciepniety przed ochrona. Heh derby nie dlugo

PozdRo