Ruch Chorzów - Odra OPOLE
-
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
Sadik. Czy ty sie rychtich dobrze czujesz. Posuchej sie som co ty wypisujesz ? Pytanie bydzie proste - Co to za radio, jaki mo zasięg, jako słuchalność i to wszystko. Prziśc sie możesz ale żodnych ARGUMENTÓW niy mosz a TVP3 jednak mo, choćbyś wymyśłol jeszcze z tuzin takich pierdoł.sadik pisze:no ja wiym ale bez przesady... to jo przida i powiem ze chca zeby szpil boł w sobota o 12:00 bo chca przeprowadzic transmisja w radiu
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
łowca to ino taki przyklad nie bier tego do serca...łowca goroli pisze:Sadik. Czy ty sie rychtich dobrze czujesz. Posuchej sie som co ty wypisujesz ? Pytanie bydzie proste - Co to za radio, jaki mo zasięg, jako słuchalność i to wszystko. Prziśc sie możesz ale żodnych ARGUMENTÓW niy mosz a TVP3 jednak mo, choćbyś wymyśłol jeszcze z tuzin takich pierdoł.sadik pisze:no ja wiym ale bez przesady... to jo przida i powiem ze chca zeby szpil boł w sobota o 12:00 bo chca przeprowadzic transmisja w radiu
co zech miol wymyslec jak tv juz zajeto :lol:
czysto ironia i nic wiecej... ciekawe co by mi dzialacze pedzieli jak bych im zaplacil 200 tys np.

pozdRo
i do piatku 8)
-
- Kontakt:
TV w normalny swiecie zawsze rzadzi - i sie robi podnich tym bardziej w naszym przypadku kiedy do telewizji nam - Ruchowi - daleko
niech na mecz z Odra przyjdzie 5 tysiecy ludzi -
a w TVP3 mecz z pierwszej kolejki ogladalo 500 tysiecy ludzi w Polsce....
wiem ze Ruch nic nie dostaje od TV ale przeciez nie liczy sie tylko forsa do garsci :roll:
z TV trzeba dobrze zyc i tyle
niech na mecz z Odra przyjdzie 5 tysiecy ludzi -
a w TVP3 mecz z pierwszej kolejki ogladalo 500 tysiecy ludzi w Polsce....
wiem ze Ruch nic nie dostaje od TV ale przeciez nie liczy sie tylko forsa do garsci :roll:
z TV trzeba dobrze zyc i tyle
born and bred Blue!
KS RUCH CHORZOW
Górny Śląsk
KS RUCH CHORZOW
Górny Śląsk
- JaSio_HKS
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tylko ze w pt jest zawsze najwieksza frekwencja i przy swiatlach szpil nabiera rumiencow a granie o 15 jest jakims nieporozumieniem !!!co oni maja wazniejszego w ramowce nie chca puscic szpilu w pt????
jezeli chce transmitowac jeszcze nasze szpile to pewnie z poloniab piastem zaglebiem jagom i slaskiem jak na moje łoko;-D
jezeli chce transmitowac jeszcze nasze szpile to pewnie z poloniab piastem zaglebiem jagom i slaskiem jak na moje łoko;-D
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
Z biletami dzieje sie to samo co przed szpilem z Sosnowcem na wiosna... braknie braknie a tu biletów w ciul zostało. Nie ma sie co moim zdaniem martwic o bilet. Kto mo wlyź tyn wlezieblue_boy pisze:Czy nie wiecie, kiedy zacznie sie sprzedaz biletow na mecz? A konkretnie, czy bedzie mozna kupic je juz w czwartek?

[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]