WYPADEK MŁODYCH PIŁKARZY RUCHU - ICH STAN KRYTYCZNY
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Gucio
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zagrali Dla Nas Wygrali Dla [*]Michała[*] i Adama...
Pogrzeb jest w poniedziałek o 8:45. Spotykamy się na Placu Korola Miarki i z tamtąd idziemy do Kościoła Św. Józefa [*] WSZYSCY MAJĄ BYĆ!!DZISIEJ JEGO SIOSTRA ZAWIESIŁA KLEPSYDRA NA PIERWSZEJ KASIE OD STRONY MŁYNU-ale organicacja nie pozwoliła tego zobaczyć bo ta kasa była zamknieta i nie kazdy mial okazje zobaczyć...DLATEGO WSZYSCY- ZMOTYWUJCIE SIE DLA JEGO RODZINY I NAJBLIŻSZYCH!!Nie ważne czy ktoś zna czy nie...Byłem dzisiej u Jego rodziców(pytali sie w jakim miejscu na stadionie powiesic klepsydra,ale wieszala to Jego siorka z ustronia i nie zabardzo wiedziala kaj jest najwiecyj ludzi...) i serio widać było ze chce zeby na pogrzebie bylo jak najwiecej ludzi bo to bedzie dla nich napewno jakieś wspaRcie...
Pogrzeb jest w poniedziałek o 8:45. Spotykamy się na Placu Korola Miarki i z tamtąd idziemy do Kościoła Św. Józefa [*] WSZYSCY MAJĄ BYĆ!!DZISIEJ JEGO SIOSTRA ZAWIESIŁA KLEPSYDRA NA PIERWSZEJ KASIE OD STRONY MŁYNU-ale organicacja nie pozwoliła tego zobaczyć bo ta kasa była zamknieta i nie kazdy mial okazje zobaczyć...DLATEGO WSZYSCY- ZMOTYWUJCIE SIE DLA JEGO RODZINY I NAJBLIŻSZYCH!!Nie ważne czy ktoś zna czy nie...Byłem dzisiej u Jego rodziców(pytali sie w jakim miejscu na stadionie powiesic klepsydra,ale wieszala to Jego siorka z ustronia i nie zabardzo wiedziala kaj jest najwiecyj ludzi...) i serio widać było ze chce zeby na pogrzebie bylo jak najwiecej ludzi bo to bedzie dla nich napewno jakieś wspaRcie...

sory ... jo juz nie umia myslec...jego tata to Mirek albo Piotr - jak jak to piotr to grol w dawnym jeszcze bardzo dobrym AKS-ie a mirek to Jego wujek...-Bąkol mi kiedys godoł ze jego starszy groł w AKSie i ze w ruchu za czasów mistrzowskich groł...?i teroz nie pamietom czy wujek czy tatatom74 pisze:to był syn Mirka Bąka ze z mistrzowskiego Ruchu?
świec panie nad jego duszą

Zagrali Dla Nas Wygrali Dla [*]Michała[*] i Adama...

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- art82
- Kontakt:
Chciałbym podziękować za to że byliście z moim bratem <Adamem> co było widać na wczorajszym meczu. Mam nadzieje ze nadal bedziecie trzymac kciuki za niego, poniewaz nadal jest nieprzytomny....
Jak zobaczyłem ta fana, + jak spiker o tym gadał to normalnie beczeć mi sie chciało wczoraj na szpilu ;(
Adam Wróc do nas.. czekamy.....
Jak zobaczyłem ta fana, + jak spiker o tym gadał to normalnie beczeć mi sie chciało wczoraj na szpilu ;(
Adam Wróc do nas.. czekamy.....
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.