u mnie już dwa plakaty wiszą, wiec mom nadzieja, ze przynajmniej tym razem sie termin już ne zmienimirek125 pisze:Zeby bylo przynajmi z 5 tauzenow. Co do ku*** nedzy z tymi plakatami??
Aha i wyjezdzo jakos ekipa z lagiewnik tak jak w poprzednim sezonie na polonia???
Ruch Chorzów - Odra OPOLE
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
- Bytom20
- Kontakt:
Ja z Łagiewnik jade na ten szpil a wynik Ruch Chorzów -- odra opole 2 ---1 A tu taki mały plakat dla chłopców z Łagiewnik rozsyłać dalej pozdrawiam. http://img127.imageshack.us/img127/1098/tlosgv1.jpg
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja jestem umiarkowanym optymistom i 6:0 mi styknie:) ( miki 2 Ł
udziński 2 Sokołowski 2
udziński 2 Sokołowski 2
A co w tym pięknego ?. Poświęcenie, który z nas każdy wkłada w to, by jechać za swoją drużyną. Miłość - Nie za pieniądze, Nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staną murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem, a nie typem dla którego liczy się kasa i pozycja. Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy... A pamięć pozostanie wiecznie
- ch-R
Chopy ino bez proroctwa , wiekszosc ludzi co znom to juz som niezle napoleni na ten szpil ale jak wleza na te wasze wpisy to jeszcze im sie odwidzi wiez zagrzewac na ten szpil znajomych i nie biadolic !!!!!!abnamro pisze:A mi sie zdaje że ludu nie bedzie za duzo. Wkoncu sa wakacje i trocha chyba pojechalo na wakacje.... tyle w temacie. Raczej nie nastawiajmy sie na rekord frekwencji. Pozadrawiam.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ty niy pacz na gieksa ich bylo 4 tys bo dzieci na kolonie pojechaly :lol:abnamro pisze:A mi sie zdaje że ludu nie bedzie za duzo. Wkoncu sa wakacje i trocha chyba pojechalo na wakacje.... tyle w temacie. Raczej nie nastawiajmy sie na rekord frekwencji. Pozadrawiam.
Nos bydzie 10 i schluss!
WSZYSCY NA SZPIL!!
-
- Kontakt:
Jak jich tam bolo 4 tys to jo jest swiety :lol: :lol: :lol:
cipy zawsze pisza ze jest jich wiecej tak samo jak na barazowym meczu niby bylo 10 tys.
Stadion maja na 9 tys a trybuny za bramami boly puste.
U nos jest ostatnio dobrze ale musi byc jeszcze lepi.Mysla ze musza byc wyniki i moda na Ruch.U mie w doma ona zawsze jest
teraz musi zapanowac jeszcze na Slasku!
cipy zawsze pisza ze jest jich wiecej tak samo jak na barazowym meczu niby bylo 10 tys.
Stadion maja na 9 tys a trybuny za bramami boly puste.
U nos jest ostatnio dobrze ale musi byc jeszcze lepi.Mysla ze musza byc wyniki i moda na Ruch.U mie w doma ona zawsze jest

[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Na "Bekse" nawet nie spoglądam, tylko realnie oceniam sytuacje. Ale wierz mi że chciałbym sie pomylić!haRnas pisze:ty niy pacz na gieksa ich bylo 4 tys bo dzieci na kolonie pojechaly :lol:abnamro pisze:A mi sie zdaje że ludu nie bedzie za duzo. Wkoncu sa wakacje i trocha chyba pojechalo na wakacje.... tyle w temacie. Raczej nie nastawiajmy sie na rekord frekwencji. Pozadrawiam.
Nos bydzie 10 i schluss!
WSZYSCY NA SZPIL!!
JA BEDE :lol: :lol: :lol:
Zawsze i wszędzie RUCH
- 19r20
- Kontakt: