Bajtle i kobiety ino na sektor rodzinny???

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Gogiel
Kontakt:

#31 Post autor: Gogiel » 10 sie 2006, o 13:57

Kto to wymyslił jest niezle poje.......... mi nie szkoda dac kasy za laske zaniedługo bedzie tak ze ludzie po 30 nie beda miec wstepu na cicha

arcio
Kontakt:

#32 Post autor: arcio » 10 sie 2006, o 14:33

atomic - niektórzy by chcieli aby Ruch grał w LM i wpuszczał na stadion wszystkich za free i dodatkowo dawał przy wejściu koszulki w barwach klubowych i pamiątki
najlepiej jakby ich jeszcze przywieź na stadion i odwieźć a potem postawić ze 3 piwa co by zwycięstwo poświętować
nigdy nie jest za późno

Murzyn

#33 Post autor: Murzyn » 10 sie 2006, o 22:24

wszystkich którzy to wymyślili pojebało.

MaaRdU

#34 Post autor: MaaRdU » 10 sie 2006, o 22:25

BABY DO GAROW !!! I DOBRZE!! Przez szpil z poloniom zych stracil jedyno wtedy pociecha mojego zycio:/ bo nie moglech jechac a zych pojechol srom to nie lubia byc czimany na smyczy teraz Mom 2 Milosci :D Ruch i piwo :D:D

Awatar użytkownika
MiSieK.
Kontakt:

#35 Post autor: MiSieK. » 10 sie 2006, o 22:26

dobry pomysl z tym ze za darmo tylko na sektor rodzinny !! maja przeciez mozliwosc wchodzenia za darmo wiec w czym problem a skoro kocha ten klub to jak raz na 2 tygodnie poswieci 10 lub 7 zl to chyba nie jest az tak duzo !!! bo niekiedy jest wkurzajace jak sie oglada mecz i dopinguje naszych pilkarzy a za soba masz serwis informacujny, kto z kim dlaczego po co !!!

Awatar użytkownika
mumin1920
Kontakt:

#36 Post autor: mumin1920 » 10 sie 2006, o 22:54

ja b. dobrze ze je ino na sektor rodzinny za darmo 8) dziolszki mozecie sie teroz zrobic mlyn na 1 :lol: hehe a bajtli po 13 lot kerych stac na komora za 1000000$, jabol przed szpilym i piwska to na bilet tyz nazbieraja 8)

f@n

#37 Post autor: f@n » 11 sie 2006, o 00:32

lipa jak ch**!
moja panna jest niebieska, przez to że do tej pory panował taki układ (baby za free) prawie zawsze była ze mną na meczu i komu to przeszkadzało? teraz to już bedzie lipa na tej 1- ce.
trzeba zaprotestować bo inaczej tak zostanie
panie Klimek no jak tak można???
PS do pani prezesowej:
im lepszy klimat na stadionie i gra drużyny tym większa frekwencja ale męska!!
prosze sie nad tym zastanowić i naprawde nie nastawiać sie na niewiadomo jakie zyski z kobiet bo to nie sklep!!!

ishateR

#38 Post autor: ishateR » 11 sie 2006, o 01:15

cos sie wykombinuje...
o juz wiem !
kupia sie 2 bilety na młyn... za 7zł i puda tam z laskom ;) jak mie kiery wyciepnie to mu bilet pokoza ze momy na ten sektor :twisted:
pozdRo 8)

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#39 Post autor: jalboss » 11 sie 2006, o 07:27

f@n pisze:lipa jak ch**!
moja panna jest niebieska, przez to że do tej pory panował taki układ (baby za free) prawie zawsze była ze mną na meczu i komu to przeszkadzało? teraz to już bedzie lipa na tej 1- ce.
PS do pani prezesowej:
prosze sie nad tym zastanowić i naprawde nie nastawiać sie na niewiadomo jakie zyski z kobiet bo to nie sklep!!!
A jak idziesz z laską do kina to ona wchodzi za darmo? A jak idziesz do Zoo to wchodzi za darmo? A jaki idziecie do Wesołego to tez za darmo? A jak siedzicie w knajpce to też dostaje browarki za darmo?
A co broni twojej kobiecie byc na meczu? 10 zł? Jak kochosz to jej tyn bilet zasponsorujesz :D Pewnie ona też ci conieco daje za free :twisted:
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

