pRezentacja dRuzyny !?
-
- Kontakt:
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
no wlasnie ja tego tez nie rozumiem PO CO? przez lata nie bylo zadnych prezentacji, potem do tradycji weszly te zimowe, i to jest ok. ale po co przed sezonem, skoro przerwa trwala jakies poltora miesiaca, to po co wychac jeszcze prezentacje? tylko dlatego ze gornik ma i gieksa ma? dla mnie pomysl prezentacji to pomysl poroniony. a jutro sie cos na ten temat postaram dowiedziec wiecej
-
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Po niedzielnym odpoczynku piłkarze Ruchu wrócili w poniedziałek do treningu. W piątek niebiescy zainaugurują rozgrywki na własnym stadionie. Przed meczem z Odrą Opole (godz. 19) odbędzie się prezentacja zespołu.
GAZETA WYBORCZA
moze naiwne pytanie bo ktos wspomnial ze DZ pisal o transmisji spzilu Ruchu z Odra bo sie spodobal szpil z Polonia:
czy klub dostaje chociaz jakies grosze za te transmisje ?
wiem ze wazniejsze jest to ze w ogole nos pokazuja, jest darmowa reklama o ile dobrze graja i wygrywaja ale tak tylko pytam z ciekawosci czy ktos sie orientuje w tej kwesti
GAZETA WYBORCZA
moze naiwne pytanie bo ktos wspomnial ze DZ pisal o transmisji spzilu Ruchu z Odra bo sie spodobal szpil z Polonia:
wiem ze wazniejsze jest to ze w ogole nos pokazuja, jest darmowa reklama o ile dobrze graja i wygrywaja ale tak tylko pytam z ciekawosci czy ktos sie orientuje w tej kwesti
Z tego co wiem to nie nikt nic nie dostolGoscioo pisze:Po niedzielnym odpoczynku piłkarze Ruchu wrócili w poniedziałek do treningu. W piątek niebiescy zainaugurują rozgrywki na własnym stadionie. Przed meczem z Odrą Opole (godz. 19) odbędzie się prezentacja zespołu.
GAZETA WYBORCZA
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Według mnie zarząd zawalił na calej linii i dobrze o tym wiedzom, tyla ludzi tam zbiero kasa a żoden niewpadnie na to ze cza by zrobic prezentacja. A prezentacja przed szpilem 3 kolejki nie mo nojmniejszego sensu, bo grajki maja sie koncentrowac przed szpilem, a nie urzadzac pikniki, a po drugie na ta prezentacja przydzie malo ludzi, choby dlatego ze malo ludzi bydzie o niej wiedziec, jakby niebylo jest juz wtorek i zodnej konkretnej informacji. Jaja na cołkiego.
Mysla ze wszyscy my som spragnieni pierwszego meczu u Nos na Cichej i tera liczy sie ino to co by przyszlo jak nojwyncyj ludzi i zeby był za***isty doping, osobiscie juz sie nie umia doczekać. PozdRo
Mysla ze wszyscy my som spragnieni pierwszego meczu u Nos na Cichej i tera liczy sie ino to co by przyszlo jak nojwyncyj ludzi i zeby był za***isty doping, osobiscie juz sie nie umia doczekać. PozdRo
- amra
- Kontakt:
arcio nie dupc o kaczce bo pani prezes sama godała o tym na konferencji - a teroz sie trza wycofać - czysto gorolskie zachowanie robienie z kibiców ciuli.
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]
[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]
-
- Kontakt: