Polonia Waszawa- RUCH Chorzów 5.08.2006
- anyfor
- Kontakt:
Dejcie sie narazie pokój z tym huraoptymizmym. Oczywiście cieszy tako wygrano ale po tym elwrze do Poloni , Ruch siod maxymalnie, aż śmierdziało torym do warszawioków. Yno dobrze że im sie niy udało. Ciekawy żech jes czy sił chopcom styknie na cało runda jesiynno. Bo np. taki Sokół to zdychoł w koncówce, no ale cóż wiek robi swoje. Narazie żech je dobryj myśli i wierza w sukces w tym sezonie. Byle tak dali . Niybiescy do boju
Gratulacje niebiescy.Oby tak dalej. Nie ma co polemizować nad poziomem Paśnika.Prawda jest taka,że jest to słabiutki bramkarz i tylko niesamowitemu szczęściu zawdzięcza to,iż nie puszcza więcej bramek.Mimo zwycięstwa mam kilka uwag do Wleciała.Dlaczego nie gra Balul,nasz najlepszy obrońca?? Po co trzyma na boisku cały mecz słabego Pulkowskiego(nie wiem co ten chłop robi w pierwszym składzie???) No i kwestkia bramkarza.Doprawdy nie wiem w czym Paśnik jest lepszy od Nowaka ?Na razie jest fajnie i oby tak do końca.Martwię się tylko tym co będzie jak Paśnika opuści szczęście
Jo uwazom ze Jarek - przynajmniej koncowka , to co zech widziol - zagrol dobrze i pare sytuacji dobrze chycil , no i podobno karnego zlapol - niestety nie bylo mi dane tego zoboczyc - moze dzisiej w TVeddy pisze:Gratulacje niebiescy.Oby tak dalej. Nie ma co polemizować nad poziomem Paśnika.Prawda jest taka,że jest to słabiutki bramkarz i tylko niesamowitemu szczęściu zawdzięcza to,iż nie puszcza więcej bramek.Mimo zwycięstwa mam kilka uwag do Wleciała.Dlaczego nie gra Balul,nasz najlepszy obrońca?? Po co trzyma na boisku cały mecz słabego Pulkowskiego(nie wiem co ten chłop robi w pierwszym składzie???) No i kwestkia bramkarza.Doprawdy nie wiem w czym Paśnik jest lepszy od Nowaka ?Na razie jest fajnie i oby tak do końca.Martwię się tylko tym co będzie jak Paśnika opuści szczęście
- wolfik
- Kontakt:
Nie wiem czemu tak psy wieszacie na Pasniku, fakt zawalil jedna brame, ale zdaje sie np Myszor zawalil dwie. Poza tym wg mnie Pasnik pewny caly mecz(choc mi serce drzy caly czas jak pilka leci w jego strone:)), a karnego i jedna seta rewelacyjnie wybronil. W atku jest bardzo pozytywnie, z duza latwoscia stwarzamy sobie sytuacje i gramy ladnie kombinacyjnie, jak dla mnie troche za malo akcji skrzydlami, ale w sumie gralismy glownie z kontry no i nie nasza wina ze Polonia tyle miejsca pozostawiala nam w srodku. Bonk na poczatku kilka ladnych pilek, piekny strzal, pozniej jakos niewidoczny. Sokolowski ciezko oczywiscie oceniac po 2 meczach, ale tu chcialem przeprosic za moja nieufnosc i pogratulowac Wlecialowi decyzji, naprawde profesor, fantastycznie zachowal sie przy 3 bramce, zreszta podobnie Łudzinski przy 4.Obrona niepewna, ale bardziej martwi mnie to co sie stalo po bramce na 2:2, nie pierwszy raz na wyjezdzie rywal na nas siada i my nie wiemy co sie dzieje, brakuje kogos kto w takich momentach uspokilby gre, wzial caly ciezar na siebie.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
Obrona jest do przebudowy i Wleciał musi coś z tym zrobić bo każdy stały fragment i pod naszą bramom śmierdzi.
http://www.poloniawarszawa.com/?wiecej=1618 fotki znalozłech tukej
http://www.poloniawarszawa.com/?wiecej=1618 fotki znalozłech tukej
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
wolfik - jak bal po rogu leci dupnym lobem i spada na 6 lub 7 metr od bramki TO TYN BAL O BYĆ OD TORMANA !!!
i jak dodać do tego BAL PUSZCZONY MIĘDZY NOGAMI (i wcale nie został złapany na wykroku) TO .... :oops:
to w następnym meczu powinien bronić S.NOWAK
ale nie będzie bo wleciał to nadęty wszystko wiedzący bufon DAŁ JUŻ NA TO SPORO PRZYKŁADÓW !!! :oops:
jeżeli nasi napastnicy będą strzelać więcej niż nam strzelą będzie OK a jak nie ........
i jak dodać do tego BAL PUSZCZONY MIĘDZY NOGAMI (i wcale nie został złapany na wykroku) TO .... :oops:
to w następnym meczu powinien bronić S.NOWAK

ale nie będzie bo wleciał to nadęty wszystko wiedzący bufon DAŁ JUŻ NA TO SPORO PRZYKŁADÓW !!! :oops:
jeżeli nasi napastnicy będą strzelać więcej niż nam strzelą będzie OK a jak nie ........

ile to godzin mozna jechac do warszawy
jak wyjadac z chorzowa o 9 rano mozna nie dojechac do 17 do warszawy moze mi ktos wytłumaczyc .
Re: ile to godzin mozna jechac do warszawy
Uwiez mi ze mozna hehe - ale bylo warto tyla godzin jechac zeby zoboczyn zwyciestwo NIEBIESKICHmarcin fans pisze:jak wyjadac z chorzowa o 9 rano mozna nie dojechac do 17 do warszawy moze mi ktos wytłumaczyc .
- Adrian.G
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-