ishateR

#40 Post autor: ishateR » 11 sie 2006, o 09:30

jalboss pisze:
f@n pisze:lipa jak ch**!
PS do pani prezesowej:
A jak idziesz z laską do kina to ona wchodzi za darmo? A jak idziesz do Zoo to wchodzi za darmo? A jaki idziecie do Wesołego to tez za darmo? A jak siedzicie w knajpce to też dostaje browarki za darmo?
A co broni twojej kobiecie byc na meczu? 10 zł? Jak kochosz to jej tyn bilet zasponsorujesz :D Pewnie ona też ci conieco daje za free :twisted:
:lol: :lol: :lol:
pozdRo

Awatar użytkownika
art82
Kontakt:

#41 Post autor: art82 » 11 sie 2006, o 09:41

A jo tu jednego nie rozumia. czemu sie rzucacie ze jest za free dla lasek? Tak samo czemu sie rzucacie ze jest tylko w 1 sektorze?
Po 1. przeciez jak Ci cos daja za free - to sie z tego korzysta, i nie narzeka!
Po 2. Jak lasce nie zalezy na sektorze - to pojdzie do tej 1 - bo po co ma placic?? a jak lasce bedzie zalezalo na innym niz 1 - sektorze - to sie zaplaci te 10 zeta i po kłopocie. Dlatego wszelkie dyskusje uwazam za bezsensowne. Jest jak jest i tak to trzeba przyjąc...
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.

wojtas 81

#42 Post autor: wojtas 81 » 11 sie 2006, o 10:32

Jo mysla ze jednak klub mo racja: po 1 ekonomia, jak widac ci co zawsze lazili z laska to i tak z nia przyjda i za nia zaplaca (moze do bajtli mogloby byc jakies ulgowe za 5zeta czy cos w tym stylu), a po 2 to pewnie tyz wzgledy bezpieczenstwa (kazdy kto kupuje bilet jest chyba w jakis sposob ubezpieczony od wypadkow na stadionie, a bilet jest jakims dowodem ze na tym stadionie sie jest czy tez bylo legalnie)!
Zoboczymy po pierwszym szpilu komunikat dotyczacy sprzedanych biletow!!!

Ewuś

#43 Post autor: Ewuś » 11 sie 2006, o 10:48

trocha gupio to zrobione:/ na kożdy szpil łaża jo i mój bracik i cało ekipa z fRyny:/ do tyj pory nie musiałach placić i moja starszo jakoś to tolerowała ale jak tera za kożdym razem bydzie miała na szpile 2 dychy nom dować, nie godając o bluzie, szaliku itp. to moga mieć problemy z pójściem na szpil:/ a o innym sektorze jak 10 i 7 ani nie myśla bo jeżdża jako chyba jedyna dziołcha z fRyny ze znajomymi i nie zamierzom sama na 1 siedzieć;/ przeca jo tam wdupia lacia jo nie umia nie dopingować swoij drużyny a z babami nie idzie !! bez kumpli nie da rady !! niech kery coś z tym zrobi !!:/
Ostatnio zmieniony 11 sie 2006, o 10:51 przez Ewuś, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#44 Post autor: L-o » 11 sie 2006, o 10:49

Ewuś pisze:trocha gupio to zrobione:/ na kożdy szpil łaża jo i mój bracik i cało ekipa z fRyny:/ do tyj pory nie musiałach placić i moja starszo jakoś to tolerowała ale jak tera za kożdym razem bydzie miała na szpile 2 dychy nom dować, nie godając o bluzie, szaliku itp. to moga mieć problemy z pójściem na szpil:/ a o innym sektorze jak 10 i 7 ani nie myśla bo jeżdża jako chyba jedyna dziołcha z fRyny ze znajomymi i nie zamierzom sama na 1 siedzieć;/ przeca jo tam wdupia lacia jo nie umia nie dopingować swoij drużyny a z babami nie idzie !! niech kery coś z tym zrobi !!
No to zrob tak, ze jak bydziesz miec forsa to idziesz na inny sektor, jak niy bydzie kasy to idziesz na 1 i tela. Ważne ze bydziesz na meczu pra?

Ewuś

#45 Post autor: Ewuś » 11 sie 2006, o 10:51

niewiem zoboczy sie po tym szpilu:]

ODPOWIEDZ