pRezentacja dRuzyny !?
- wolfik
- Kontakt:
Juz dajmy spokoj fakt nasi dzialacze zapieprzyli, juz wiele razy za to im sie na forum oberwalo. Cos jednak teraz probuja robic, mimo wszystko plus za to, lepsza jakas mala prezentacja przed pierwszym meczem u siebie niz nic. Byleby to jakos porzadnie wygladalo
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- SzaRlin
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jaja, to ta nowa moda na prezentacje. Owszem zimą, hala, specjalna uroczystośc to i owszem jakiś tam sens (przerwanie długotrwałej nudy między rundowej) ma. Zresztą z czasem przestanie być atrakcją a stanie się nudną rutyną i na takie prezentacje zamiast 2 tysięcy przyjdzie 200, a potem 100 osób.
Nożna to nie kosz, Polska to nie Ameryka i jak ktoś słusznie zauważył na prezentacje na godzinę przed meczem pies z kulawą nogą nie przyjdzie, a na 15 minut przed meczem to piłkarze mają się skoncentrować na meczu, a nie robić za modelki.
Stadion, a stadion na cichej nie za bardzo nadaje się do takiego show.
Zresztą śmieszy mnie ten owczy pęd do małpowania takich czy innych pomysłów. To jest piłka nożna i najfajnieszą prezentacją będzie jak się każdy napastnik zaprezentuje bramką, pomocnik asystą, a obrona z bramkarzem zerem z tyłu.
Nożna to nie kosz, Polska to nie Ameryka i jak ktoś słusznie zauważył na prezentacje na godzinę przed meczem pies z kulawą nogą nie przyjdzie, a na 15 minut przed meczem to piłkarze mają się skoncentrować na meczu, a nie robić za modelki.
Stadion, a stadion na cichej nie za bardzo nadaje się do takiego show.
Zresztą śmieszy mnie ten owczy pęd do małpowania takich czy innych pomysłów. To jest piłka nożna i najfajnieszą prezentacją będzie jak się każdy napastnik zaprezentuje bramką, pomocnik asystą, a obrona z bramkarzem zerem z tyłu.
-
- Kontakt:
Co by nie zrobił będzie powód do jechania po nim. Zgodzi się - piłkatrze sie mają koncetrować, nie zgodzi się - to będzie drętwy, sztywny, antykibicowski nadety bufon bez krztyny fantazji.Goscioo pisze:wlecial nie chciol zeby grali na festynie w piekarach na orkanie a sie ku*** godzi na prezentacja przed spzilem
PARANOJA
Oceniajcie Wleciała w ramach tego jakie kompetencje ma, a jest trenerem, nie specjalistą od public relations w SSA Ruch
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
slavo po prostu kibice chca wiecej interakcji z pilkarzami, festyny, pikniki, prezentacje. W dodatku pilkarze zaczeli cos grac po raz pierwszy od kilku ladnych lat, sa duze apetyty na awans, wiec my kibice juz nie mozemy sie doczekac nowej rundy. Dlatego pragnienie chocby prezentacji jest tak duze. Nie chodzi tu o zadne malpowanie kogokolwiek.
Mnie ta prezentacja cieszy z tego wzgledu, ze klub co prawda spozniony i nie tak jak tego oczekujemy, ale reaguje jednak na oczekiwania kibicow
Mnie ta prezentacja cieszy z tego wzgledu, ze klub co prawda spozniony i nie tak jak tego oczekujemy, ale reaguje jednak na oczekiwania kibicow
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
co innego jak jest okres przygotowczy aco innego jak jest szpil o ligowe punkty!slavo pisze:Co by nie zrobił będzie powód do jechania po nim. Zgodzi się - piłkatrze sie mają koncetrować, nie zgodzi się - to będzie drętwy, sztywny, antykibicowski nadety bufon bez krztyny fantazji.Goscioo pisze:wlecial nie chciol zeby grali na festynie w piekarach na orkanie a sie ku*** godzi na prezentacja przed spzilem
PARANOJA
Oceniajcie Wleciała w ramach tego jakie kompetencje ma, a jest trenerem, nie specjalistą od public relations w SSA Ruch
jo akurat nie naleza do tych co jezdza po Wlecialowskich ale takiego czegos nie rozumia
do mnei wazniejsze jest to zeby druzyna sie zajela spzilem i go wygrala niz prezentacja!
na prezentacje byl czas przed sezonem a na zabawy jak pilakrze mieli urlop i tyla w temacie
PS zaraz pod moim postem sam piszesz ze to dziwne a potem nagle stajesz w obronie Wleciala w tej kwesti
przynajmiej tak odebralem twoje posty