WYPADEK MŁODYCH PIŁKARZY RUCHU - ICH STAN KRYTYCZNY
[*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*][*] [*] [*] [*] [*] [*] [*][*][*][*]
-
- Kontakt:
ktos wie kiedy jest pogrzeb i gdzie :(
Kiedy i gdzie odbędzie sie pogrzeb. Jutro na meczu minuta ciszy!!!
[*]
[*]
- markomaniak
- Kontakt:
Bezsens... szkoda chopcow (jakby nie bylo mogli jeszcze kogos zabic - jakby wpieprzyli na czolowe...), ale zeby robic z tego tragedie klubowa?? To BYLI zawodnicy Ruchu i to malo znani.
ja rozumiem Gwarka, ale zeby nasi tez swirowali.
Prosze, nie zrozumcie mnie zle - dziwie sie tylko skad pomysly niektorych o odwolaniu meczu
ja rozumiem Gwarka, ale zeby nasi tez swirowali.
Prosze, nie zrozumcie mnie zle - dziwie sie tylko skad pomysly niektorych o odwolaniu meczu

- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wiczny odpoczynek racz mu dac Panie

-
- Kontakt:
-
- Kontakt: